Stirile din ziua: 6 septembrie 2014

Basescu catre sotia sa, la Sannicolau Mare: Meriti o statuie!

Basescu catre sotia sa, la Sannicolau Mare: Meriti o statuie!

Sânnicolau Mare și-a luat rămas bun sâmbătă seară de la președintele Traian Băsescu. Acesta s-a ținut de promisiune și a venit în orașul de pe Aranca înainte de terminarea mandatului. S-a încheiat astfel un ciclu electoral, început în 2009, cu lansarea candidaturii lui Băsescu. Președintele s-a abținut de la declarații belicoase, dar i-a făcut un cadou simbolic soției sale, a cărei zi de naștere a fost sâmbătă: o statuie!

Ordonanta e subiect bun de glume: Robu spune ca Bojin l-a plagiat!

Nicolae Robu și Titu Bojin au păreri diferite în ceea ce privește ordonanța care permite aleșilor locali să migreze dintr-un partid în altul fără a-și pierde funcțiile. Liderul PSD Timiș susține că ordonanța va face curățenie în politica locală, iar liberalul spune că actul nu aduce nimic democratic. Cu toate acestea, amândoi se țin de glume și își fac unul altuia invitații în partid.

Invitatie la pedalare in… pijama

Lugojenii pe două roți încep în forță sezonul de toamnă, cu o tură ciclistă mai puțin obișnuită. Toată lumea care iubește acest mod ecologic și sănătos de deplasare este invitată la o plimbare în pijama. Evenimentul are loc duminică după-amiază și se va încheia cu o petrecere și o tombola la care puteți, desigur, niște… pijamale!

Reteta din Moldova: Malai cu dovleac la cuptor / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de mălai cu dovleac la cuptor, ca în Moldova.

Top