Stirile din ziua: 12 septembrie 2014

Bojin a facut oficial inventarul: a pupat zece primari!

Bojin a facut oficial inventarul: a pupat zece primari!

Congresul hi-tech al PSD de vineri după-amiază i-a oferit prilejul președintelui social-democraților din Timiș să-și prezinte „recolta” de noi membri. Titu Bojin a anunțat trecerea la PSD a zece primari din județ, printre care și singurii doi edili șefi ai PP-DD.

Criticat de la Bucuresti ca primeste traseisti, Robu invoca statutul partidului

Filiala PNL Timiș pare să încalce deciziile luate la nivel național, în ceea ce privește traseiștii politici. Acceptarea în rândurile partidului a doi consilieri locali PP-DD la Timișoara nu e văzută cu ochi buni de la București. Nicolae Robu nu vrea să comenteze situația, dar spune că este perfect acoperit de statutul partidului.

alfred simonis si nicolae robu

Alfred Simonis, „Gicuta Contra” din CL, s-a contrazis din nou cu Robu

Bani spre Timișoara nu veneau nici pe vremea când Ministerul de Finanțe era condus de un liberal, dar Nicolae Robu nu se plângea. Asta a susținut în plenul de vineri consilierul PSD Alfred Simonis, care a avut din nou niște schimburi apăsate de replici cu primarul Timișoarei. Robu spune însă că îl consideră simpatic pe tânărul social-democrat.

In Complexul Studentesc se poate vinde din nou alcool!

Epopeea vânzării și, mai ales, a consumului de alcool în Complexul Studențesc continuă în consiliul local. În 2012 s-a interzis acest lucru, iar în iunie s-a încercat permiterea comercializării, dar nu și consumul. Vineri, consilierii locali au ridicat totuși restricția privind vânzarea, dar numai în cazul buticurilor și magazinelor, nu și al barurilor.i au ridicat totuși restricția privind vânzarea, dar numai în cazul buticurilor, nu și al barurilor.

Incuboxx risca sa piarda finantarea, asa ca va fi administrat de primarie

Inaugurat de aproape jumătate de an, centrul IT al Primăriei Timișoara, o investiție de patru milioane de euro, stă gol. Incuboxx nu are încă administrator, pentru că nimeni nu s-a înghesuit să fie director pentru un salariu brut de mai puțin de 600 de euro! Acum există riscul de a se pierde și finanțarea. Primăria va prelua temporar administrarea clădirii.

In prag de dezintegrare, PP-DD Timis asteapta… 6 primari si 30 de alesi locali!

Cu patru consilieri locali și județeni plecați sigur din partid în ultimele două zile, șeful PP-DD Timiș încă mai crede că va primi șase primari noi, cu tot cu vreo 30 de aleși locali. Cătălin Țițirigă este de un optimism debordant, deși practic partidul său nu mai are grupuri proprii nici în CL Timișoara, nici în CJ Timiș.

garaje

Primaria ar putea da 4.000 de euro despagubiri pentru un garaj demolat!

Între 2.800 și 4.000 de euro – acestea sunt sumele pe care primăria intenționează să le plătească proprietarilor de garaje din beton care trebuie demolate, pentru diverse proiecte de interes public. Pentru garajele din tablă ar urma să nu se dea niciun ban. Cel puțin așa susține viceprimarului Traian Stoia, care recunoaște însă că operațiunea va fi extrem de costisitoare.

PSD are control absolut la CJ Timis: Florian Zanfir a plecat din PP-DD

În primele zile de la publicarea ordonanței traseiștilor, aleșii locali nu s-au prea grăbit să se mute. Și-au dat însă drumul în scurt timp. Joi s-a anunțat plecarea consilierilor locali PP-DD Petrică Folică și Florian Stoian, care au trecut în PNL. Vineri s-a confirmat că un alt membru al partidului „domnului Dan” își face bagajele. Este vorba despre vicepreședintele CJ, Florian Zanfir, care a ales tabăra PSD.

Pe Bega, ca-n Insula Piratilor: cum au ajuns boschetarii stapanii canalului / FOTO

Oamenii străzii au pus stăpânire, în ultimele luni, pe malurile Begăi, aflate în șantier. Boschetari fac baie dezbrăcați sau sperie copiii care se plimbă cu barca și pe alei, totul fără să-i deranjeze cineva. S-a luptat cu ei toată vara, mai ceva ca-n filmele cu… pirați, Dan Eftimie, cel care conduce Corabia Piraților. Tânărul a ajuns la capătul nervilor, după ce a chemat de zeci de ori autoritățile, însă fără niciun efect.

Întreruperi de curent

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua termică de transport, va întrerupe vineri, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 27, 28, 29, 38, 38A, 38B, 39, 40, 41. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele situate pe străzile Calea Lipovei și I.I. De la Brad.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Odobescu (p), Rădulescu (p), V. Madgearu (p), orele 9 – 12; Biled – nr. 955-puț apă, orele 9 – 19; Lugoj – Micro 4 Bl. 3-13, 18, 22, 23, 35, 36, orele 9 – 16; Belinț, Chizătău, orele 9 – 19; Sângeorge, orele 8

Top