Stirile din ziua: 2 septembrie 2014

Traian Basescu vine sambata la Sannicolau Mare!

Traian Basescu vine sambata la Sannicolau Mare!

Așa cum a promis în luna mai, când a venit la Timișoara la eveniment organizat de Fundația Mișcarea Populară, Traian Băsescu vine la Sânnicolau Mare. Președintele se va afla în localitatea timișeană pe 6 septembrie, pentru a lua parte la zilele orașului.

Incep admiterile de toamna. Peste 600 de locuri fara taxa la UVT si Politehnica

Universitatea de Vest și Politehnica Timișoara se pregătesc pentru o nouă tranșă de admiteri, după cea de-a doua sesiune a bacalaureatului. Ambele universități mai au locuri disponibile atât la buget, cât și la taxă. În cazul UVT, înscrierile se vor desfășura în perioada 8-21 septembrie, respectiv 5-8 septembrie în cazul Politehnicii Timișoara.

Plaja ingusta de actiune a candidatului Klaus Iohannis

Candidatului Alianței Creștin Liberale la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, i se impută tot mai des în cea mai mare parte a presei centrale că este prea tăcut, că nu prea face nimic. (Asta atunci când nu este supus unor atacuri din ce în ce mai josnice, atât din partea presei PSD-iste, dar și a celei autodeclarate de dreapta.) Aceste acuze au partea lor de adevăr, dar există și o doză infinită de ipocrizie la mijloc. Da, Iohannis nu e tipul de candidat spectaculos pe care mulți și l-ar dori.

Pana la 1 octombrie, tramvaiele vor circula din nou pe strada Stefan cel Mare

În aproximativ o lună va fi reluată circulația tramvaielor pe strada Ștefan cel Mare. Lucrările în zonă au început în luna aprilie și trebuie terminate înainte de Crăciun. Acestea presupun reabilitarea liniilor de tramvai și refacerea carosabilului și costă aproape 25 de milioane de lei.

Bojin se amuza de plecarea primarilor: ordonanta nu se cheama „sosiri la PSD”

Efectul bumerang al ordonanței care permite mutarea aleșilor locali dintr-un partid în altul fără a-și pierde funcția pare să lovească și în PSD. Se pare că șase primari din Timiș sunt gata să își facă bagajele și să se mute în tabăra PP-DD. Titu Bojin, președintele social-democraților din Timiș, nu crede însă că vor pleca atât de mulți edili.

Saif Tim-ul PSD-istului Branzan si al fratilor Cristescu, tepe de milioane cu bilete la ordin

Firma timișoreană Saif Tim a dat țepe de peste două milioane de lei prin bilete de ordin fără acoperire, conform site-ului antițepari.ro. Asta, în pofida faptului că, ani la rândul, firma a fost legată la „conducta” cu bani a Primăriei Timișoara. Saif Tim este condusă de vicepreședintele PSD Timiș Ovidiu Brânzan, iar printre acționarii principali se numără și Bega Turism, a fraților Cristescu.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Take Ionescu nr. 63, Transilvania (p), Vulturilor (p), Prahova (p), orele 8 – 16, str. Remus (p), Caraiman (p), T. Vladimirescu (p), Brașov (p), Gh. Doja (p), orele 9 – 12, str. Transilvania (p), Vulturilor (p), Prahova (p), orele 9 – 16; Lugoj –

Top