Stirile din ziua: 28 septembrie 2014

Proprietarii de cladiri care le lasa in paragina ar putea fi amendati in fiecare zi / FOTO

Proprietarii de cladiri care le lasa in paragina ar putea fi amendati in fiecare zi / FOTO

Cazul clădirii de pe strada Mihalache nr. 5, lăsată intenționat în paragină de proprietari, i-a dat viceprimarului Traian Stoia o idee care s-ar putea dovedi utilă. Deținătorii de imobile care nu se îngrijesc de starea acestora ar putea fi amendați zilnic pentru neglijență. Poate așa nu vom mai avea în oraș ruine care stau să cadă pe oameni.

Intrarile in Timisoara sunt, in continuare, o rusine pentru „orasul de cinci stele”

Porțile de intrare din Timișoara rămân în continuare urâte, chiar și la șapte luni de când primarul Nicolae Robu anunța că va începe reabilitarea lor. Teoretic, nu ar fi trebuit să fie ceva complicat, urmând să fie folosite vechile structuri metalice. Practica însă a demonstrat altceva.

Timisoreni, vreti sau nu fantana de doua milioane de euro pe Bega?

Fântâna cu muzică și jocuri de foc și lumini de pe Bega, promisă în campania electorală, n-a fost uitată de primarul Nicolae Robu. Edilul admite că orașul are acum alte priorități, dar își întreabă prietenii de pe Facebook dacă ar fi de acord ca fântâna să fie construită la anul. De unde ar scoate municipalitatea două milioane de euro pentru ea rămâne, evident, un mister.

Top