Stirile din ziua: 21 septembrie 2014

S-au inscris si au castigat: toti cei care au dat concurs de sef la primarie s-au validat pe post

S-au inscris si au castigat: toti cei care au dat concurs de sef la primarie s-au validat pe post

Concursul pentru cele două posturi de directori, trei de șefi de birouri și două de șefi de servicii din Primăria Timișoara s-a încheiat. Toți cei care au trecut de proba scrisă n-au avut probleme la interviu, astfel că, de acum încolo, sunt instalați confortabil pe posturi. Cele mai mari punctaje le-au obținut, în ordine, Alina Pintilie, Adrian Bere și Ilie Cosmin Petrovici.

Cum l-a salvat Jean Cojocari pe Freddy Simonis s-o faca de penal

Supărați probabil că pe legea traseiștilor făcută special pentru ei, PNL-ul primarului Nicolae Robu și-a tras doi consilieri de la PP-DD, aleșii PSD din CL Timișoara au pregătit o ripostă. De care s-a ocupat personal impetuosul lider al TSD Timiș, Freddy Simonis. Sau „Gicuță Contra” cum l-a botezat Robu.

Primaria vrea sa faca un nou sens giratoriu in zona stadionului!

Strada Podeanu, singura unde proprietarii de garaje și-au demolat singuri construcțiile, va intra în reamenajare anul viitor. Inițial, planul era mult mai simplu, cu lărgire la patru benzi și spații de parcare, dar acum primăria vrea altceva. În zonă va apărea inclusiv un nou sens giratoriu, în partea dinspre Novatim.

Top