Grindeanu: „N-as da functia de primar al Timisoarei nici pentru cea de presedinte al Romaniei”

Președinte interimar al PSD Timiș, deputatul Sorin Grindeanu e cât se poate de diplomat când vine vorba despre ce a găsit în filială. E însă categoric în două privințe: nu mai vrea traseiști și spune că, dacă va părăsi vreodată PSD, va ieși definitiv din politică. Grindeanu explică de ce PSD a făcut ciocul mic în CL Timișoara, dar și cum ar putea fi Titu Bojin candidat la președinția CJ, în 2016.

Sunteți președinte interimar al PSD Timiș de câteva săptămâni. Cum ați găsit filiala? Se poate vorbi despre „o grea moștenire”?
Și dacă ar fi așa, nu cred că ar fi bine să spun lucrul ăsta. Toată lumea știe că vorbim despre o situație nu simplă. Am preluat o filială cu probleme de imagine, cu probleme organizatorice, cu o situație nu foarte fericită din punct de vedere al rezultatelor alegerilor din noiembrie 2014… Dar asta nu este valabil doar în Timiș.

Cum vă înțelegeți cu Titu Bojin, fostul președinte? Ați mai vorbit cu el?
Am discutat cu Titu Bojin, e fostul președinte al filialei, un om pe care eu, când m-am înscris în 1996 în partid, l-am găsit acolo. E în continuare membru, e președinte al CJ, susținut de PSD Timiș. Sper să-și rezolve chestiunile care țin de partea de justiție și să fie nevinovat.

Sorin Grindeanu presedinte PSD Timisoara (6)

În cazul în care veți candida la președinția filialei, o veți face în tandem cu un viitor președinte executiv? Credeți că veți avea vreun contracandidat?
Ca să candidez trebuie să văd, în primul rând, condițiile după modificarea statutului. Dacă voi candida, există două scenarii posibile: să propun o echipă, nu doar un președinte executiv, ci și secretar general, vicepreședinți și așa mai departe, sau să candidăm fiecare pe funcții și cel mai bun să câștige. Eu sper să am și contracandidați.

Circulă un zvon conform căruia deputatul Gheorghe Ciobanu ar putea deveni președinte executiv al PSD Timiș. Există un sâmbure de adevăr?
Suntem un partid liber. Ar putea fi Ghiță Ciobanu, ar putea fi Călin Dobra, ar putea fi primarul Lugojului, Francisc Boldea, ar putea fi mulți alții… Nu e o funcție simplă, eu am fost zece ani președinte executiv. Înseamnă muncă efectivă. Există însă anumite principii care se referă inclusiv la persoane și de la care eu nu abdic. Vreau o reîmprospătare, vreau să ne adresăm în primul rând acelor oameni care n-au făcut niciodată politică și pe care vreau să-i atragem către PSD. Nu mai vreau înscrieri în partid ale unora care au trecut pe la diverse alte formațiuni politice.

Se mai înscrie lumea în PSD?
Ați fi uimiți: există astfel de oameni Mai sunt și din cei care s-au înscris cum m-am înscris eu, la trei zile după pierderea alegerilor din 1996. M-am înscris atunci cu doi foști colegi. Unul nu mai e în țară, celălalt este actualul prefect de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu. Ne-am înscris pe 6 noiembrie 1996, după ce pe 3 noiembrie s-au pierdut alegerile. „Majoratul” ne-a prins în diverse posturi. Dar se înscriu oameni în PSD. Există însă și alt fel de persoane și de aceea am hotărât stoparea acelora care și-au făcut o carieră din a trece de la un partid în altul, atâta timp cât partidul e la putere. PSD va rămâne la guvernare și atunci sigur că e eligibil pentru diverși care n-au nicio legătură cu social-democrația, ci au legătură cu un singur lucru: cu dorința de a fi pe anumite funcții, de a fi într-un partid la guvernare. Vom spune „stop”.

În anumite cercuri circulă o informație conform căreia Eugen Dogariu ar pleca de la prefectură, pentru a veni în PSD și a da o mână de ajutor la reclădirea filialei. Luați în considerare o astfel de variantă?
Eugen Dogariu este un prefect foarte bun. Este nevoie de el și la prefectură, unde a asigurat un echilibru instituțional foarte bun. Ar fi greu să propunem pe altcineva, dacă și-ar dori să plece de la prefectură și să facă parte din noua echipă… În momentul de față nu este membru PSD. Eventuala lui plecare ar fi, pentru mine, și o bucurie, și o problemă. Ar trebui să facem o propunere pentru funcția de prefect și ar fi foarte greu să găsim pe cineva. Fiind camarad vechi cu el, făcând echipă cu el și știind cum este Eugen Dogariu, dacă aș vorbi doar din punctul de vedere al președintelui PSD Timiș, aș zice că e o bucurie. Dacă aș vorbi din punct de vedere guvernamental, am avea în mod sigur un minus. Dar nu e decizia mea.

În ultima perioadă, mai exact după pierderea alegerilor, social-democrații abia se aud în CL Timișoara. Ce se întâmplă acolo?
Există un spectacol de artificii, de tot ce vreți dumneavoastră, venind dinspre partea primăriei, în speță a primarului Nicolae Robu: metrou, grădini suspendate, diverse chestiuni… Lucruri neserioase, în general. Cel puțin pentru metrou sunt bani aruncați… Eu cred că abordarea cea mai bună în ceea ce înseamnă primăria, dincolo de acest spectacol de zi cu zi, de vizite la Barack Obama, este una serioasă. Să propunem proiecte, și o să se vadă lucrul ăsta la propunere de buget, propuneri realizabile, dincolo de senzațional. Chiar dacă nu țin prima pagină în mass-media, cred că, într-un final, abordarea asta este cea corectă.

PSD este la putere sau în opoziție în Consiliul Local Timișoara?
Foarte dificil de spus. Dacă luăm din punct de vedere al majorității în CL Timișoara, este un echilibru, pentru că, dacă nu ar fi existat acesta, ar fi fost schimbări la nivel de viceprimari. Prin pârghiile date viceprimarului Traian Stoia, care răspunde de Direcția Socială… Este un domeniu care ne preocupă, ca social-democrați, dar nu pot să nu pun în balanță cu ceea ce am avut eu ca responsabilități în momentul în care eram viceprimar, inclusiv cu Nicolae Robu, că am prins șase luni și din mandatul acestuia. Având în vedere aceste lucruri, aș zice că nu suntem la putere. Din punctul meu de vedere, instituțional, în acest moment, prin retrageri de atribuțiuni, prin șicanări, nu prea suntem la putere.

Ar putea fi schimbat viceprimarul Traian Stoia?
PSD nu îl va schimba pe viceprimarul Stoia. De ce să-l schimbăm? Ca să pățim ceva de tipul ce-a făcut Mircea Geoană cu Adrian Năstase – sigur, e comparație la alt nivel – prin 2006, dacă nu mă înșel… L-a schimbat din funcția de președinte al Camerei Deputaților, c-o să pună PSD pe altcineva și a ajuns liberalul Bogdan Olteanu… Oricum a fost un demers care n-a adus niciun plus.

Se vorbește tot mai insistent despre un nou partid al lui Mircea Geoană și Marian Vanghelie. Au fost avansate unele nume, se spune că ar avea deja 50 de parlamentari… Pleacă cineva din Timiș?
Din Timiș nu pleacă nimeni la un eventual partid al lui Mircea Geoană. Să știți că nu-l interesează membri simpli, pe Geoană îl interesează un singur lucru: parlamentari, astfel încât să aibă o anumită pondere în parlament, care să-l facă jucător. În Timiș, PSD are nouă parlamentari. Nu pleacă niciunul, garantez. La nivel național, vor fi câțiva care au arătat deja acest lucru, dar nu cred că vor fi mai mult de patru sau cinci. Nici la Sebi Ghiță nu va pleca nimeni. Pot să vă spun în nume personal că dacă e să plec vreodată din PSD, o să plec din politică. N-o să mă duc în alt partid.

Se fac deja calcule privind susținerea de care are nevoie moțiunea de cenzură a opoziției. Ar putea vota „pentru” vreunul dintre parlamentarii PSD de Timiș?
Niciun parlamentar PSD de Timiș nu va vota în favoarea unei moțiuni de cenzură introduse de opoziție. Cel puțin în acest moment, nu-mi dau niciun motiv, absolut niciunul, care să mă facă să cred că unii dintre ei nu mai vor să fie la PSD.

Candidați anul viitor pentru funcția de primar al Timișoarei?
O să vedem prioritățile, o să vedem schimbările Codului Electoral, care se vor face în această primăvară, o să vedem ce vor timișorenii, o să facem studii… Funcția de primar e cea pe care n-aș da-o pentru nimic, nici măcar pentru cea de președinte al țării.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș există vreun candidat în pole-position, să spunem?
Trebuie să vedem cum vor fi aleși președinții de consilii județene. Îmi doresc ca Titu Bojin să nu aibă niciun fel de probleme care să-l facă incompatibil cu o eventuală candidatură. Dacă instanța spune că nu e niciun fel de problemă, dacă se mai află în preferințele timișenilor, pentru că în momentul de față, vrem, nu vrem, există un deficit major de imagine în ceea ce-l privește… Dacă din sondaje reiese acest lucru, dar, repet, condiționat de anumite lucruri, Titu Bojin este încă o variantă viabilă.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

35 comentarii pentru acest articol

RAVASILA a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 11:50 )

CUM E TOTUSI CU RUBEDENILE SI NEMOSAGURILE AGATATE IN FUNCTII PUBLICE? SAU FOSTII JURNALISTI DE CASA PUSI LA DOSPIT IN FUNCTII DESPRE CARE HABAR NU AU CU CE SE MANANCA? SORINELE…:)

 
timisorean in strada a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 12:54 )

Titu este un produs politic expirat!

 
laura a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 13:18 )

sorine sorine!!!! mare mincinos mai esti! ordinar si mincinos!!!!

 
Dana a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 13:41 )

Felicitari domnule Grindeanu! Sunteti un politician cu mare viitor!

 
Sandu a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:21 )

Domnule Grindeanu sper ca din 2016 ii veti lua locul lui Nicolae Robu! Bafta in tot ce faceti!

 
Andrada a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:25 )

Speram ca vine o echipa tanara la conducerea PSD Timis si PSD Timisoara

 
Lucian a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:26 )

Sorin Grindeanu este un simbol al PSD Timis. Pentru el zeci de tineri vin catre acest partid! Bravo si succes

 
zambeste rosii te iubeste a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:32 )

vai de pewla ta sorinel pustiu. ai castiga primaria doar daca ai candida independent. cu mafiotii in spate, nici o sansa boss.

 
@Lucian a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:33 )

Grindeanu e simbol? Ma faci sa rad. Vad ipocriti in ambele tabere: cei care il ling in fund pe Grindeanu si cei care scriu tot felul de aberatii.

 
Marius a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:39 )

Foarte bun interviul domnului Grindeanu. Foarte realist, constructiv si realist, denota echilibru si mult adevar fara vreun ascunzis. Spune lucrurilor pe nume. De asta avem nevoie in politica noastra locala, judeteana, nationala. Felicitari!

 
Mariana a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:40 )

Oricine sa fie primar numi sa ne scapam cumva de ROBU!!!

 
Daniel a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:42 )

De asa ceva avem noi nevoie, da de o aripa noua si bine fundamentata pe valori, si centrata pe o buna moralitate, bravo domnule!

 
Liviu a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:44 )

Oricum, Sorin Grindeanu ar fi foarte bun ca si primar. Doarece a dovedit asta si ca viceprimar si acum ca ministru.

 
OANA a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:46 )

PSD TIMIS ARE NEVOIE DE DUMNEALUI. A DEMONSTRAT ASTA SI LA PSD TIMISOARA. CA E UN BUN COORDONATOR SI NU NUMAI.

 
Flavius a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:49 )

Remarc placut o buna pozitionare a domnului Grindeanu si asta este foarte bine. Experienta il ajuta enorm…

 
Paula a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:51 )

EU, l-as vota sigur pe SORIN GRINDEANU la Primaria Timisoarei daca se va hotari sa candideze in 2016.

 
Iuliana a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:52 )

Are si votul meu, cu siguranta.

 
NARCIS a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:54 )

Acest Robu nu e bun, are numai proiecte megalomanice, atata tot. Si uita ca mai toate proiectele apartin de fapt PSD-ului.

 
lavi a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:55 )

Grindeanu e un mare om de caracter si merita sa ajunga primar al Timisoarei…

 
VALI a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:57 )

ASA ESTE, GRINDEANU SORIN ESTE UN BUN GOSPODAR.

 
tavi a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 14:58 )

buna ideea dansului de a candida la primarie, eu il sustin.

 
alinus a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 15:01 )

cel mai bun e grindeanu. da…robu nu face nimic…

 
LILIANA a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 15:03 )

UN OM ECHILIBRAT CA GRINDEANU MAI RAR MAI INTALNESTI, ESTE UN FOARTE BUN PRESEDINTE LA PSD IN ZONA NOASTRA.

 
doru a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 15:04 )

acord o mare nota de incredere maxima domnului grindenu.

 
Ulise a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 15:06 )

Domnul Grindeanu, se bucura de o cota foarte mare incredere si simpatie din partea multor oameni!!!

 
@Flavius si alti pupincuristi a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 15:09 )

Oameni buni, mai usor cu limbile, riscati sa-l iritati rau la fundulet pe bietul om. Dar nu ar trebui sa ma mire incurajarile astea idioate. Asa facurati si cu alde Ponta cand a candidat in noiembrie. Si uite ce a iesit. De fapt, concret vorbind, nu a iesit. Lasati laudele astea imbecile si puneti mana si munciti daca vreti sa aveti vreo sansa. Electoratul nu e asa imbecil cum credeti voi. Dovada ati avut-o in noiembrie. Cine e si Grindeanu asta, concret vorbind? Vreau sa aud ce a facut el pentru Timisoara ca viceprimar. Ce, tovarasi pesedisti? Dar in politica? Ce a facut in politica? Nimic! Din interviu orice imbecil isi poate da seama ca nu va candida la primarie. Doar nu crede careva ca are sange in instalatie sa se bata cu Robu.

 
ciuma rosie a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 17:15 )

Aici are loc cantarea Romaniei,toti care ati dansat in centru inainte de alegeri ati reaparut.In acest moment imaginea PSD-lui=BOJIN =CORUPTIE.
Județul Timiș este in deschiderea tuturor jurnalelor naționale de știri si au un singur numitor comun: Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș,presedinte PSD.Totul a corupt acest om si partidul lui.
Grindeanu daca vrea sa faca ceva trebuie sa scape de coruptii din partid ,ca nu mai este mult pana la alegerile locale.

 
Nostradamus a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 17:40 )

Deocamdata in sondaje e aceeasi cifra ROBU – 87%,iar ghirindeanu – o,87%

 
@@ Flavius si altii a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 17:43 )

ce a facut ghirindeanu pt. Timis, a directionat la Dolj banii pt. spitalul de copii din Timisoara,e putin…

 
Jar a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 17:50 )

Iar s-au deversat aici zoaiele pesediste…! 🙁 Troli din toate tarile,uniti-va! In cea ce-l priveste pe olteanul Grindeanu, ramane faptul ca in ciclul guvernamental pesedist, Timisoara a fost PROFUND defavorizata in timp ce Oltenia ma-sii si a lui Ponta a primit totul! Traiasca Craiova si purecii de-o populeaza,asa-i Sorinele? Asa ca CIOCUL MIC, cu toate ca inca sunteti la guvernare.Pentru Timisoara,degeaba!

 
Hotul a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 18:50 )

Ma hotule ma, tu vorbesti?

 
sorin a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 19:40 )

Acest domn GRINDEANU de care nu se leaga nici o realizare pentru Timisoara va disparea peste exact 3 saptamani , cand va disparea si Ponta Ati fostmereu in umbra in partid un sforar , un tradator l-ati tradat pe prof Poenar pt Sirbu Cu atitudinea asta de inganfat vei face un scor de max 10procente la alegeri In judet esti o nulitate

 
sorin a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 19:43 )

Sorine nu sti tu anveloparea blocurilor din Timisoara s-a facut sub directa indrumare a dl Grindeanu cu firmele lui Gelu

 
flo_aka_me a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 19:46 )

Grindeanu asta nu e tipul ala care zicea ca vine cu dovada finantarii centurii intr-o saptmana sau ceva de genul asta?….nu e tot ala care ii zicea primarului ca nu stie ce vorbeste cand zice ca guvernul nu a dat bani pentru spitalul de copii pana cand a aparut Robu si i-a aratat cand au intrat banii in cont?…asta din nou a ratat o buna sansa sa taca!…Defapt despre ce vorbim aici?…despre unii care se lauda 24/24 ca ei sunt pentru Timisoara…si realitatea e mai cruda ca ceapa.Ma uit pe comentarii si vad o adevarata armata de troli sau o singura persoana care posteaza laude cu diferite nume…ba care ai facut-o esti prea prost pentru secolul asta…adica in sensul ca postezi aceleasi ode fara nici o greseala gramaticala…voi dupa 16 Noiembrie nu ati inteles nimic?…adica ca lumea nu e chiar asa de proasta cum credeti voi!

 
ary a spus: (ianuarie 21st, 2015 at 23:57 )

Tovarasul Grindeanu cum te-ai simtit acuma doua saptamani cand ai votat in guvern sa dati bani sa se faca doua stadioane la tanti Olguta in oras?Iar acestui oras ii dati prin gura de doi ani si mai sunt si unii care comenteaza pe aici,pacat ca nu doare prostia.Auzi la unul dintre ei,proiectele psd,da poate cele care ni le prezinta DNA-ul in ultimele saptamani,trebuie sa fi foarte mandru de ele nene Narcis.

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

Aeroportul International Timisoara - 700px

Administratie vezi arhiva Administratie

Politist local la scoala

Polițiștii locali din Timișoara – la ședința cu părinții

Polițiștii locali au fost prezenți ieri la o ședință cu părinții elevilor de la Școala Generală nr. 1. De această dată, pe lângă lecțiile de prevenire susținute cu copii s-a ascultat și punctul de vedere al părinților, cărora li s-a explicat ce implică aceste lecții pentru elevi, punându-se totodată pe tapet probleme pe care ei...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Polițiștii locali din Timișoara – la ședința cu părinții
Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Juniorii mari, deplasare în estul ţării în faza a doua a Campionatului Național

Echipa de baschet SCM Timișoara sub 18 ani va evolua în weekend la primul turneu din cadrul grupei A-A a campionatului rezervat categoriei de vârstă menţionate. În faza secundă a întrecerii naţionale participă 35 de cluburi repartizate în nouă serii. Baschet SCM Timişoara a fost distribuită într-o grupă dificilă, din care mai fac parte U-Banca...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Juniorii mari, deplasare în estul ţării în faza a doua a Campionatului Național

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Timişul a atras finanţări de peste 200 de milioane de euro prin intermediul Programului Operaţional Regional

Peste 500 de proiecte finanţate prin intermediul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020 sunt depuse în Timiş, aflându-se în diferite faze de implementare. Deocamdată au fost contractate 189 de proiecte, iar valoarea fondurilor nerambursabile este de 221 milioane de euro. Acţiunea de prezentare a proiectelor derulate de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest a continuat,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul a atras finanţări de peste 200 de milioane de euro prin intermediul Programului Operaţional Regional

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Peste 500 de proiecte finanţate prin intermediul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020 sunt depuse în Timiş, aflându-se în diferite faze de implementare. Deocamdată au fost contractate 189 de proiecte, iar valoarea fondurilor nerambursabile este de 221 milioane de euro. Acţiunea de prezentare a proiectelor derulate de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest a continuat,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul a atras finanţări de peste 200 de milioane de euro prin intermediul Programului Operaţional Regional
Timişoara urmeză să devină un adevărat pol al construcţiei de biciclete din România şi nu numai. Un investitor italian vrea să construiască în oraşul de pe Bega una dintre cele mai mari fabrici de biciclete din Europa de Est, iar aceasta ar putea atrage aici şi o serie de producători de componente asiatici din domeniul pieselor pentru mijlocul de deplasare pe două roţi.
Citeşte tot articolul Citeste articolul “Bicycle Valley” la Timişoara! Investiţie italiană de 30 de milioane de euro într-o fabrică de biciclete
Preţurile apartamentelor timişorene au avut după un an de zile o creştere de aproape patru procente, dar acest nivel este unul dintre cele mai mici dintre cele apărute în principalele centre urbane din România. Pentru comparaţie, preţurile din Bucureşti au avut un plus de peste şapte procente la finalul trimestrului trei, faţă de perioada similară a anului precedent.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Locuinţele din Timişoara s-au scumpit cu aproape patru procente în ultimul an
Senatorul USR de Timiş Nicu Fălcoi salută demersul ministrului de Interne, Marcel Vela, de-a desecretiza dosarul “10 august” şi a-l pune la dispoziţia procurorilor. Fălcoi spune că nu existau motive de secretizare a acestui dosar, decât acela de-a acoperi “laşitatea şi ticăloşia” celor care au răspuns la comenzile fostului ministru Carmen Dan.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Senatorul USR Nicu Fălcoi: Secretizarea raportului “10 august” a ţinut de “laşitate şi ticăloşie”
Biroul Electoral Central a făcut publice joi rezultatele finale ale primului tur al alegerilor prezidenţiale. După centralizarea rezultatelor din toate secţiile de votare, Klaus Iohannis a fost declarat câştigător al primului tur, obţinând aproape 38 de procente, puţin mai mult decât procentele adunate ale ocupanţilor locurilor II şi III, Viorica Dăncilă şi, respectiv Dan Barna.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alegeri prezidenţiale, rezultate finale: Iohannis – 37,82%; Dăncilă – 22,26%
Rezidențiatul vine în 8 decembrie, deși viitorii doctori trebuiau să dea acest examen în 17 noiembrie. O semnătură lipsă a ministrului Educației, care luna trecută era demis, a dus la amânarea acestui concurs vital pentru viitorii medici. Se „ține” în 8 decembrie. Ministerul Sănătății a publicat calendarul concursului. Concursul se va desfășura în șase centre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rezidențiat în 8 decembrie. Ministerul Sănătății a publicat calendarul concursului
Echipa de baschet SCM Timișoara sub 18 ani va evolua în weekend la primul turneu din cadrul grupei A-A a campionatului rezervat categoriei de vârstă menţionate. În faza secundă a întrecerii naţionale participă 35 de cluburi repartizate în nouă serii. Baschet SCM Timişoara a fost distribuită într-o grupă dificilă, din care mai fac parte U-Banca...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Juniorii mari, deplasare în estul ţării în faza a doua a Campionatului Național
Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com