Robu: Voi inceta orice activitate in PNL cata vreme vor fi membri ca primarul de Sannicolau Mare

Nicolae Robu a reacționat joi seară, după ce și-a anunțat, în ședința BPJ, demisia din funcția de președinte al PNL Timiș. El susține că decizia era luată încă de dimineață, dar a vrut să vadă cu ce fel de oameni are de-a face în partid și dă vina pe Dănuț Groza, primarul de Sânnicolau Mare, pentru întreaga situație creată.

Nicolae Robu a demisionat din funcția de președinte al PNL Timiș, dar își va exercita atribuțiile până când conducerea națională îi va comunica încetarea mandatului. El explică de ce s-a ajuns în această situație. „Rezultatele obținute de PNL, în ansamblul său și, în subsidiar, de Filiala Timiș a PNL – chiar dacă aceasta s-a situat pe locul 5 pe țară după numărul de voturi și pe locul 11 pe țară după procente – m-au determinat să propun, luni, o serie de măsuri. Una dintre ele era și demisia tuturor președinților ai căror filiale au obținut mai puțin de 30%, deci inclusiv a subsemnatului. Propunerile mele n-au fost, însă, agreate. Joi dimineață, am comunicat familiei și unui număr de apropiați că am decis să demisionez din funcția de președinte PNL Timiș. Pe parcursul zilei, am aflat că, la inițativa primarului de Sânnicolau Mare, un grup de circa 20-25 de colegi s-au întrunit pentru a pregăti o presiune asupra mea să demisionez. Am decis să nu anunț nimic în plen, pentru a vedea cu ce colegi am de-a face în partidul atât de drag mie. Văzându-i, am decis să duc lucrurile și mai departe”, susține Robu.

Acesta spune că a decis să nu mai aibă activitate în partid, cel puțin o vreme, și explică de ce. „Voi rămâne simplu membru PNL, dar voi înceta orice activitate în partid, câtă vreme partidul va avea membri ca acest primar de Sânnicolau Mare. Desigur, voi exercita, încă, funcția de președinte, până când conducerea națională îmi va comunica încetarea mandatului, eventual simultan cu numirea unui președinte interimar și sper ca acest lucru să se întâmple cât mai grabnic. Decizia este irevocabilă”, a mai declarat Nicolae Robu.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

15 comentarii pentru acest articol

Bitea a spus: (decembrie 15th, 2016 at 22:29 )

robule iti vine vremea, stai relaxat.

antiPeNaL a spus: (decembrie 15th, 2016 at 22:48 )

ha ha ha ha ha… dati-va ba foc !!!

Muntean a spus: (decembrie 15th, 2016 at 22:55 )

Primarul de SannicolU Mare care a făcut-o cetean de onoare pe UDREA si a făcut mare tam tam cu Basescu la Sannicolau acum vrea sa pună mâna pe PNL Sper ca adevărați liberali sa nu permită aceasta exscrocerie!!!

Bodiguardul Nasleu a spus: (decembrie 15th, 2016 at 23:07 )

Nasleu Presedinte PNL, Nasleu Primar Timisoara!

La razboi PDL isti a spus: (decembrie 15th, 2016 at 23:22 )

in maxim 2 ani (postacii de serviciu) platiti din banii PMT vor fi istrorie. voi, curvelor si curvarilor nu iputeti lua decizii la voi acasa daramite pentru altii.
La LUPTA PDL!!! LA LUPTA!

ghininnnon a spus: (decembrie 16th, 2016 at 05:22 )

rrobisor: când te-ai înhăitat cu el (cu ei) și l-ai criticat pe Tăriceanu (care te-a adus/impus la PNL direct șef, deși ai fost nomenclaturist pcr-asc) ca este un bătrânel…moșneag care cerșește funcții (tu fiind un tinerel ff viril/adolescent…întârziat) și pe Norica Nicolai (femeia ,,bărbat” a politicii, ca tu ești bărbatul muhheress cu gel estompator al…pulliticii) NU ai știut?? bada! Dar dorința oarba de putere și parvenitismul te fac sa pupi posterihorrul și lui ceasca dacă invieee (ca asa iti place si tieeee)! rrobisor=la lada de gunnoi a pulliticii! GHINNION!!

anteconbega a spus: (decembrie 16th, 2016 at 06:02 )

Cioara vopsită – groparul PNL Timiş. Iatan preşedinte! Grindeanu prim-ministru. Chiar şi al doilea!

saytok a spus: (decembrie 16th, 2016 at 09:28 )

Laie … ai facut-o de oaie !

LIBERAL, NU PENELIST! a spus: (decembrie 16th, 2016 at 09:51 )

TE DOARE MINTEA CAND TE UITI CEEA CE A AJUNS FOSTUL PARTID AL LIBERALILOR DIN ROMANIA! 🙁 IN TOAMNA LUI 2014 AM SPUS CA PRAFUL SE VA ALEGE DE PNL, DACA FACEM FUZIUNEA CU PDL. DIN GRUPUL ACELA DOAR VIO COIFAN MI-A DAT DREPTATE. RESTUL ADUNAU PROCENTELE VECHIULUI PNL CU CELE ALE PDL, DE LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE SI VISAU LA 40-45%. „MARELE PNL”, „NOUL PNL”…UITATI DRAGILOR, ASTA E NOUL PNL: EXACT PROCENTELE PNL ISTORIC DIN 2014.

RUSINE…RUSINE CRIN ANTONESCU CA NE-AI FACUT SA STAM IN ACELASI STAUL CU LUPII. RUSINE TUTUROR SEFILOR PNL DE DUPA 2014. TARICEANU SI ALDE AU AJUNS SINGURELE SPERANTE ALE LIBERALISMULUI ROMANESC.

Secureanu a spus: (decembrie 16th, 2016 at 09:56 )

Si totusi cine sunt cei 20-25 de negri mititei? Vrem sa stim si noi cine sunt pucistii.

Secureanu a spus: (decembrie 16th, 2016 at 10:48 )

Libera, Nu Penelist! Daca afirmatia conform careia ”in partid aveti persoane care adunau procentele PNL cu cele ale PDL-ului” este reala atunci nici nu ma mira faptul ca peneleu se duce spre 5%, iar ulterior va urma istoria PNTCD-ul. Si mai grav e faptul ca oameni cu astfel de pareri si gandire politica extrem de redusa (chiar novici in ale politicii as putea spune) precum colegii tai liberali (pana la urma toti penelisti sunt de fapt liberali,nu?) ajung sa aibe diferite functii de conducere pe plan local și pe plan judetean.

ttb a spus: (decembrie 16th, 2016 at 10:59 )

Basescu e in toate! („si in cele ce maine vor rade la soare”)
Basistii reprezinta omul nou, nefinalizat de PCR dar de mare succes in era Basescu, CARE NU S-A INCHEIAT.
Probabil ca Vio Coifan este cel mai reprezentativ si REAL liberal Timisorean.
Robu este o victima a celor ce NU FAC, dar stiu sa darame ( precum ilustrul Basescu).
trist, trist, trist.

dorina a spus: (decembrie 16th, 2016 at 12:56 )

ROBU si-a gasit un tap ispasitor pentru incapacitatea lui de a forma si a conduce o echipa a PNL in Timis. Pentru incapacitatea lui de a gestiona o campanie electorala!

Desi a anuntat ca luase decizia de a demisiona inca de dimineata, pe care a si comunicat-o unora, a gasit tap ispasitor pe perimarul de la Sannicolau Mare.

DAR,

de ce nu spui domnule primar ca prima data ti-a cerut demisia un apropiat de al tau – ALIN NICA – primarul de la Dudestii Noi si ca ti-au cerut demisia toti ceilalti primari? si ca Alin Nica a cerut demisia intregii echipe de la conducerea PNL, adica Robu – Popa – Popoviciu? si apoi ai cerut demisia si altii: Marian Vasile, Ovidiu Draganescu, etc

eu l-am pus secretar general de Alin Popoviciu dupa ce ti-ai batut joc de primarii PNL?

Eu am acceptat pe liste 3 candidati care nu sunt din organizatie?

eu am spus ca mi se pare grozav filmuletul cu Alina Gorghiu?

Eu nu am fost in stare sa organizez nici macar o lansare oficiala a candidatilor in Timisoara?

Eu nu am luat nicio masura cand vi se tot spunea ca exista liberali care posteaza si distribuie articolele defaimatoare la adresa colegilor de partid? – vezi articolul defaimator la adresa lui Dan Popa. Fuziunea PNL – PDL este un esec total!

Inca nu ai inteles s-a cerut demisia intregii echipe de conducere, in special a ta si a lui Alin Popoviciu, un nimeni politic care urla ca disperatul si jigneste incontinuu pe toto liberalii!

RUSINE!

george a spus: (decembrie 16th, 2016 at 14:09 )

Toata viata mi-am calauzit-o dupa valori morale si principii, asa cum am fost invatat in familie. Dupa aceleasi valori „judec” si pe cei din jurul meu, in special inainte de alegeri, atunci cand trebuie sa ma duc la vot si sa imi aleg pe cei ce ma pot reprezenta. Recunosca ca nu prea am de unde alege. Privitor la Robu, atunci cand l-am votat prima data, am crezut in el. A doua oara l-am votat pentru ca era cea mai buna oferta de pe piata…dar nu am mai crezut in el. In momentul de fata, imi este clar ca domnul primar Robu nu va mai fi votat de catre mine fiindca este un om fara valori morale, fara principii si mai mult decat atat, pentru o persoana orgolioasa cum este domnia lui, fara mandrie. Tatal meu avea o vorba: „Mandria ti-o poti pierde o singura data!”. Domnul primar Robu si-a pierdut-o de mult. Acuma doar a reconfirmat ca este un om mic…mic de tot. Pacat de noi ca si cetateni, pacat de PNL care are doar un mare trecut istoric dar, cu astfel de oameni, nici un viitor.

Adrian a spus: (decembrie 20th, 2016 at 21:25 )

D-le Robu, nu ati vrut sa facem alegeri democratice in organizatia Recas, in februarie cand v-am invitat. Organizatia avea 85 de membri activi. Acum, daca mai sunt 10. Toti au plecat din cauza dumneavoastra. Ati fost surd la apelul nostru. Nu ati tinut cont de sondajul realizat pentru candidatura de primar la Recas. Ati impus un om care a distrus organizatia Recas.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care conștientizează amenințarea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real. Oamenii uită destul de repede anii 2000-2004, perioada Năstase, perioada Dragnea 2016-2020. În liniște, PSD-ul ne lucrează, pe fiecare dintre noi. Provin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.
CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, vine Metaloglobus București. O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând al echipei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şansa salvării vine sâmbătă
Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred Simonis au venit să depună candidatura fostului primar la obținerea unui nou mandat. Alături de el s-au mai aflat și cei doi noi lideri liberali trimiși de la București să ocupe locurile de șefi la PNL Timiș și Timișoara, dar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO
Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă deja cererea pentru emiterea hotărârii de guvern de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, pentru ca această operațiune să meargă în paralel cu cea de proiectare și licitație, care e derulată de CNI. Această etapă nu e condiționată de demolare, spune...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum
Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea populației din sistemul de termoficare al orașului. Decizia a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor exterioare. Încălzirea va fi oprită cel târziu luni dimineața, dar parametrii de furnizare vor fi reduși progresiv în aceste zile. ”Având în vedere temperaturile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara
Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu ceva ani, să pulverizeze vechile UAT-uri, înfiinţându-se astfel, doar în Timiş câteva zeci de comune noi, unele dintre ele neavând bani nici pentru salariile angajaţilor. (Precum în povestea cu bolovanul aruncat în baltă, acum alte minţi luminate încearcă să comaseze...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo
Top