Meciul orgoliilor se joaca miercuri: Politehnica versus Poli

Probabil cel mai (ne)aşteptat şi improbabil meci din această toamnă se joacă pe stadionul „Dan Păltinişanu”: echipa suporterilor, care „facem ce vrem pe banii noştri”, contra echipei primarului, care după cum spune chiar el, „cam 90% din banii cu care a existat Poli din 2015 până în prezent – si se împlinesc trei ani în curând! – sunt obţinuţi de mine!”. Un meci al ambiţiilor şi al unor orgolii de neînţeles, dar măcar să fie fotbal…

Conform declaraţiilor ambelor părţi, nu era momentul pentru acest joc, în acest moment, dar până la urmă partida se va disputa, pe marele oval timişorean, miercuri, de la ora 18. Ionuţ Popa este în pragul depreseiei după meciul cu FCSB, 0-7, şi chiar dacă nu prea are chef nici să iasă din casă vrea să câştige acest joc, deși are mari probleme de lot. „Este un meci oficial și trebuie tratat cu multă seriozitate și concentrare. E important ca băieţii să se trezească din letargie, să fie cei care altădată au câștigat și să nu mai aibă această lipsă de atitudine. Am atâtea probleme la echipa mea. Dacă în meciul cu Steaua am jucat cu patru juniori, e posibil ca mâine să joace toţi 5”, a spus marți Popa, care a întocmit şi un raport pentru pedepsirea ultimelor rezultate ale echipei. Denis Haruţ, tânărul fundaş care a debutat în meciul cu FCSB, vede în jocul de mâine unul al orgoliilor, şi crede că ASU va avea mai mulţi suporteri. „Este un meci al orgoliilor, în care se bate echipa suporterilor cu echipa primăriei. Noi trebuie să ne facem treaba și să câștigăm acest meci. Cred că ei vor avea mai mulţi suporteri”, a spus jucătorul lui Poli.

De cealaltă parte, organizatoarea, adică ASU. nu consideră că este un meci special. „Băieții în ghete” sunt conştienţi că pleacă cu şansa a doua. „Cu siguranță, nu mi-aș fi dorit un astfel de joc acum, aș fi dorit un adversar mai accesibil. ACS Poli e o echipă care vrea să prindă play-off-ul în Liga I, o echipă cu un buget mai mare decât al nostru, un lot mult mai numeros. Nu era momentul acum, pentru că avem o serie de jucători accidentați și suspendați, astfel că abia reușim să fim 18 jucători pe foaie. Nu e un meci special, e un meci de Cupă, cu o echipă de ligă superioară, în care pornim ca outsideri. Meciul cu UTA a fost un meci de campionat, o altă competiție, cu o încărcătură aparte. Noi trecem printr-o serie de jocuri și rezultate bune. Sper ca suporterii noștri să vină în număr cât mai mare. Fotbalul se joacă pentru suporteri, iar băieții vor avea cu siguranță o exprimare mult mai bună, dacă va fi lume multă mâine la stadion. Sper să fie un spectacol fotbalistic de calitate”, a declarat antrenorul Bogdan Andone. Portarul Cosmin Bozoancă şi mijlocaşul Alin Ignea, au spus şi ei că Politehnica este echipa care pleacă în acest joc cu şansa a doua, dar că şi-ar dori ca formaţia lor să termine meciul cu capul sus.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

17 comentarii pentru acest articol

remorca a spus: (octombrie 24th, 2017 at 18:30 )

Cu ciumetii astia ce reprezinta asociatia de recreere a profilor universitari,pot antrena si eu maine.

Adi a spus: (octombrie 24th, 2017 at 18:56 )

Hai băieți! Luptați, suntem mandrii de voi, sunteți inima banatului. Nu va subestimați, suntem alături de voi și veți câștiga!!!! Forța asu politehnica Timișoara

Gino a spus: (octombrie 24th, 2017 at 20:32 )

Maxim 4-5ooo de martori vor participa live la infrangerea biciclistilor, adica ceva mai multi decat vor fi sambata cu Astra !

antirob a spus: (octombrie 24th, 2017 at 20:33 )

Injurati acum aceseilor, sper ca maine sa va inghititi cuvintele!

santierele tineretului a spus: (octombrie 24th, 2017 at 20:41 )

Robu nu a facut doar din Poli ” AC Recas nu e Poli” ci din toata Timisoara!

sam a spus: (octombrie 25th, 2017 at 04:20 )

in afara de radicalizatii din galerie toti ceilalti spectatori care vor fi prezenti la meci adica samantarii au fost la mai multe meciuri jucate de poli decat la cele ale druckeriei … diferenta de valoare e mare dar rezultatul meciului conteaza doar pt a arata timisorenilor care proect din cele doua e mai realist…..timisoara nu va mai putea avea un obiectiv serios in fotbalul romanesc in viitorul apropiat din cauza unor idioti care fara acum urla in gura mare,fara patron ,fara bani publici,fara palmres ….iar maine dau buzna la psd cu mana intinsa…..fotbalul subfinantat e lipsit de performanta ,

@antirob a spus: (octombrie 25th, 2017 at 08:20 )

speranta moare ultima.

antirob a spus: (octombrie 25th, 2017 at 08:50 )

tare asta cu pesedeul…Ati uitat ca pesedeul lu’Bojin a fost al doilea mare contributor la bugetul echipei de trista amintire? In timp ce pesedeul lu’ grindeanu ne lua taxa pe stadion, pe voi va lasa sa jucati pe datorie, ca birtashii din teleorman.Cand eram in liga a 4-a ne strigati ca ni-s echipa lu’ Putin si ne da gazpromu’ bani – facand in acelasi timp misto de „cutia-milei” :)))
In fine, binenteles ca acceptam finantare de la autoritatile locale, la fel ca si echipa de rugby sau Ripensia sau alte echipe.Si cand veti deveni oale si ulcele, probabil ca fostii vostri patroni se vor alinia la usa noastra.
Nu vom accepta niciodata ca politicienii sa devina patronii nostri, asta-i ideea.

Titu a spus: (octombrie 25th, 2017 at 10:51 )

Echipa „sustinuta” de suporteri are 70% la suta din cheltuieli platite de rectorul Serban prin Universitatea Politehnica. Si ei se lauda ca au ajuns unde au ajuns prin forte proprii. Nu exista minciuna mai mare ca asta !!!
Daca traiau din sponsorizari, cotizatii si cutia milei, adica prin forte propri nu depaseau L a IV-a. Dar cand ai teren de antrenament si de joc, transport, cazare si masa moca e usor sa arati cu degetul catre AX, chipurile proiectul politic !

INO a spus: (octombrie 25th, 2017 at 11:29 )

TRU!BAIETI ASTAZI VREM VICTORIE IMPOTRIVA ECHIPEI CLONA ASU!SA ARATAM TUTUROR CARE E ECHIPA FANION A TIMISOAREI!A VENIT MOMENTUL, ROBULANE!SA ARATI DE CE TE-AI LUPTAT CA SA AVEM FOTBAL IN TIMISOARA IN PRIMA LIGA!ASU TREBUIE SA DISPARA!O ECHIPA FARA IDENTITATE!PRIMARULA FACUT BINE CA A SUSTINUT SI SUSTINE ACS, ECHIPA FANION A ORASULUI!CEL MAI BUN PRIMAR PE CARE IL PUTEAM AVEA!LA CAT MAI MULTE MANDATE,ROBULANE!POPICA, SA FACI ECHIPA SA ZBARNAIE!TREBUIE!CUM SA NU?!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

sam a spus: (octombrie 25th, 2017 at 11:39 )

daca bucatarii celor doua echipe nu vor folosi ingrediente speciale pt masa de pranz si arbitrajul va fi corect poli va invinge druckeria la cel putin doua goluri diferenta

antirob a spus: (octombrie 25th, 2017 at 12:36 )

un lucru e clar, mortaciunea adusa din recas are prima sansa.Ar fi aproape un miracol sa invinga Politehnica Timisoara.
Celalalt lucru clar este ca mingea-i rotunda…

@antirob a spus: (octombrie 25th, 2017 at 13:59 )

mi-ar place sa va bata motaciunea 50-0, asa ca sa va iasa cucii din cap, vorba unui fost presedinte, de tara chiar. de altfel semanati cu tov. putin toti, parsivi si incapatinati pe buzunarul tuturor cu obraznicie maxima, de tip autentic oltenesc. bojin nu a dat bani, a avut numai pretentii. in schimb asta nou va da bani voua care nu primiti bani de la nimeni. daca va-r da si Robu a-ti veni in PATRU LABE pina pe Dan Paltinisanu sa jucati.

antirob a spus: (octombrie 25th, 2017 at 14:09 )

„incapatinati pe buzunarul tuturor cu obraznicie maxima”…voi vorbiti de buzunare ??? si in acelasi timp ne faceti si ipocriti.Ati achitat cumva gaura de 50 de milioane la bugetul primariei, de va permiteti sa pomeniti de buzunare?
Noi pe banii nostri facem ce vrem!

Son of Sam a spus: (octombrie 25th, 2017 at 15:32 )

Daca ACS-ul nu ar fi proiect politic, s-ar fi delimitat in mod oficial de ineptiile pe care debiteaza primatul orasului, chipurile, in numele clubului. Cata vreme nu face lucrul asta, n-au niciun drept sa se pretinda independenti si cinstiti.

drucker a spus: (octombrie 25th, 2017 at 16:20 )

O zi trista pt Timisoara .
Un meci care nu ar fi trebuit sa se joace niciodata
Un meci intre doua clone sustinute din bani publici (acum sau in urma cu ceva timp)
Banii pompati de Politehnica si cei de la CJTimis pe proiecte (la ASU ) sunt tot bani publici .
Apoi de ce una ar fi AC Recas si cealalta Politehnica Timisoara ?Cand a aparut , de ce are sigla lui Poli de prin anii 70, de ce din 1921 ?
Cei 300 si primarul PNL sunteti vinovati in egala masura de starea de fapt existenta .

Remember Poli Timisoara .
Respect Commando Viola .

@Son of Sam a spus: (octombrie 25th, 2017 at 18:30 )

ce vorbesti prostii, tarane? de cind primarii sint apolitici, nu sint alesi de populatie? bineinteles ca-i politic, tot asa cum sint si ai vostrii, dar putin mai destept. si face si el ce poate sa adune bani ca altfel nu are orasul echipa in L1. crezi ca jucatorii vin sa joace de dragul ochilor tai duiosi?! si cine sa se delimiteze? spectatorii care vin la meci si nu fac politica ca si tine si cei de-o teapa cu tine? si cine se pretinde independent tarane? tot spectatorii? fara bani nu poti sa faci fotbal. nu-ti intra asta in cap? si mai lasa-ne.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Un club mic, cu o inimă mare! O medalie muncită şi calificare la Balcaniadă

În perioada 20-21 aprilie s-a desfășurat campionatul național de judo, la categoria sub 15 ani și sub 13 ani, la Arad, unde au participat peste 750 de copii. Aşadar, o competiţie puternică, la care au participat cele mai titrare cluburi din ţară. Un club cu performanţe în peisajul acestui sport olimpic din România, Promotrica Timișoara,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un club mic, cu o inimă mare! O medalie muncită şi calificare la Balcaniadă
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Hannover Messe 2024

Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice

Despre Hannover Messe 2024: 22 – 26 Aprilie 2024 | Hannover Hannover Messe 2024, care se desfășoară în perioada 22-26 Aprilie, promite a fi o ediție memorabilă, reunind lideri globali din diverse industrii pentru a prezenta cele mai noi inovații și tendințe în domeniul tehnologiei și automatizării. Iată o sinteză a principalelor atracții. Tara partenera...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O zi cât o primăvară întreagă! Flashmob de dans popular, dans modern și balet, ateliere de pictură, de olărit, de creație vestimentară, expoziții, tururi expoziționale ghidate, spectacole de muzică ușoară, clasică și populară și un seminar de cultură și artă cu invitați speciali. Școala de Arte Timișoara, compartiment al Centrului de Cultură și Artă al...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Invitaţi speciali şi evenimente deosebite pentru Ziua Porților Deschise la Școala de Arte din Timișoara
Proiectul Liga AC LABS al Ligii Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara se bucură de un real succes în rândul studenților, crescând de la an la an. Dacă în 2023 s-a înregistrat un record de 927 de studenți înscriși, anul acesta numărul candidaților a depășit din nou așteptările. Un număr...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mult interes la UPT pentru Liga AC LABS! Record de înscrişi într-un proiect special
Despre Hannover Messe 2024: 22 – 26 Aprilie 2024 | Hannover Hannover Messe 2024, care se desfășoară în perioada 22-26 Aprilie, promite a fi o ediție memorabilă, reunind lideri globali din diverse industrii pentru a prezenta cele mai noi inovații și tendințe în domeniul tehnologiei și automatizării. Iată o sinteză a principalelor atracții. Tara partenera...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice
Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz, au fost sesizati prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi aruncat deșeuri dintr-o autoutilitară, pe care ulterior le-ar fi incendiat, pe un teren viran ce aparține unei foste societăți comerciale din localitatea Beregsău Mare. Polițiștii s-au deplasat la fața locului,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Amendă în cinci cifre pentru un şofer care a ars deşeuri pe câmp
Conducerea PNL Timiş a stabilit ordinea de pe listele de consilieri locali şi judeţeni pentru alegerile din 9 iunie. De menţionat că PNL va avea liste comune cu PSD, atât la CL Timişora, cîât la la CJ Timiş. Ponderea celor două partide pe liste va fi de 1,5/1 pentru PNL la Consiliul Local şi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul PNL a stabilit ordinea pe listele pentru Consiliul Local Timişoara şi CJ Timiş. Dan Diaconu (CLT) şi Marin Popescu (CJT), pe primele poziţii
Unul din capii mafiei imobiliare de romi din Timişoara, Cristopher Cîrpaci, i-a îndemnat pe coetnicii săi să-l voteze pe Nicolae Robu la alegerile locale. Acelaşi Cîrpaci l-a ameninţat pe primarul Dominic Fritz, „anunţându-l” că nu va mai fi primar. Acţiunea de demolare a unor construcţii ilegale demarată luni de Primăria Timişoara a lăsat răni adânci...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Clanurile mafiote ţigăneşti îşi anunţă sprijinul pentru Nicolae Robu la alegeri!
Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara,  premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final.  Din cele 7 țări participante, s-au înregistrat până în prezent pentru întâlnirile B2B peste 90 de companii din străinătate – Serbia (32), Turcia (20), Germania (19, inclusiv membri AHK), Polonia (11),  Italia (10, inclusiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 200 de lideri de afaceri europeni sunt așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara
Consilierii locali vor avea de aprobat tarifele pe care adăpostul public de câini urmează să îl perceapă proprietarilor animalelor pierdute și ajunse în acest adăpost. Pentru fiecare zi de ”cazare” urmează să fie solicitați bani, la fel și pentru operațiuni medicale. În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 155/2001, privind aprobarea programului de gestionare a câinilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara stabilește tarifele percepute celor care își recuperează câinii pierduți și ajunși în adăpostul public
Top