Stirile din ziua: 24 decembrie 2017

craciun

Craciun fericit!

Craciun fericit!

De Crăciun s-aveți parte de gânduri bune, bucurie, căldură în suflet și armonie, alături de cei dragi! Sărbători fericite, cu împliniri și realizări după așteptările voastre!

La Timisoara, copiii rotunjori nu au voie pe tobogane. CL a votat o regula pe care o eliminase acum un an si jumatate

Consilierii locali au decis să le interzică accesul pe leagăne și tobogane copiilor peste 14 ani sau celor care au o greutate mai mare de 54 kg. Este a treia modificare a regulamentului pentru locurile de joacă din Timișoara votată în plen. Culmea este că această interdicție exista în prima variantă a regulamentului, dar a fost eliminată la cea de-a doua!

Deputatul USR Catalin Drula: Asa arata incompetenta omului lui Dragnea, pus sef la autostrazile din Romania

Bucata lipsă din autostrada Lugoj – Deva este „suplinită” de un drum național care nu mai face față demult traficului pe această rută, iar ccidentele grave sunt la ordinea zilei. Deputatul USR de Timiș Cătălin Drulă are un nou mesaj către ministrul Transporturilor, căruia îi cere ca, în al 12-lea ceas, să facă ordine la Compania Națională de Drumuri.

Trei jucatoare de la Agroland, in vizorul nationalei pentru anul viitor

Parcursul bun reușit de UVT Agroland Timișoara în primele 10 etape ale Diviziei A1 de volei feminin nu a rămas fără ecou. Înainte de vacanță, pe adresa clubului a sosit un fax de pre-convocare pentru trei jucătoare. Andreea Petra, Ariana Pîrv și Roxana Bacșiș sunt în atenția staffului naționalei.

STPT nu va avea sigla o cruce. Robu: O spun ferm, nu va arata asa

RATT se transformă în SPTP, așa cum a decis în vară CL Timișoara, dar transformarea s-a lăsat deja cu o dispută. De această dată, doar una online, în care, în Ajunul Crăciunului, s-a implicat și primarul Nicolae Robu. Este vorba despre sigla viitoarei societăți comerciale.

Top