Stirile din ziua: 16 decembrie 2017

Candele aprinse in fata Operei. Cruce de lumina pentru eroii din Decembrie ’89

Candele aprinse in fata Operei. Cruce de lumina pentru eroii din Decembrie ’89

Revoluționari, rude și prieteni ai celor care au murit în Decembrie 1989 au aprins, sâmbătă seară, o cruce din candele în fața Operei. Marșul Libertații n-a mai avut loc, din pricina doliului național.

Eroii nu mor niciodata. Marsul Druckeria, intru neuitarea lui Decembrie 1989 / FOTO

Suporterii lui ASU Poli au pornit din nou în marș din Piața Maria, în memoria eroilor Revoluției din 1989. Vantul rece nu i-a oprit pe cei câteva sute de participanți să aprindă lumânări în fața Catedralei și urmeze traseul devenit tradițional. S-a rostit „Tatăl Nostru” și s-a scandat, la un moment dat, numele Regelui Mihai I al României.

Daca e plen cu revolutionari, e scandal la Timisoara

Sunt 28 de ani de la Revoluția din 1989, dar nu e liniște. Revoluționarii din Timișoara continuă să se certe fără jenă, la fiecare plen festiv. Plenul a fost condus de consilierul local și revoluționarul Lucian Căldăraru. Concluzia, după zeci de minute de contre: nu există recompensă materială pentru cei care au ieșit în stradă în acel decembrie.

Taxa pe paragina intra si la cladiri. Primii proprietari nepasatori din Timisoara care vor fi arsi la buzunare / LISTA

După ce, în noiembrie, au aprobat lista celor 12 terenuri ai căror proprietari vor plăti, în 2018, impozite majorate pentru neglijență, a venit și rândul deținătorilor de clădiri. Sunt 24 la număr pe ordinea de zi a plenului, dar e foarte posibil ca alte câteva zeci să apară pe „suplimentară”.

Liviu Pop, despre contabilii si femeile de serviciu din scoli: Am ramas blocat, foarte multi au 2 norme

După ce mai mulţi directori de şcoli din Timiş au anunţat că vor rămâne fără contabili, secretare sau femei de serviciu, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, susține că lucrurile nu stau chiar așa. Cine vrea, spune oficialul, poate avea, legal, până la o normă şi jumătate de angajare.

Top