Stirile din ziua: 3 decembrie 2017

O nouă nazdravenie marca Robu: cum sa mizezi doua milioane de euro (poate patru) pe niste „like”-uri

Primarul Nicolae Robu nu renunță și pace la vechea sa obsesie, o fântână care să știe să cânte, eventual să și danseze. fiind Acoperită și cu mult sclipici, un fel de chinezărie la o scară mult mai mare, fântâna cu pricina a primit din partea multor timișoreni verdictul: kitsch grosolan. Și e vorba aici și de timișoreni care se mai pricep la artă.

Criza imunoglobulinelor a ucis primul roman. Ministerul Sanatatii continua sa minta pacientii

O femeie a murit sâmbătă la Spitalul Județean din Alba Iulia, din cauza lipsei de imunoglobulină. Este primul deces în rândul românilor care suferă de imunodeficiențe primare, pe care Ministerul Sănătății îi minte și îi ignoră cu bună știință de aproape 5 luni.

Are peste 1.000 de like-uri, deci se face: fantana muzicala din Parcul Botanic merge mai departe!

Peste 1.000 dintre prietenii virtuali ai primarului Nicolae Robu vor fântână muzicală, așa că acesta se supune voinței lor. O nouă postare a edilului voia să afle care este starea de spirit în ceea ce privește „fântâna cântătoare”, care, crede Robu, ne va alătura unor orașe precum Barcelona sau Dubai.

Se circula in conditii de iarna, dar oficial nu sunt drumuri nationale blocate in vest. DRDP intervine cu zeci de utilaje

Ninge de ore bune în vestul României, așa cum au anunțat meteorologii. Traficul se desfășoară în condiții de iarnă, iar cei de la DRDP Timișoara anunță că intervin peste tot, în operațiunea de deszăpezire fiind implicate peste 90 de utilaje.

Top