Stirile din ziua: 26 decembrie 2017

Dati-va cu parerea despre Politia Locala. Chestionar on-line pentru timisoreni

Dati-va cu parerea despre Politia Locala. Chestionar on-line pentru timisoreni

Dorel Cojan & co vor să afle cât de mulțumiți sunt timișorenii de activitatea Poliției Locale. Până pe 8 ianuarie, sunteți invitați să completați un chestionar on-line. Acesta are 10 întrebări și ar trebui să ofere sugestii pentru îmbunătățirea activității „localilor”.

„Leii din Banat” in lupta contra campionilor, pentru primul loc la final de tur

BC SCM Timișoara și U BT Cluj se întâlnesc miercuri, 27 decembrie, de la ora 18, în sala „Constantin Jude”, în etapa a XI-a, ultima a turului din Liga Națională de baschet masculin. Cele două formații au câte 18 puncte și sunt devansate de CSU Sibiu (19 puncte), care însă a jucat partida din runda a XI-a și va fi depășită în clasament.

Marian Cucsa

Tu stii ce face parlamentarul tau? (II) Marian Cucșa (ALDE) sau cum sa traiesti cu 582 lei pe luna

Timișul are exact 14 reprezentanți în Parlamentul României, fără cei de la minorități. Tu știi exact ce au făcut, într-un an de când și-au preluat mandatele, cei pe care i-ai trimis să-ți facă viața mai bună? deBanat.ro îți prezintă, pe rând, activitatea aleșilor tăi. Marian Cucșa, reprezentant ALDE, este deputat și se află la primul mandat.

Record de pesimism: 75% dintre romani cred ca tara merge intr-o directie gresita

România se îndreaptă pe un drum greșit, iar anul 2018 va fi mai prost decât cel care tocmai se încheie. Asta reiese dintr-un sondaj realizat de IRES, conform căruia românii cred că momentele cele mai importante din 2017 au fost moartea Regelui Mihai și protestele de stradă de la începutul anului, contra OUG 13.

Licitatia pentru skatepark a fost anulata, Primaria Timisoara nu mai vrea procese din cauza unui proiect prost

Skateparkul din Parcul Central are toate șansele să devină lucrarea cel mai greu de realizat a Primăriei Timișoara. A doua licitație pentru constructor a fost retrasă de pe SEAP, pentru că proiectul este, și de această dată, cu probleme. Decizia a fost luată după ce „urmașa” firmei din Severin care a câștigat licitația din 2013, între timp intrată în insolvență, a cerut o mulțime de clarificări.

Top