Stirile din ziua: 30 decembrie 2017

Asociatia Pro Infrastructura, despre autostrazile lui Felix Stroe: Minciuna gogonata si dezinformare grosolana

Asociatia Pro Infrastructura, despre autostrazile lui Felix Stroe: Minciuna gogonata si dezinformare grosolana

Facem autostrăzi doar pe hârtie. În realitate, terminăm „muzee” care nu pot fi deschise traficului. Asta nu-l împiedică pe ministrul Transporturilor, Felix Stroe, să mintă, spunând că în 2018 vor fi inagurați aproape 160 de km de șosea rapidă. Asociația Pro Infrastructură îi bate, din nou, obrazul lui Stroe și îi demonstrează că dezinformează cu bună știință, inclusiv în cazul Lugoj – Deva.

Surpriza sportiva a anului in Timis? Toate drumurile duc la Informatica

Dacă Timişoara Saracens şi-a asigurat statutul de club numărul 1 în Banat, datorită celor 9 trofee câştigate în şase ani, din care 4 campionate din ultimele cinci ediţii ale Superligii, clubul de care vorbim şi-a depăşit aşteptările şi a urcat pe podiumul grupărilor performante din zonă. Vorbim de prim-divizionara de futsal Informatica Timişoara.

Sclipici si poleiala de zeci de mii de euro. Cand primariile din Timis nu fac jumatate din Primaria Petrosani

Beculețe, perdele de lumini și aranjamente, dar și focuri de artificii din noaptea de Revelion. Primăriile s-au străduit, după bugete, să asigure atmosferă de sărbătoare. „Harta” culeasă de pe SEAP, deși incompletă, arată cam cât a costat poleiala de final de decembrie. Un lucru e cert: primăriile din Timiș, luate la un loc, n-au cheltuit cât… Primăria Petroșani!

Tu stii ce face parlamentarul tau? (VI) Nicu Falcoi (USR), senatorul care tine audiente in strada

Timișul are exact 14 reprezentanți în Parlamentul României, fără cei de la minorități. Tu știi exact ce au făcut, într-un an de când și-au preluat mandatele, cei pe care i-ai trimis să-ți facă viața mai bună? deBanat.ro îți prezintă, pe rând, activitatea aleșilor tăi. Fostul pilot Nicu Fălcoi, din partea USR, este senator la primul mandat.

Se cauta proiectant pentru complexul sportiv cu stadion din Buziasului. Pretul, pana in 105.000 euro

Primăria Timișoara a scos la licitație studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru „zonă sportivă și de agrement Calea Buziașului”. Este a doua din cele patru baze sportive promise, încă din primul mandat, de Nicolae Robu. Acum câteva săptămâni a fost atribuit contractul pentru proiectarea complexului din Calea Lipovei.

Top