Stirile din ziua: 19 decembrie 2017

Protest cu valiza si Mos Craciun, la Timisoara. S-a plecat in mars spre Complexul Studentesc

Protest cu valiza si Mos Craciun, la Timisoara. S-a plecat in mars spre Complexul Studentesc

Timișorenii au ieșit din nou în stradă, nemulțumiți de schimbările pe care majoritatea PSD – ALDE vrea să le aducă legilor Justiției. Protestul a început în Piața Operei, sub titulatura „Revoluția continuă”. S-a plecat apoi în marș spre Complexul Studențesc, via Palatul Dicasterial.

Gorghiu: Anul centenarului, in loc sa fie un an al bucuriei pentru romani, va fi un an al disperarii

Prin vocea fostului președinte Alina Gorghiu, în prezent senator de Timiș, liberalii acuză comportamentul reprezentanților Puterii în ceea ce privește legile Justiției. Gorghiu susține că PSD, revenit la vocația sa antioccidentală și antidemocratică din anii ’90, vrea să impună României un drum periculos, în dezacord cu valorile europene.

ADR Vest a semnat deja contracte de 150 de milioane de euro pe Programul Operational Regional

Unităţile administrative şi firmele din zona de vest a României au învăţat să ceară bani europeni. În primul an în care a devenit activ noul ciclu de finanţare pentru Programul Operaţional Regional au fost depuse cereri de finanţare pentru 621 de proiecte, valoarea acestora fiind de 563,99 milioane de euro, din care finanţare nerambursabilă 452,17 milioane de euro.

Editorial de Ino Ardelean

Cu ce s-a ales Timisoara dupa un an de guvernare PSD? Exact cu o centura in brate

În urmă cu un an, timișenii, iar timișorenii n-au fost cu mult mai prejos, dădeau buluc la urne să voteze PSD. Mai abitir ca niciodată. Nici măcar în 1990 FSN n-a strâns așa procentaj în Timiș. Ce i-a făcut pe 36% dintre timișeni și 29% dintre timișoreni să pună ștampila pe PSD e greu de spus.

sala polivalentă

Stadionul Dan Paltinisanu ar putea avea soarta celebrului Wembley. Momentan, se face studiu de oportunitate

Soarta viitorului stadion al Timișoarei a fost prilej de noi discuții în plenul CJ Timiș. Liberalii au votat împotriva proiectului care propunea un studiu de oportunitate referitor la posibilitatea reabilitării stadionului vechi sau construirea unuia nou, pe amplasamentul de la „Dan Păltinișanu”.

masina lui robu

Primarul Timisoarei si soferul lui, cu masina pe unde nu e voie. Robu: Pot sa circul in regim de urgenta pe santiere

În general, nu se circulă rău prin Timișoara. Este ceea ce spune, constant, primarul Nicolae Robu, când i se spune că sunt cozi infernale în trafic. Edilul susține constant că el ajunge destul dÎn general, nu se circulă rău prin Timișoara. Este ceea ce afirmă, constant, primarul Nicolae Robu, când i se spune că sunt cozi infernale în trafic. Edilul susține constant că el ajunge destul de repede dintr-un loc într-altul. Dacă v-ați întrebat vreodată cum reușește, acum pare că există o explicație. e repede dintr-un loc într-altul. Dacă v-ați întrebat vreodată cum reușește, acum pare că există o explicație.

Bd. Regele Mihai I mai asteapta. Robu: Asemenea subiecte nu se discuta in perioada de doliu

Propunerea făcută de fostul consilier local Flavius Boncea, ca Bd. Republicii să fie redenumit Bd. Regele Mihai I, nu va intra prea curând în plenul CL. Primarul Nicolae Robu nu pare prea convins de schimbarea de nume, dar spune că vom avea, cândva, o stradă, un parc sau un alt loc public care să poarte această denumire.

Santierul de la Castelul Huniade tot nu poate fi terminat. Dobra, dupa expertiza: Lucrurile nu stau bine

Situația de la Castelul Huniade nu este grozavă, ar fi lucrări nefăcute, dar plătite, și lucrări făcute, dar prost. Asta pare să indice expertiza plătită în acest final de an de CJ Timiș și care a fost predată în sfârșit beneficiarului. Actul este în analiză și, spun șefii CJ, s-ar putea ajunge în instanță cu firma constructoare.

Lumini si veste de la Politie, in loc de amenzi, pentru bicliclistii din Timisoara / FOTO

Dacă faci prevenție, e mult mai simplu să reduci numărul amenzilor. Asta au făcut, pe timp de noapte, cei de la Verde pentru Biciclete și polițiștii de la Rutieră, la Timișoara. Au fost vizați cei care pedalează pe întuneric și care trebuie să fie conștienți că nu e de joacă.

Dar de suflet: la peste 80 de copii necajiti din Timis a venit deja Mos Craciun / FOTO

Peste 550 kilometri făcuți într-o singură zi, pe drumurile județului Timiș, de Moș Crăciun. De fapt, de ajutoarele lui de la Clubul Lions Bastion, care au ajuns, în acest an, în 15 localități, unde 20 de familii nevoiașe vor avea niște sărbători de iarnă mai vesele.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 19 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. N. D. Cocea, Recoltei (p), M. Millo (p), Martir Constantin Radu (p), Th. Pallady (p), Arsenie Boca, Calea Urseni (p), J. Podlipny, D. Dinicu, J. Ehrler, N. Stoica de Hațeg, Pavel Stoica, Neajlov, Luță Ioviță, E. Racoviță, Anina, Euripide, N. D.

Top