Stirile din ziua: 23 decembrie 2017

Nu i-au speriat! „Ursii” de la Timba au pierdut clar lupta de pe Crisul Repede

Nu i-au speriat! „Ursii” de la Timba au pierdut clar lupta de pe Crisul Repede

CSM CSU Oradea a învins pe BC Timba Timişoara cu scorul de 100-76 (23-16, 31-15, 27-19, 19-26), într-un meci din cadrul etapei a 10-a din sezonul regulat. Bănăţenii au avut în debut un +3, dar au fost conduşi la un moment dat cu 40 de puncte, ceea ce spune multe despre raportul de forţe din teren.

Primaria Timisoara da la anul 2 milioane de euro pe curent, dar bezna tot o sa fie pe strazi

Primăria Timișoara va plăti, în anul care vine, peste 2,1 milioane de euro, pentru curent electric. Asta nu înseamnă însă, din păcate, că vom avea și lumină pe străzi. Rețeaua de distribuție rămâne aceeași și, în afară de promisiuni, nu se știe când și dacă vor fi făcute investiții.

laborator

Directorul Muzeului de Arta, pus sa se poarte mai frumos cu angajatii. Ca sa nu plece toti si sa se lase cu procese

Atmosfera tensionată care mocnește la Muzeul de Artă a ajuns subiect de discuție în plenul CJ Timiș. Asta, după ce directorul MArT, Victor Neuman, a cerut asistență juridică pentru un proces intentat de o fostă angajată, care a plecat la Muzeul Național al Banatului. Neumann a fost admonestat public de „vicele” CJ, Traian Stancu.

Accident cu 9 victime la Mintia, trafic blocat complet pe DN 7

Încă un accident grav de circulație s-a produs pe DN 7, în zona Mintia, în județul Hunedoara. Sâmbătă dimineață, nouă persoane au fost rănite, patru dintre ele grav, în urma unei coliziune dintre un autotren și un microbuz. Traficul este blocat pe ambele sensuri. Un nou accident grav pe DN7. Autoritățile din Hunedoara au declanșat

Ca sa nu asteptati cu orele: exista si alte puncte de trecere a frontierei in afara de Nadlac II Autostrada

Este deja haos la graniță, pe măsură ce se apropie sărbătorile. Pentru evitarea aglomerației și ca să nu petreceți ore în șir în așteptare, polițiștii de frontieră recomandă și folosirea altor puncte de trecere, în afară de cel de la Nădlac II Autostradă. În ultimele 24 de ore, pe aici au trecut în jur de 14.000 de persoane.

Top