Stirile din ziua: 1 decembrie 2017

Victoria rezervelor. „Leii din Banat”, superiori Stelei

Victoria rezervelor. „Leii din Banat”, superiori Stelei

BC SCM Timișoara a învins pe CSM Steaua EximBank la o diferenţă de 3 puncte, dar după un meci mai uşor decât a arătat-o tabela. Gruparea bănăţeană a trecut de trupa bucureşteană cu scorul de 86-83 (24-20, 26-18, 20-20, 16-25).

Mii de timisoreni la parada militara de 1 Decembrie. Politia Locala a defilat cu segway-uri cu stegulete

Câteva mii de timișoreni, printre care foarte mulți copii, au ieșit, vineri, din case, în prima zi de decembrie, pentru a asista la parada de Ziua Națională. În jur de 500 militari, jandarmi, polițiști, pompieri și reprezentanți ai SRI au trecut prin fața Palatului Administrativ.

Din categoria „ce mai promitem, ca nu ne doare gura”: Porci gratis, pentru romani

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a anunțat, joi, la Alba Iulia, că este în avizare, pe la diverse ministere, un proiect de act normativ prin care fermierii vor primi gratuit purcei din rasele Bazna și Mangalița. Daea spune că jumătate din godaci vor avea cumpărător de la bun început.

Klaus Iohannis: Acum este un bun prilej sa reflectam la cum vrem sa arate țara noastră

1 Decembrie reprezintă idealul nostru ca națiune, de a fi liberi și uniți într-o Românie prosperă, condusă de politicieni responsabili și integri, a declarat, vineri, președintele Klaus Iohannis, într-un mesaj de Ziua Națională. Președintele a adăugat că acum, în prag de Centenar, este un bun prilej să reflectăm la cum vrem să arate țara noastră.

Editorial de Ino Ardelean

1 decembrie 1918 – 1 decembrie 2017: de la intregirea Romaniei, la tentativa de teleormanizare a tarii

Fără nicio îndoială, 1 decembrie 1918 a însemnat unul dintre puținele momente astrale ale României. Peste 100.000 de români, fără a fi chemați de „statul paralel” sau plătiți de strămoșii lui George Soros s-au adunat la Alba Iulia, acolo unde 1.228 de delegați din Transilvania și Banat au votat pentru Unirea cu Vechiul Regat.

Saptamana celor Doua Bufnite: carti, cafea, lecturi si-o librarie deschisa toata noaptea / PROGRAM

Librăria La Două Bufnițe face un an de la deschiderea oficială. Bufnițele sărbătoresc așa cum știu ele, alături de toți cei care iubesc lectura. Surpriza este că sâmbătă, pe 2 decembrie, librăria nu se va închide, ci își va aștepta cititorii să îi treacă pragul toată noaptea. Urmează o săptămână plină de evenimente.

Cum se vad romanii: ospitalieri, isteti, prea toleranti, fara spirit civic si il admira pe Stefan cel Mare

70% dintre români nu ar pleca din țară pentru un salariu mai bună. Este concluzia unui sondaj online făcut de o companie care produce tricouri și accesorii. Altfel, românii îi admiră pe Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș și Mihai Viteazul și cred că nația din care fac parte este ospitalieră și isteață, dar nu are spirit civic și este prea… tolerantă.

200 de ani de istorie balneara in statiunea Buzias

200 de ani de istorie balneara in statiunea Buzias Rezultatele anului balnear 2017, provocări și perspective Parteneri Fundația Cardioprevent Primăria orașului Buziaș ADZ Buziaș Invitați speciali prof. univ. dr. Dan Gaiță prof. univ. dr. Mihai Drăgoi prof. univ. dr. Emilian Damian Popoivi primarul orașului Buziaș, Sorin Munteanu Avem onoarea de a vă invita, în data

Top