Stirile din ziua: 7 decembrie 2017

Hoti care actionau la ponturi servite de politisti, saltati la Timisoara

Trei hoți au ajuns în arest, după ce au fost reținuți de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara. Printre altele, unele dintre lovituri au fost date la pont, grație unor informații primite chiar de la anumiți polițiști.

Inca o zebra desfiintata. De data aceasta, pe strada Gheorghe Lazar

Sunt prea multe treceri de pietoni în Timișoara, care încurcă traficul. De aceea, primăria continuă să le desființeze. La trei săptămâni de când Nicolae Robu a promis că încă o „zebră” va dispărea, acest lucru s-a și întâmplat pe strada Gheorghe Lazăr.

Dar de suflet: zeci de voluntari au gatit cina de Mos Nicolae la azilul de noapte

Moș Nicolae a venit la azilul de noapte de pe strada Brâncoveanu din Timişoara așa cum nu se așteptau cei care se adăpostesc aici. Zeci de voluntari au făcut o faptă bună și au pregătit o cină îmbelșugată, care să aducă zâmbete pe fețele celor mai puțin norocoși.

suciu

Parlamentul desfiinteaza oficial deciziile Justitiei. Cum il salveaza Florin Iordache pe Matei Suciu

Ocupând ilegal un scaun de deputat, deputatul PSD de Timiș Matei Suciu ar putea scăpa cu fața curată. Totul, din cauza unei legi cu dedicație promovată de Florin Iordache, care șterge efectiv deciziile judecătorești definitive privindu-i pe parlamentarii incompatibili.

USR insista: Timisoara trebuie sa aiba buget participativ. Dezbatere publica la finalul saptamanii

USR lansează „Timişoara Participă!”, un proiect de bugetare participativă, care să le ofere oamenilor puterea de a decide asupra modului în care administraţia utilizează o parte dintre fondurile publice. Totul, în condițiile în care primarul Nicolae Robu a declarat, cât se poate de clar, că Timișoara nu va avea buget participativ.

Pavel Popescu

Deputat PNL catre PSD: Ati cinstit memoria Regelui Mihai actionand exact asa cum pe vremuri actiona Visinski

Haosul din Parlamentul României, cauzat de așa-zisele dezbateri pe modificările legilor Justiției, este taxat de deputatul PNL de Timiș, Pavel Popescu. Liberalul acuză majoritatea PSD-ALDE că funcționează ca un grup infracțional organizat, doar pentru a-i face scăpați de Justiție pe Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu.

aquatim

Fara apa rece in Livezile, Dolat si Sipet

Aquatim anunță că vineri, 8 decembrie, în câteva localități din Timiș va întrerupe alimentarea cu apă, după cum urmează: în Livezile, între orele 9 și 12, în Dolat, între orele 12 și 15, iar în Șipet, între orele 8 și 14. În intervalele anunțate sunt programate spălări ale rețelelor de apă și rezervoarelor de înmagazinare.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 7 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mureș, Victor Gaga, orele 9 – 15, Calea Șagului (p), Energiei (p), Aleea Chișodei (p), orele 9 – 17; Utvin, orele 9 – 17; Mâtnic, Dragsinești, orele 9 – 17; Giroc – str. Macilor (p), Lămâitei (p), Frunzei (p), Viorelelor (p),

Top