Stirile din ziua: 12 decembrie 2017

Doua seturi la…unu! Informatica invinge la scor de maidan fosta campioana

Doua seturi la…unu! Informatica invinge la scor de maidan fosta campioana

Deţinătoarea Cupei şi a Supercupei României încheie anul 2017 cu o victorie categorie. Bănăţenii de la Informatica Timişoara s-au impus în această seară pe terenul fostei campioane City’Us Targu Mureş cu 12-1 (7-0).

Licitatie publica deschisa

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea a: – 7 (sapte) spatii cu destinatia “desfasurare activitate RENT-A-CAR”, situate in afara aerogarii, in partea de de sud-est a Parcarii P1 a aeroportului Licitatia va avea loc in data de

Donatie salvatoare de vieti pentru bebelusii veniti pe lume prea devreme la Maternitatea Bega

Micuții care vin pe lume prematur la Maternitatea „Bega” din Timișoara au o șansă în plus la viață. Asta, pentru că oamenii cu inimă mare de la „Salvați Copiii”, ajutați de un sponsor, au făcut o donație de echipamente care vor ajuta medicii să facă minuni.

poli

Inca un episod din razboiul pe stadion. Robu: CJ nu e in stare nici macar sa intretina o toaleta acolo

Orice, dar să nu se demoleze stadionul „Dan Păltinișanu”! Primarul Nicolae Robu are o propunere pentru CJ Timiș, care vrea să înceapă procedurile pentru demolarea vechii arene. Oricum, edilul spune că un nou stadion este promis de Compania Națională de Investiții, deci nu înțelege ce treabă are Județul.

cinematografe

Cinemateca si Casa Studentilor, primele doua destinatii pentru cinematografele preluate de primarie de la RADEF

Sediu pentru Casa Studenților și cinematecă – sunt două dintre destinațiile sigure ale unora dintre cinematografele recuperate de municipalitate de la RADEF. Primarul Nicolae Robu spune că nu poate da încă detalii, dar, în principal, fostele cinematografe vor deveni „centre culturale cu un program de utilizare extins”.

coronavirus

Fetita din Iasi bolnava de cancer a ajuns la Timisoara. Medicii vor stabili stadiul bolii si tratamentul

Fetiţa de 8 ani din Iaşi, diagnosticată cu cancer la rinichi, ai cărei părinți au refuzat inițial tratamentul, a ajuns marți la Timișoara, după ce instanța a obligat familia să accepte ca ea să fie văzută de medici. Micuța va fi investigată, pentru a se stabili tratamentul cel mai bun.

CJ Timis nu reuseste sa inchirieze Bastionul Theresia. A treia licitatie degeaba

Consiliul Județean Timiș a organizat degeaba a treia licitație cu strigare pentru închirierea unor spații din Bastionul Theresia. Nu s-a făcut nici de această dată vreo atribuire, ceea ce pare, încet-încet, să dea dreptate vocilor care spune că, la prețurile propuse, nu se vor găsi prea repede doritori.

Copiii din Timisoara ii pot trimite pana duminica scrisori lui Mos Craciun

Toți copiii din Timișoara, cu vârste între 3 și 10 ani, sunt așteptați să-i scrie lui Moș Crăciun și să-i lase mesajele în cutia specială din Piața Victoriei. Mesajele lor pot fi depuse până pe 17 decembrie. Celor mici nu le rămâne apoi decât să-l aștepte pe Moșul cel darnic.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 12 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara, Calea Torontalului nr. 69, Circumvalatiunii 69, orele 9 – 17; Ghiroda, Utvin, orele 9 – 17; Periam, Agromec – ferma Sânpetru Mare, orele 9 – 17; Lugoj – Zona Ștrand Bl. S6A, S6B, S5A, S5B, S5C, S4A, S4C, C1-4, orele 9 – 17;

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni tehnice la rețeaua termică primară, va întrerupe marți, 12 decembrie, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde și a căldurii la PT 43A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Macilor (parțial), Mircea cel Bătrân (parțial), Spiru Blănaru și Petre Domășeanu (parțial).

Top