Stirile din ziua: 20 decembrie 2017

Lui Sorin Grindeanu ii creste salariul la ANCOM. Fostul premier va lua 7.500 de euro pe luna

Lui Sorin Grindeanu ii creste salariul la ANCOM. Fostul premier va lua 7.500 de euro pe luna

Parlamentul a adoptat modificări majore în privinta numirii și demiterii conducerii ANCOM, dar și în privința salarizarii conducerii. ANCOM reglementează o piață de peste 4 miliarde de euro, șeful acestei instituții fiind fostul premier Sorin Grindeanu.

Taxa turistica si impozitul marit pe cladiri nerezidentiale, amanate

Primarul Nicolae Robu a retras de pe ordinea de zi a ultimului plen din acest an proiectele privind introducerea taxei turistice, respectiv mărirea impozitului pentru clădirile nerezidențiale. Edilul susține că a ajuns să se gândească la astfel de taxe din cauza disperării.

Sala Polivalenta a UPT a ajuns la mana guvernului. Incepe totusi modernizarea bazei Stiinta

La mai bine de patru ani de când Primăria Timișoara și Universitatea Politehnică s-au asociat la Sala Polivalentă de la Baza 2, construcția nu este gata. Și nici nu va fi foarte curând, în condițiile în care, în acest moment totul depinde de o hotărâre de guvern. Între timp, UPT se pregătește să investească milioane de euro în baza Știința.

masina lui robu

Urgentele lui Robu, reclamate la Politie. Un timisorean cere sanctionarea celui care a mers ilegal cu masina pe liniile de tramvai

Un timișorean l-a reclamat la Poliție pe primarul Nicolae Robu, a cărui mașină de serviciu a fost surprinsă în trafic, în timp ce încerca să fenteze coloana. Edilul a recunoscut că era în Mercedesul condus de Vasile Paraschiv, dar a spus că poate merge pe unde vrea, în regim de urgență, între șantiere.

cj timiș

CJ Timis a ramas cu aproape 37 de milioane de euro. Investitii importante nu au fost facute

Consiliul Județean Timiș are în vistierie, la finele anului, aproximativ 170 de milioane de lei. Asta, în condițiile în care bugetul pe 2017 a fost de 677 milioane de lei și multe dintre investițiile anunțate la începutul anului nu au fost făcute. De cealaltă parte, Primăria Timișoara are conturile goale și are de făcut plăți importante până la 31 decembrie.

Complexul sportiv din Calea Lipovei are proiectant. Cand va fi construit e alta discutie

Primăria Timișoara va plăti 36.000 de euro pentru proiectul pe baza căruia va fi construit primul din cele patru complexuri sportive promise de Nicolae Robu. Este vorba despre cel din Calea Lipovei, despre care primarul a declarat, zilele trecute, că va intra în lucru în 2018.

aquatim

Apa rece oprita in Liebling

Aquatim anunță că joi, 21 decembrie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei în Liebling, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei. „La reluarea alimentării cu apă rece în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea branșării unui nou consumator la rețeaua termică secundară, va întrerupe miercuri, 20 decembrie, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 91. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Aleea Icar, Aștrilor, Azurului, Orion (parțial), Sirius, Spital Sud, Sudului.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 20 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Piața Unirii 13, orele 8 – 15; Stamora Germană, orele 9 – 15; Izvin, Ianova, orele 9 – 17; Giroc, orele 9 – 17; Sânnicolau Mare – str. Gh. Lazăr Bl. L9 Sc. A, B, C, str. 1 Decembrie, Timișorii Bl.2 Sc.

Top