Stirile din ziua: 27 decembrie 2017

Nu a fost sa fie! „Leii” au pierdut sansa de a termina 2017 pe primul loc

Nu a fost sa fie! „Leii” au pierdut sansa de a termina 2017 pe primul loc

BC SCM Timişoara avea posibilitatea să închidă turul sezonului regulat pe primul loc. Pentru asta îi trebuia o victorie împotriva campioanei, echipă care nu a impresionat în sezonul de toamnă, fiind angrenată pe mai multe fronturi.

adrian diaconu

Tu stii ce face parlamentarul tau? (III) Adrian Diaconu (PSD), mut ca lebada, dar interesat de munte, vaci si porci

Timișul are exact 14 reprezentanți în Parlamentul României, fără cei de la minorități. Tu știi exact ce au făcut, într-un an de când și-au preluat mandatele, cei pe care i-ai trimis să-ți facă viața mai bună? deBanat.ro îți prezintă, pe rând, activitatea aleșilor tăi. Adrian Diaconu, acum de la PSD, este senator și e la al doilea mandat.

Deputatul PSD Matei Suciu recidiveaza. Vrea sa transforme Romania in raiul hotilor

Pragul pentru abuz în serviciu să fie de 200.000 de euro, pedepsele pentru luare de mită și trafic de influență drastic reduse, închisoare la domiciliu pentru șpăgari, plus abrogarea din Codul penal a articolului referitor la folosirea funcției în scop sexual. Toate aceste modificări sunt propuse de 39 de parlamentari PSD, printre care se numără și deputatul fraudulos de Timiș, Matei Suciu.

Modernizarea Timisoarei continua in 2018. Fie si pe datorie

Un credit bancar va asigura continuarea programului de investiții al Primăriei Timișoara, chiar și în condițiile în care, din cauza Codului Fiscal, bugetul va scădea. Nicolae Robu spune că nu e o problemă, pentru că rata de îndatorare a municipalității este sub 10 procente. Lista proiectelor pentru 2018 este extrem de mare.

Inca un santier spre Giroc: se repara strazile stricate in timpul extinderii Caii Martirilor

Un nou șantier va apărea, anul viitor, în zona Căii Martirilor. De această dată, este vorba despre unul care să repare stricăciunile produse de lucrările de extindere la patru benzi a șoselei care duce spre Giroc. Momentan, a fost scoasă la licitație documentația pentru aceată investiție.

Top