Stirile din ziua: 6 decembrie 2017

Timisul mai primeste o transă de bani de la Guvern pentru localitatile afectate de furtuna din septembrie

În ședința sa de miercuri, Guvernul României a alocat peste trei milioane de lei, pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale produse de furtuni în județul Timiș. Alocarea este prevăzută într-o hotărâre aprobată la propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

serban nicolae

“Piosenia” PSD a tinut doar cateva ore. Scene incredibile in parlament cu “maimute”, “sex anal” si batai

„Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită! Sunteţi atât de proastă, încât e incredibil ce spuneţi”, a gratulat-o senatorul Șerban Nicolae pe o colegă din USR. În același timp, deputatul-mitralieră i-a amenințat pe doi aleși din opoziție cu bătaia. „Vina” aleșilor Opoziției este că au solicitat, în memoria Regelui Mihai, o amânare a dezbaterilor pe legile justiției.

Slujba de pomenire a Regelui Mihai, la Catedrala Mitropolitana din Timisoara

Mitropolitul Banatului ÎPS Ioan a fost primul care a semnat în cartea de condoleanţe deschisă la Catedrala Mitropolitană din Timişoara în cinstea Regele Mihai. Înaltul reprezentant al Bisericii Ortodoxe Române a condus, miercuri, o slujbă de pomenire pentru cel care a fost ctitorul Catedralei. Carta de condoleanţe este amplasată la intrarea în lăcaşul de cult, alături de o pictură a fostului monarh.

Marilen Pirtea

Marilen Pirtea: Propunerea PSD de reducere a abandonului școlar cu peste 50% în trei ani, o utopie

Intenția PSD de a reduce rata abandonului școlar cu mai bine de 50% în trei ani va rămâne acolo unde a fost lansată, pe Facebook, este convins deputatul PNL de Timiș Marilen Pirtea. El a adăugat că încadrarea temporală a unui asemenea demers trebuie să rezulte din analize concrete, în baza unor proiecte bine definite

Nivelul ROBOR si instabilitatea cursului valutar scad preturile la apartamentele din Timisoara

Interesul pentru achiziţia unui apartament la Timişoara a scăzut, clienţii fiind influenţaţi în decizia lor de creşeterea dobânzii creditelor, dar şi a volatilităţii cursului valutar, arată o analiză derulată de cei de la Imobiliare.ro. În aceste condiţii preţurile solicitate de proprietari imobilul au scăzut în noiembrie.

E oficial: zece drumuri din Timis, modernizate cu 150 de milioane de lei, bani de la guvern

Timişul primește aproximativ 150 de milioane de lei din Programul Naţional de Dezvoltare Locală, banii fiind alocaţi pentru zece proiecte pe infrastructură rutieră. Pe listă sunt şi două drumuri extrem de importante pentru Timişoara: cel spre Moşniţa Nouă şi cel spre aeroport.

Calin Dobra si Nicolae Robu

La mana lui Robu si Dobra. Sala de sport de 16.000 de locuri nu e in pericol, dar nu are termen si nici amplasament

Timişoara nu este momentan în pericol să piardă sala de sport de 16.000 de locuri, dar nici nu există un termen până la care ar putea începe construcția. La fel, nu există nici un amplasament aprobat, iar primul pas ar fi ca Primăria Timișoara și CJ Timiș să se pună de acord asupra acestuia.

Pensiile pentru luna decembrie se dau in avans

Casa Județeană de Pensii Timiș anunță că, datorită apropiatelor Sărbători de iarnă și pentru a veni în sprijinul beneficiarilor sistemului public de penzii, drepturile bănești vor fi date în avans. Este vorba însă numai de pensiile care se achită la domiciliul beneficiarilor. Pensiile achitate prin intermediul băncilor (inclusiv card) vor putea fi încasate de la aceeași dată ca și până acum, respectiv din 14 decembrie.

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 6 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Polonă (p), Parc Industrial Freidorf (p), orele 9 – 17; Stamora Germană, orele 9 – 15; Fârdea, Cenad, orele 9 – 17; Satchinez, strada Margaretelor nr. 32, orele 9 – 17; Utvin, orele 9 – 17; Săcălaz – Orange, Gasitrans, orele

Top