Arhiva pentru luna: ianuarie 2018

Poli bate Constanta si ramane in carti pentru primul loc

Poli bate Constanta si ramane in carti pentru primul loc

Echipa timişoreană care a impresionat cel mai mult în acest sezon este SCM Poli Timişoara. Handbaliştii violeţi sunt calificaţi în semifinalele Cupei României şi au un campionat foarte bun. Astăzi, la reluarea campionatului, acasă, unde au învins toate partidele în acest sezon, Poli a trecut după un meci nerecomandat cardiacilor de Dobrogea Sud cu 24-23 (13-11).

Adrian Onica: Vreau sa schimb in bine fata fotbalului judetean din Timis

Adrian Onica a fost primul om de fotbal din judeţul Timiş care şi-a precizat oficial candidatura la viitoarele alegeri pentru câştigarea postului de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş. Cel care este unul dintre oficialii legendarului club Ripensia Timişoara şi este și vicepreşedinte al AJF Timiş are un program cel puţin interesant.

radu birlica: avem un lot exceptional, vrem pe locurile 7-8

Radu Birlică: avem un lot excepțional, vrem pe locurile 7-8

„Avem un lot exceptional. Vrem pe le locurile 7-8” – Radu Birlica la prezentarea celor 5 jucatori noi de la Poli Intens, este cuvântul ce reprezintă mai bine lucrurile ce s-au petrecut la prim-divizionara Poli Timişoara. Cantonament intens, pregătire intensă, meciuri de pregătire intese, şi intensitate maximă pe piaţa de transferuri. Gruparea alb-violetă a adus

Adrian Petrut

Răsturnare de situație Jimbolia. Directorul de liceu demisionar și-a retras demisia

Directorul Liceului „Mihai Eminescu” din Jimbolia, Adrian Petruț, s-a răzgândit asupra demisiei pe care și-a înaintat-o săptămâna trecută. După ce a primit mai multe mesaje de susținere pe Facebook, Petruț a decis să-și retragă demisia din funcție. Inspectoratul Școlar îi acceptă această cerere, urmând ca Petruț să fie cercetat disciplinar.

Revista Helion Online #80, 2018

A apărut revista Helion Online, numărul 80

Revista Helion Online, a clubului de literatură SF și fantasy Helion, sprijinit de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, publică povestiri science-fiction, fantasy, horror, mystery & thriller, recenzii de cărți și cronici de filme SF. Numărul 80, primul pe anul 2018, are următorul sumar: Editorial La început de an, de Daniel Timariu Laborator SF Pulsar, de Liviu Surugiu

colegiul național bănățean

Cei mai buni copii de la Colegiul National Banatean, premiati la Gala Excelentei

Miercuri a fost zi de sărbătoare la Colegiul Național Bănățean. Gala Excelenței, ajunsă la ediția cu numărul cinci, a avut loc în Aula Magna a Universității de Vest. Sunt recompensați cei mai buni liceului, respectiv cei mai buni elevi, respectiv cei premiați la olimpiade și diverse concursuri.

City Cardul pentru turisti e inca departe la Timisoara. Primaria n-a facut niciun demers

Vorbim despre sutele de mii de turiști care vor veni la Timișoara în următorii ani, dar City Card, care să le facă viața mai ușoară, nu facem. Un proiect pe această temă e depus de șapte luni, însă n-a ajuns încă pe ordinea de zi a plenului CL. A fost prea mult de lucru, spune primarul Nicolae Robu.

Fatada Bibliotecii Judetene din Piata Libertatii, pericol public / FOTO

Cu mătura și fărașul. Așa se adună, în Piața Libertății, bucățile de tencuială căzute de pe fațada sediului Bibliotecii Județene „Sorin Titel”. Refacerea acesteia este una dintre investițiile nerealizate în 2017 de CJ Timiș. Lucrarea are bani prevăzuți și în bugetul pe anul în curs.

Promitem, ca nu ne doare gura: Andrusca vrea autostrada Bucuresti – Timisoara

Ministrul Economiei, de acum celebrul Dănuţ Andruşcă, are planuri mari cu bani care nu există. El promite nu mai puțin de trei superautostrăzi și căi ferate rapide, pentru care finanțarea ar trebui să vină din Fondul suveran de dezvoltare şi investiţii. Acesta nu a fost înființat.

apa calda

Apa calda oprita in Freidorf

Colterm anunță că, având în vedere o notificare transmisă de Aquatim, care are de făcut o lucrare majoră în zonă, miercuri, 31 ianuarie, între orele 9 și 17, va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la CT Freidorf și Polonă. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Ardealul, Slavici, Văliug și Polonă. „La

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 31 ianuarie, întreruperi de ennergie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului nr. 41-43, orele 9 – 17; Utvin – zona partea stângă la intrare în Utvin, Chișoda – str. Bucegi nr. 42, Săcălaz – Zona Drumuri, Cralovăț (p), orele 9 – 17.

Top