Stirile din ziua: 18 decembrie 2017

poli

Un meci ca vremea de afara. Poli si Dinamo s-au anihilat pentru un inodor, incolor si insipid 0-0!

Un meci ca vremea de afara. Poli si Dinamo s-au anihilat pentru un inodor, incolor si insipid 0-0!

Liga 1 a intrat în pauza de sărbători, nu după un meci despre care s-a scris multe. Timişorenii, fără victorie acasă de mai bine de o lună jumătate, întâlneau o grupare ce a câştigat afară cu 3-0 ultimele două partide.

CCIAT a marcat nou an excelent in mediul de afaceri local

Anul economic a fost unul bun şi în acest an pentru cei de la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş. Programe de pregătire, misiuni economice, întâlniri cu reprezentanţii autorităţilor, dar şi o serie de evenimente în premieră au fost punctele forte din activitatea instituţiei în anul care se va încheia.

Magistratii din Timisoara care au iesit in strada, aplaudati minute in sir / FOTO

Câteva zeci de magistrați din Timișoara au ieșit, luni după-amiază, în fața Palatului Dicasterial, în semn de protest față de modificările pe care majoritatea PSD-ALDE vrea să le aducă legilor Justiției. Ei au fost aplaudați fără oprire de timișorenii veniți să-i susțină,

Fosti si actuali alesi din Timis, „spalati” de Florin Iordache

Deputatul PSD Matei Suciu, președintele PSD Timișoara, Florică Bârsășteanu, și trei primari din Timiș sunt pe lista marilor beneficiari ai modificării Legii ANI. Potrivit acestei modificări, aleșii cu probleme de integritate, inclusiv cei care au primit sentințe definitive, sunt declarați nevinovați.

Proiectul de patru benzi prin Dumbravita al CJ Timis, blocat intr-o datorie a Primariei Timisoara

Extinderea la 4 benzi a drumului spre autostradă, prin Dumbrăvița, este în aer. Proiectul CJ Timiș, în valoare de peste 80 de milioane lei, este blocat, susține Călin Dobra, de Primăria Timișoara, care are datorii la Ministerul Dezvoltării. Fiind partener în proiect, PMT trebuie să achite toate restanțele înainte de a primi alți bani. Municipalitatea va face plăți în luna ianuarie.

Artistii din Timisoara, premiati de Ultramarin la Salonul Artelor Vizuale / FOTO

Salonul Anual al Artelor Vizuale, cea mai importantă manifestare expoziţională colectivă a artiștilor timișoreni şi din zona de sud-vest al României, a ajuns la cea de-a 87-a ediţie. Pictori, graficieni, sculptori şi artişti decoratori au expus, în sălile Muzeului de Artă din Piața Unirii, cele mai reprezentative lucrări realizate în anul 2017.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 18 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Gelu (p), Gării (p), Spl. N. Titulescu (p), A. Seiler, A. Mureșan, orele 9 – 17; Sânmihaiu Român, Utvin, orele 9 – 17; Criciova, orele 9 – 17; Giroc – Zona str. Ecoului, Neptun, orele 9 – 17; Jimbolia – SP

Top