Stirile din ziua: 31 decembrie 2017

CJ Timis cauta studiu de fezabilitate pentru maternitatea de 8 milioane de euro

CJ Timis cauta studiu de fezabilitate pentru maternitatea de 8 milioane de euro

Aproape 8 milioane de euro – atât va costa noua maternitate care va construită lângă Spitalul Județean, printr-un proiect comun româno-maghiar. Primul pas concret pe care îl face CJ Timiș este să caute o firmă care să realizeze studiul de fezabilitate. Se va face prin achiziție directă, la un preț de cel mult 33.000 euro.

Tu stii ce face parlamentarul tau? (VII) Bianca Gavrilita (PSD), de la refugiati la programe de preventie

Timișul are exact 14 reprezentanți în Parlamentul României, fără cei de la minorități. Tu știi exact ce au făcut, într-un an de când și-au preluat mandatele, cei pe care i-ai trimis să-ți facă viața mai bună? deBanat.ro îți prezintă, pe rând, activitatea aleșilor tăi. Medicul Bianca Gavriliță (PSD) este și ea „boboc” în parlament.

aeroport terminal

Terminale de 20 de milioane de euro la Aeroportul International Timisoara, pana in 2019

Aeroportul Internațional Timișoara a depășit 1,65 milioane de pasageri în 2017 și, în doi ani, estimează că se va apropia puternic de 3 milioane. Pentru că asta presupune și condiții mai bune pentru cei care vin sau pleacă de la Timișoara, în 2018 începe o investiție de 20 de milioane de euro. Este vorba despre construirea a două noi terminale.

Top