Stirile din ziua: 4 decembrie 2017

De ziua lui Poli, violetii au jucat modest in fata unor tribune goale

De ziua lui Poli, violetii au jucat modest in fata unor tribune goale

„Cea mai Poli dintre Poli” a jucat cu circa 200 de spectatori în tribune, de ziua ei. Păcat de istorie, dar asta este altă poveste. Pe un teren greu şi pe o vreme neprielnică, Poli Timişoara şi Gaz Metan Mediaş au terminat la egalitate, 1-1 (1-0) meciul direct din etapa a 20-a. Este al patrulea

Cu premierul capturat de „statul paralel”, PSD se sparge. Deocamdată în mitinguri

La exact un an de la câștigarea alegerilor parlamentare la un scor mai mult decât confortabil, PSD se află pentru a doua oară în conflict cu propriul premier. Zilele trecute am avut un deja vu, atunci când Gabriela Firea a dat tonul la atacuri la adresa premierului. Exact la fel cum s-a întâmplat prin iunie când prima cață care a sărit la fostul premier Sorin Grindeanu a fost tot „Trompeta” Bucureștiului.

Birnoi, un nou caz Mailat la Poli? Mai multi angajati de la club vor sa depuna plangeri la ITM Timis

Situaţia de la Poli Timişoara este din ce în ce mai disperată. Cu excepţia a şase fotbalişti, ceilalţi jucători din lotul pregătit de Ionuţ Popa sunt neplătiţi de mai bine de trei luni. Este şi motivul pentru care cei mai mulţi, sub adăpostul regulamentelor FRF, vor depune memorii pentru a deveni liberi de contract.

Iarna, cea mai buna perioada sa-ti rezervi vacanta de vara, la preturi Early Booking / FOTO

Început de decembrie, când toată lumea se gândește la zăpadă și sărbătoarea de Crăciun. E însă și una dintre cele mai bune perioade pentru a-ți rezerva vacanța de vara viitoare. Anotimpul alb este cel în care se dă startul perioadei de Early Booking pentru cele mai îndrăgite destinații ale anului 2018.

Top