Stirile din ziua: 5 decembrie 2017

UPT acorda premii totale de 150.000 de euro pentru tinerii cercetatori

UPT acorda premii totale de 150.000 de euro pentru tinerii cercetatori

Tinerii cercetători pot primi până la 10.000 de euro de la Universitatea Politehnica Timişoara în cadrul unui concurs cu finanţare totală de 150.000 de euro. Competiţia internă de proiecte de cercetare-dezvoltare oferă pentru primul loc al concursului, la fiecare domeniu, cel puțin 10.000 de euro.

demisia

PSD, salvat de decesul Regelui Mihai

PSD renunță la mitingurile de protest față de “statul paralel” programate pentru finalul acestei săptămâni, din respect pentru trecerea în neființă a Regelui Mihai. Pe de altă parte, PSD era într-un mare impas privind organizarea acestor mitinguri, puține filiale județene fiind de acord cu ele.

Timisorenii sunt cat de cat multumiti de unele trasee RATT. Ce spune sondajul facut de Robu pe Facebook

Cele mai bune linii de transport în comun din Timișoara sunt tramvaiele 4 și 9, troleibuzele 15 și 16 și autobuzele 33. Este concluzia la care a ajuns primarul Nicolae Robu, după sondajul pe care l-a făcut pe Facebook, despre care spune că nu este unul științific, ci doar unul orientativ.

curtea de conturi

S-a saturat de Poli! Robu: Sa plece toti plangaciosii, putem lua in calcul si desfiintarea

Cu jucători cu importante restanțe salariale și rezultate mai degrabă mediocre, ACS Poli pare că începe să-l calce pe nervi pe primarul Nicolae Robu. Acesta spune că s-a săturat de „plângăcioși” și că problema se pune în termeni ultimativi. Robu a răbufnit după remiza de luni seară, cu Gaz Metan Mediaș.

Adio, bilete RATT! Din 2018, platim calatoria cu tramvaiul cu telefonul mobil

Puneți deoparte la păstrare, ca să le arătați nepoților, biletele albastre pentru transportul în comun! Ele vor deveni, în curând, o amintire, pentru că, în curând, plata unei călătorii cu RATT se va face doar de pe telefonul mobil. Se va întâmpla din 2018, anunță primarul Nicolae Robu.

Cornel Ungureanu

Un spectacol necesar: Antologia literaturii în grai bănățean

Centrul de Cultură și Artă a Județului Timiș (CCAJT) va organiza în ziua de 8 decembrie, de la ora 12,00, o dublă lansare editorială: Antologia literaturii dialectale bănățene și revista Timisiensis. Antologia este un volum apărut sub egida Editurii de Vest și este coordonat de Ioan Viorel Boldureanu, Simion Dănilă și Cornel Ungureanu.

aquatim

Apa rece oprita la Ciacova si Banloc

Aquatim anunță că miercuri, 6 decembrie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei în Ciacova, iar joi, 7 decembrie a.c., între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Banloc, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei. „La reluarea alimentării cu apă rece în regim normal este posibil ca

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 5 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Piața Unirii (p), V. Alecsandri (p), Eugeniu de Savoya (p), Herodot (p), Câmpului (p), Tacit, Barierei, Belgrad, Calea Bogdăneștilor (p), Dunărea (p), Aleea Viilor, Grigore Alexandrescu, Paroșeni, Corneliu Popovici Bănățeanu, Cetatea Albă, Milos Cerneanski, Martir Col. Lucuța, Basarabia, Vuc Karadjici, Samoil Șagovici,

Top