Stirile din ziua: 13 decembrie 2017

Carte de condoleante in memoria Regelui Mihai I, deschisa la USAB

Carte de condoleante in memoria Regelui Mihai I, deschisa la USAB

Timișorenii care vor să-și prezinte condoleanțele în memoria Regelui Mihai I pot face acest lucru atât a Catedrala Mitropolitană, cât și la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului. Ambele sunt ctitorite de Regele Mihai, căruia îi cinstesc astfel memoria.

Vor curge amenzile pe Calea Martirilor. Soferi, nu mai parcati pe prima banda

Polițiștii locali și-au făcut deja apariția pe Calea Martirilor, tronsonul recent deschis pe patru benzi. Aici au fost montate câteva zeci de semne de „Oprirea interzisă”, așa că șoferii nu mai au nicio scuză să-și lase mașinile pe carosabil. Urmează amenzile.

Atentie pe unde va ia foamea! O toneta din Piata 700 vinde cu tupeu sandvisuri cu mucegai

Unii comercianți din Timișoara nu au nici cea mai mică urmă de bun simț. O tonetă din plin centrul orașului, în loc cu vad mare, vinde mâncare cu bonus de… mucegai! Se întâmplă în Piața 700, iar firma funcționează bine mersi și în continuare. Ba mai mult, își sfătuiește clienții să meargă în altă parte, dacă nu le convine.

Arunci scaune, canapele si sobe la colt de strada? Amenda e doar 1.000 de lei!

Un timișorean certat cu bunul simț a fost prins de polițiștii locali în timp ce descarca dintr-o mașină, în plină stradă, diverse obiecte de care nu mai avea nevoie prin gospodărie. Din cauza nesimțirii unora ca el, Timișoara s-a umplut de rampe ilegale de gunoi, însă amenzile sunt mult prea mici.

centură

Lucrarile la Centura de Sud incep in iulie 2018. Guvernul da 12 milioane de lei anul viitor

Centura de Sud a Timișoarei are filă de buget în proiectul întocmit de executiv. Pentru anul viitor este alocată suma de 11,9 milioane de lei, iar șantierul este prevăzut să înceapă abia în luna iulie. Până una-alta, peste două zile ar trebui anunțat câștigătorul licitației de execuție.

Editorial de Eugen Sasu

„Romania” lui Ciolos, un test pentru Dreapta

Ce se întâmplă cu mine ca alegător dacă partidul pe care l-am votat ani de zile nu mai există? Votezi cu altul, firește. Dar dacă acel „altul” te-a momit cu un discurs anticorupție, antimafia și anticomunist, iar mai apoi a dezamăgit profund, punând botul la borcanul cu miere și laba păroasă la buzunarul statului?

Stațiunea Buziaș

Oaza de sanatate de langa Timisoara. 200 de ani de istorie balneara cu iz aristocratic la Buzias

Cu 100 de ani înainte de formarea României Mari, Buziașul era deja bază de tratament datorită aerului și mai ales apelor sale tămăduitoare. Pe aici au trecut și împăratul Franz Iosif și soția sa, celebra Sissi. Care sunt acum perspectivele și provocările Stațiunii Buziaș, la 200 de ani istorie balneară, vor putea fi aflate la o dezbatere-eveniment ce va avea loc aici joi după-amiază.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 13 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Victor Babeș (p), Evlia Celebi (p), orele 9 – 17; Ghiroda – Aleea Ghirodei nr. 53, orele 9 – 17; Lugoj – str. Cuza Vodă (p), Memorandului, Episcop I. Bălan (Semenicului), L. Rebreanu (p), SC Ardelean SRL, orele 10 – 18;

Top