Stirile din ziua: 22 decembrie 2017

mitralieră

Alesii PSD de Timis Adrian Pau si Matei Suciu, in siajul deputatului infractor Mitraliera

Alesii PSD de Timis Adrian Pau si Matei Suciu, in siajul deputatului infractor Mitraliera

Deputații PSD de Timiș Adrian Pau și Matei Suciu au semnat o inițiativă legislativă a deputatului „Mitralieră”, prin care incompatibilitatea și conflictul de interese vor fi prescrise. Suciu are o decizie definitivă și irevocabilă de incompatibilitate, iar Cătălin Rădulescu este infractor dovedit.

Fetita de 8 ani din Iasi adusa la Timisoara are sanse mici de supravietuire

Copila bolnavă de cancer pe care părinții n-au vrut s-o mai lase la tratament este într-o stare extrem de gravă. După ce a stat cinci luni fără s-o vadă vreun medic, iar o instanță a decis de urgență ca ea să fie tratată, fetița a fost adus la Timișoara. După două săptămâni de investigații, doctorii au vești foarte proaste.

Robu il contrazice pe Bojin: Cu vaporasele, problema e rezolvata, dar nu e rezolvata

Primarul Nicolae Robu crede că va colabora foarte bine cu Titu Bojin, șeful Apelor Române Banat, în privința vaporașelor, dar… nu acum! Edilul îl contrazice pe fostul său aliat politic în problema Canalului Bega. Deși Bojin spunea că situația a rezolvată, din declarațiile lui Robu, este încă foarte complicat.

Taxele si impozitele locale nu cresc la Timisoara. Robu: Voi pune presiune pe guvernul hraparet sa ne dea banii inapoi

Primarul Nicolae Robu renunţă de tot la majorarea impozitelor pentru clădiri nerezidenţiale. Proiectul a fost retras pentru organizarea unei dezbateri publice, impuse de lege, dar o astfel de discuție nu va mai avea loc. Robu a declarat că nu va mai crește nicio taxă sau impozit local.

Patinoarul de 115.000 de euro din Parcul Copiilor ar putea fi mutat si dat in administrare unei firme private

Gol tot timpul, patinoarul artificial al Primăriei Timișoara de 115.000 de euro ar putea ajunge în administrarea unei firme private. Ideea nu e nouă, iar acum primarul Nicolae Robu spune că ar trebui căutat și un alt amplasament, pentru că Parcul Copiilor nu este prea atractiv.

Zeci de sali de sport, bazine si camine culturale in Timis. CNI promite, dar n-a facut nici macar o fundatie

E plină desaga de promisiuni a Companiei Naționale de Investiții. În documentele acesteia, în Timiș curge lapte și miere. Sunt 40 de săli sport, 53 de cămine culturale și nu mai puțin de 46 de bazine de înot nou-nouțe, în mai multe localități, ba chiar și un stadion de 42.000 locuri în Timișoara. Teoretic, o să le vedeți cândva. Practic, nimeni nu știe când vor fi ele construite.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat vineri, 22 decembrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Stamora Germană, orele 9 – 15; Sânnicolau Mare – str. Gh. Lazăr Bl. L9, sc. A, B, C, orele 9 – 17; Ohaba Forgaci, orele 12 – 17.

Top