Stirile din ziua: 23 iunie 2018

Timișoara Air Show

Timișoara Air Show

Timișoara Air Show

Iubitorii de avioane și spectacole de acrobație aeriană au avut parte de o sâmbătă complet pe placul lor. A cincea ediție a mitingului Timișoara Airshow, organizată de Aeroportul Internațional „Traian Vuia” a beneficiat de o seara însorită și caldă, numai bună de stat… cu ochii pe cer. Mii de oameni s-au bucurat de spectacolul pregătit de piloți,

Prima stranieră din actualul lot, a treia din istoria clubului! Nume important pentru Agroland

Prim-divizionara Agroland Timişoara a ajuns la un acord cu extrema Katarina Jovanović pentru sezonul 2018-2019. Născută la Belgrad (Serbia) la 9 iunie 1991, Jovanović devine a treia stranieră din istoria clubului UVT Agroland Timișoara, după muntenegreanca Andrea Lakovic și australianca Sophie Godfrey, și a evoluat în ultimul sezon în Franța.

iluminat stradal

În privința beznei din oraș, putem sta liniștiți: Culiță Chiș a înțeles problema

Consiliul Concurenței a răspuns unei solicitări făcute de către Primăria Timișoarei în privința atribuirii contractului de iluminat public Societății de Transport Public Timișoara. Primarul Nicolae Robu afirmă că șeful Direcției Utilitare, Culiță Chiș, a înțeles răspunsul, astfel că în curând vom avea lumină în oraș.

tel drum

Ofertă de nerefuzat pentru Liviu Dragnea. Pușcăria din Giurgiu are spațiu suficient

Sindicaliștii din penitenciare îl anunță pe Liviu Drgnea, condamnat în primă insnață la trei ani și jumătate de închisoare, că penitenciarul unde ar trebui repartizat, potrivit domiciliului, are toate condițiile pentru o detenție ușoară. Sindicaliștii menționează că sunt doar 73 de persoane închise pentru abuz în servciu, însă Dragnea este singurul care a furat de la copiii orfani.

iohannis

Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura pentru al doilea mandat de președinte

Aflat în orașul său natal, Sibiu, pentru a participa la ceremonia împlinirii a 40 de ani de la absolvirea liceului, președintele Klaus Iohannis a făcut un anunț extrem de important. ”Am luat o decizie importantă și vreau să v-o comunica aici. Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de președinte al României”, a afirmat Iohannis.

Top