Stirile din ziua: 29 iunie 2018

Donare de sânge

Nevoie de sânge la Timișoara! Apelul celor de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină

Nevoie de sânge la Timișoara! Apelul celor de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină

Plecați în concediu, acum sau peste câteva zile. Atunci nu uitați să puneți în bagaj și carnetul de donator. De fapt, puteți să-l lăsați și acasă dacă înainte de a decola treceți pe la Centrul de Transfuzie Sanguină Timișoara. Este nevoie de sânge!

Nicolae Robu

Robu îl contrazice pe Supuran în privința situației de la STPT: “E entuziasmul de început”

Primarul Nicolae Robu afirmă că situația de la STPT nu este atât de gravă, precum o zugrăvește noul director al societății, Sorin Supuran. Edilul afirmă că multe din aspectele prezentate de Supuran sunt folclor sau spusele unora cu nemulțumiri personale. De menționat că de STPT s-a ocupat în ultimii ani unul din marii favoriți ai primarului, Culiță Chiș.

sorin supuran

La STPT, un șef la zece oameni. Noul director a pornit restructurarea

Noul director al STPT (fosta RATT), Sorin Supuran, continuă să facă dezvăluiri despre ce a găsit la venire în societatea municipalității. De această dată, el face remarci vizavi de organigrama societății, potrivit căreia o zecime din angajați sunt șefi cu salarii pe măsură. Supuran spune că va face o restructurare drastică, mai ales în rândul personalului TESA.

În sfârșit, Viorica Dăncilă se pune să învețe limba română. Pe banii contribuabililor

Nu este o glumă, totul e real. Realizând probabil în fine că au mari carențe în a se exprima cât de cât corect, dar și coerent în limba română, membrii Guvernului, începând de la premierul Dăncilă până la ministrul Educației, par deciși să facă un lucru pe care cei mai mulți români îl fac în clasele primare. Respectiv, să învețe limba română.

Ceaunuri aburinde, concursuri de tir, prezentare de câini, muzică și dansuri. Toate la Festivalul vânătorilor

Pentru amatorii de aer curat, un gulaș de mistreț sau căprioară bine condimentat cu povești vânătorești, în weekend-ul care urmează există o singură soluție. A IX-a ediție a Festivalului Vânătorilor timișoreni își deschide porțile duminică, 1 iulie, la Pădurea Verde, în deja tradiționala locație a Poligonului de tir „Diana”. Vor fi o mulțime de surprize, iar „tratația” oaspeților va fi gratuită.

Cod Galben în Banat: ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteorologică tip Cod Galben pentru Banat și alte zone din țară. Va fi instabilitate atmosferică accentuată și se vor semnala cantități însemnate de apă. Intervalul de valabilitate al acestei avertizări este de vineri, 29 iunie, ora 11:30, până sâmbătă, 30 iunie, ora 6.00.

Robu la curatenie

Nicolae Robu, o nouă ieșire violentă la adresa celor care nu-i aplaudă “realizările”

Primarul Nicolae Robu s-a dezlănțuit din nou împotriva haterilor care-i contestă mărețele realizări din ultimii ani. De această dată îi face “idioți” plini de oftică și frustrare pe toți cei care nu-și aduc prinosul de recunoștință pentru munca sa neabătută de-a dezvolta Timișoara în forță.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat vineri, 29 iunie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Bencecu de Sus (p), Lugoj – SC Margarita, str. Buziașului, Pogănesti, Beregsău Mic (p), Jimbolia – str. Gh. Doja, Avram Iancu, Dr. Diel, Albinelor, Republicii, Tudor Vladimirescu, Spre Vest (p), orele 9 – 17.

Top