Stirile din ziua: 21 iunie 2018

Mesaj de la Timișoara: La mulți ani, Liviu Dragnea! Cu executare / FOTO

Mesaj de la Timișoara: La mulți ani, Liviu Dragnea! Cu executare / FOTO

Timișorenii au ieșit în stradă și joi seară, după decizia ICCJ, care l-a condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani și jumătate de închisoare cu executare. Urarea serii a fost… „La mulți ani!”.

tel drum

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare!

Judecătorii au încheiat deliberările în dosarul angajărilor fictive în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu. Ei au amânat deja de trei ori decizia în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. Președintele PSD Liviu Dragnea a primit 3 ani și 6 luni cu executare.

idolu

PSD acuză asaltul PNL asupra societăților Primăriei Timișoara și haosul de la CL. Idolu: Nu mai vrem să fim complici cu Nicolae Robu

Anunțate sau pe șest, concursurile pentru posturile de membri în consiliile de administrație ale STPT și Piețe SA au un numitor comun: PNL. Asta susțin reprezentanții PSD Timiș, care spun că primarul Nicolae Robu umple CA-urile de liberali care îi sunt apropiați, acesta fiind singurul criteriu de selecție.

25 de străzi și 5 piețe din centrul Timișoarei, exclusiv pentru promenadă. Pentru alte activități, Poliția Locală poate da 2.500 de lei amendă

Ca să știe agenții exact unde pot „rupe” amenzi, Poliția Locală cere Primăriei Timișoara să delimiteze exact zona de promenadă a orașului, areal în care nu vor mai fi permise niciun fel de „activităţi -comerciale, necomerciale, de orice natură”, fără avize de la comisiile din PMT. Este vorba despre 25 de străzi și 5 piețe.

bega

Haos pe Bega. Guvernul Dăncilă a dat verde pentru vaporașe la trei săptămâni după ce primarul Robu a anunțat același lucru

Primarul Nicolae Robu a anunțat înființarea Regiei Autonome „Administrația Canalului Navigabil Bega” cu trei săptămâni înainte ca guvernul să facă acest lucru! Actul normativ a fost adoptat abia pe 21 iunie, spune președintele interimar al PSD Timiș, Călin Dobra, deși Robu a făcut anunțul pe 31 mai. Edilul nu a putut fi contactat pentru a explica ce s-a întâmplat.

Mega Image pentru prima dată în Timișoara. Inspirație la cumpărături

Mega Image se lansează pe piața din Timișoara prin deschiderea primului său supermarket din orașul de pe Bega, situat pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, nr. 71. Cu o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați și cu 7 case de marcat, noul magazin Mega Image va aduce timișorenilor o experiență inedită la cumpărături. Magazinul s-a deschis pentru clienți joi, 21 iunie.

Licitație publică deschisă

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea a trei spatii cu destinatia “AMPLASARE PANOURI PUBLICITARE LUMINOASE” situate in parcarea P1 a S.N. AIT-TV S.A. Licitația va avea loc în data de 09.07.2018, ora 11:00, la sediul SN Aeroportul

Roxana Iliescu a plecat oficial de la CJ Timiș. Dobra: PSD nu are încă o propunere pentru vicepreședinte

Roxana Iliescu este istorie la CJ Timiș. De acum fostul vicepreședinte al instituției a participat la ultimul său plen, iar plecarea ei deschide poarta către noi negocieri politice. Oficial, nu sunt formate niciun fel de alianțe și nu există propuneri pentru viitorul vicepreședinte. PMP Timiș încă nu știe cine va veni în locul Roxanei Iliescu.

Romantici de solstițiu: primarul Nicolae Robu și prefectul Eva Andreaș citesc poezii în Piața Sf. Gheorghe

E solstițiul de vară, care, la Timișoara, va fi marcat printr-un eveniment inedit. Primarul Nicolae Robu și prefectul Eva Andreaș vor citi poeme de dragoste din literatura română, în Piața Sf. Gheorghe. E SolText, cel mai recent eveniment organizat de Biblioteca Județeană Timiș.

Criza de forță de muncă, în discuție la CCIAT. Invitați speciali, parlamentarii de Timiș

Realizările deosebite ale mediului de afaceri timișean, reflectate în creșterea economică și rata scăzută a șomajului, accentuează nevoia companiilor locale de angajați calificați. Găsirea de soluții viabile la criza locală a forței de muncă este una dintre prioritățile CCIA Timiș.

apa calda

Fără apă caldă

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua primară, va întrerupe joi, 21 iunie, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 32, 33, 35, 36, 37 și 38B. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Amurgului, Aradului, Boemia, Răsăritului, Sitarului, Somnului, Speranței, Liniștei, Scărișoara, Textiliștilor, Călan, Carei,

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 21 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Felix nr. 23, orele 9 – 17, Calea Lugojului (p), orele 10 – 14; Murani – Zona spre str. din centru spre Seceani, Chișoda – str. Primăverii, Oltului, Homojdia, Coșava, orele 9 – 17; Sacoșu Turcesc (p), orele 8 – 16.

Top