Stirile din ziua: 17 iunie 2018

ședințe

CJ Timiș își tipărește monitor cu… 0,095 lei / pagină! În Ilfov

CJ Timiș își tipărește monitor cu… 0,095 lei / pagină! În Ilfov

Dacă nu și-a reluat încă tipărirea Agendei, oprită acum doi ani, CJ Timiș și-a rezolvat problema propriului monitor. Vor fi trei ediții până la finele anului, în total 500 de exemplare. Cea mai bună ofertă a venit dintr-un sat al comunei Chiajna.

În Paris și Viena nu ești atât de în siguranță ca în centrul Timișoarei. Robu promite intervenții și în Piața Traian / FOTO

Zona centrală a Timișoarei este atât de sigură, încât Parisul și Viena ar păli de invidie, dacă ar ști cum merg lucrurile pe malurile Begăi. Dar nu peste tot e așa, iar primarul Nicolae Robu admite că unul dintre punctele nevralgice este Piața Traian. Aici ar urma o curățenie generală, și nu doar la nivel de străzi și linii de tramvai. E doar un mic neajuns: nu se știe când.

Vacanță fără telefon. Îți poți înscrie copilul la o școală de vară cu sport și lectură, la Timișoara

Vacanță de vară fără telefon mobil și tabletă, măcar câteva zile, dar cu multă mișcare și… lectură, într-o sală de sport! Este propunerea Smartfit pentru copiii cu vârste între 7 și 12 ani, care, timp de o săptămână, vor avea parte de o vacanță cu mers pe bicicletă, ore de înot și de karate, dans, dar și lectură.

Top