Stirile din ziua: 7 iunie 2018

Halep o bate pe Muguruza, rămâne pe primul loc și joacă din nou finala de la Roland Garros

Halep o bate pe Muguruza, rămâne pe primul loc și joacă din nou finala de la Roland Garros

Joc aproape de perfecţiune şi un rezultat pe măsură! Simona Halep a trecut clar în semifinale de Garbine Muguruza și a reușit să se califice în cea de-a treia finală de Mare Șlem de la Roland Garros.

La Timișoara se va construi o clădire pentru arhiva instanțelor. Foarte probabil pe un teren al penitenciarului

Arhiva instanțelor se va construi, la Timișoara, cel mai probabil pe un teren al penitenciarului aflat la ieșire spre Buziaș. Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost în urbea de pe Bega pentru a identifica un teren la care să se preteze la construcția viitoarei arhive, unde documentele instanțelor trebuie păstrate timp de 90 de ani.

Pavel Popescu Alina Gorghiu

Alina Gorghiu (PNL), despre mitingul PSD: E o formă de presiune asupra judecătorilor care trebuie să-i dea sentința lui Dragnea

Senatorul Alina Gorghiu (PNL) crede că există o strânsă legătură între publicarea deciziei CCR, sentința așteptată, vineri, de Liviu Dragnea și mitingul PSD de sâmbătă. Gorghiu că mitingul este organizat pentru susținerea lui Dragnea, dar și pentru a intimida completul de judecată care trebuie să-i dea sentința liderului PSD.

Primăria Timișoara a împărțit banii pentru agenda de tineret. Maratonul UVT a luat partea leului

Cu solicitări de peste 1,65 milioane de lei, dar cu doar jumătate de milion de lei bani prevăzuți în buget, Primăria Timișoara a împărțit banii pentru proiectele de pe agenda de tineret a anului 2018. O treime din sumă are un singur beneficiar: Fundația Universitatea de Vest.

toader

Tudorel Toader, despre revocarea șefei DNA: Nu cred că președintele Iohannis va da românilor un exemplu de nerespectare a Constituției

Ministrul Justiției Tudorel Toader a declarat, joi, la Timișoara că președintele Klaus Iohannis trebuie să respecte decizia Curții Constituționale a României de revocare a procurorului-șef al DNA Laura Codruța Kovesi, dar nu există pedepse în cazul în care n-o face. Poporul este cel care va sancționa un gest neconform al președintelui, crede Toader.

Robu: Cu mine ca primar, Timișoara este un oraș foarte sigur, s-a terminat cu parangheliile și turnulețele

Un oraș extrem de sigur, unde romii nu mai pun mâna pe imobile, nu mai sunt paranghelii și nimeni nu-și mai face turnulețe la casă. E Timișoara anului 2018, iar toate schimbările pozitive s-au întâmplat de când este Nicolae Robu primar. Edilul are o nouă postare pe Facebook și cheamă în vizită oameni de pretutindeni.

apa potabila

Avertisment de la Aquatim: Riscați să vă îmbolnăviți familia și vecinii!

Riscați să că îmbolnăviți familia și vecinii, în cazul în care vă conectați conductele din forajele proprii la rețeaua publică de apă. Apa din foraje, având presiune mare, poate ajunge în rețeaua publică, iar calitatea ei nu este nici pe departe aceeași cu apa din rețeaua publică. Prin urmare, există riscuri.

Târg de locuri de muncă, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara

Sunteți în căutarea unui loc de muncă? Piața este în continuă mișcare, angajatorii caută specialiști, iar o mulțime de oameni, cu diverse calificări sunt în căutarea unui loc de muncă potrivit abilităților și dorințelor lor. Târgul Locurilor de Muncă TimJob Expo 2018 este locul unde ați putea găsi ce căutați.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 7 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Budai Deleanu (p), Vulturilor (p), Bd. Dâmbovița (p), Căpitan Damșescu (p), Crizantemelor (p), Matei Millo, E. Racoviță, Anina, Euripide, N. D. Cocea, Legumiculturii (p), Marinescu (p), orele 9 – 17; Giroc – str. Speranței, Cupidon, orele 9 – 17; Sînandrei, Poieni,

Top