Stirile din ziua: 20 iunie 2018

Timișorenii, iar în stradă: Noi nu suntem o natie de hoți! În marș spre Palatul Dicasterial / FOTO + VIDEO

Timișorenii, iar în stradă: Noi nu suntem o natie de hoți! În marș spre Palatul Dicasterial / FOTO + VIDEO

Timișorenii au ieșit și ei în stradă, urmând exemplul Bucureștiului și al Clujului. Oamenii sunt nemulțumiți de felul în care majoritatea PSD-ALDE a decis să facă modificări la Codul de Procedură Penală, trecute pe foarte repede înainte în parlament, sunt cea mai recentă dovadă că guvernării PSD-ALDE nu e interesată decât să-și scape pielea.

polivalentă

Comisie de la CNI, în vizită la Timișoara, pentru Sala Polivalentă. S-au cerut clarificări de la primărie

O comisie de la CNI a fost la Timișoara, pentru a încerca să rezolve dilema Sălii Polivalente de 16.000 de locuri. S-au cerut acte de la Primăria Timișoara, legate de amplasamentul propus, o decizie urmând să fie luată în următoarele două sau trei săptămâni.

Paradoxul Piața Victoriei: mândria și rușinea Timișoarei. Robu: Cei care lasă clădirile în paragină nu înțeleg că nu e obligatoriu să stai în centru

Panglicile galbene care te atenționează că ai putea avea parte de un accident nefericit, dacă te încumeți să te apropii de diverse clădiri, sunt o obișnuință în Piața Victoriei. Primarul Nicolae Robu spune că proprietarii acestor imobile nu vor să respecte orașul și le transmite, din nou, că nu e obligatoriu să stea în centru.

Timișoara Air Show: din nou, inimi pe cer, cu Baltic Bees. Mitingul aerian a ajuns la ediția a cincea

Acrobații aeriene și muzică rock. Sunt ingredientele celei de-a cincea ediții a mitingului aerian Timișoara Air Show 2018, care va avea loc pe aeroport. Foarte important: pentru a evita înghesuiala, spectatorii sunt așteptați la AIT cu începere de la ora 16.30.

Stop joc, penalilor! Nu vrem să trăim în Koruptistan! Un nou protest la Timișoara

Timișorenii sunt chemați din nou în stradă, dacă sunt de părere că ultimele evenimente din viața publică le pun în pericol viitorul. Modificările Codului de Procedură Penală, trecute pe foarte repede înainte în parlament, sunt cea mai recentă dovadă că guvernării PSD-ALDE nu e interesată decât să-și scape pielea.

ISWinT, festivalul care aduce la Timișoara 200 de studenți din toate colțurile lumii

Sigur ați auzit de ISWinT. Da, este International Student Week in Timișoara (ISWinT), care, în anul 1994, a luat naștere în urbea de pe Bega. După 24 de ani, un proiect al tinerilor din Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare Timișoara (Liga AC) a Universității Politehnica s-a transformat în tradiție.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 20 iunie, întreruperi de energie astfel: Timișoara – Bd. C. D. Loga (p), Bd. Revoluției (p), orele 10 – 15; Sânmihaiu Român – Zona str. spre Săcălaz, Giarmata – str. Industriilor, Săcălaz nr. 148B, Homojdia, Pietroasa , Fărășești, orele 9 – 17; Sacoșu Turcesc (p), orele 8 – 16.

Top