Stirile din ziua: 2 iunie 2018

Salvati in minutul 85, retrogradati in minutul 90

Salvati in minutul 85, retrogradati in minutul 90

Misiunea s-a dovedit imposibilă pentru Poli Timişoara în încercarea de a supravieţui în prima liga. Ca echipa lui Neaga să ajungă pe un nesperat loc de baraj, trebuia să învingă la Chiajna, iar Juventus București să bată pe „teren propriu”, la Voluntari, pe… FC Voluntari.

O mașină a lui Dragoș Boța, arsă în parcare. Jurnalistul arată înspre apropiați ai primarului Robu și s-a certat cu acesta în direct

Vechea mașină a jurnalistului timșorean Dragoș Boța a ars noaptea trecută. Focul e posibil să fi fost pus intenționat și o anchetă este în desfășurare. Boța crede că incidentul ar putea avea legătură de dezvăluirile făcute în ceea ce privește relațiile cu lumea interlopă ale lui Ionuț Nasleu, consilier personal al primarului Nicolae Robu. Robu și Boța s-au certat în direct la Antena 3.

Haos în trafic la Timișoara. Artere închise, cozi de mașini pe străduțele din Complex / FOTO

Ceea ce se dorește a deveni o tradiție a Timișoarei a dat peste cap complet circulația în partea de sud a orașului. Liberty Marathon a presupus restricții și străzi închise, astfel că șoferii au stat zeci de minute în cozi pe arterele pe care accesul a fost permis.

Victorie la final, după un meci spectaculos. Ripensia bate în prelungiri Miroslava

Partida dintre Ripensia si echipa „celebrilor” Agrigoroaei, Căruţă, Asăvoaei sau Viorică, adică Ştiinţa Miroslava, nu a fost floare la ureche pentru gazde. Chiar dacă era deja retrogradată, formaţia oaspete a făcut un meci bun pe terenul bănăţenilor, dar Ripi s-a impus după un final nebun cu 3-2 (0-1).

Spectacol total la volei cu ocazia Zilei Copiilor

Sala de sport „Mircea Albu” din cartierul Dacia a fost locul de desfaşurare a unei frumoase competiţii de volei, rezervate copiilor cu ocazia zilei de 1 Iunie. Competiţia, care a început de dimineaţă şi s-a terminat seara, a adunat la start, pe două secţiuni – minivolei şi speranţe – cluburile CSS Bega Timisoara, ACS Phoenix Timisoara, CSS Lugoj, CSS Caransebeş, CS Şoimii Lipova, CSS Provolei Arad şi Şcoala Generală 30.

Top