Stirile din ziua: 22 iunie 2018

Accident rutier

A crescut numărul celor care au murit în accidente pe drumurile din Timiș

A crescut numărul celor care au murit în accidente pe drumurile din Timiș

Chiar dacă numărul accidentelor grave a scăzut, în Timiș, de la începutul anului în curs, a crescut numărul celor care au murit în aceste evenimente rutiere tragice. O spune statistica rece a Poliției, prezentată în ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) din Timiș.

Uniți în jurul Infractorului. PSD susținere totală pentru Liviu Dragnea

A doua zi după ce a fost condamnat la trei și șase luni de închisoare cu executare, președintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat la București pentru ora 16,00 o ședință a Comitetului Executiv (CEx) al partidului. Veniți din întreaga țară, liderii de organizații județene ale PSD nu au reușit însă să-l vadă pe Dragnea la față nici până la ora 18.

Nicolae Robu si Ionut Nasleu

Omul interlopilor, Ionuț Nasleu, oficial șef peste piețele timișorene

Reprezentantul lumii interlope timișorene în Primăria Timișoara, Ionuț Nasleu, este noul președinte al CA al SC Piețe. În prima sa declarație din noua poziție, el i-a replicat liderului PSD Timișoara, Dan Idolu, afirmând că a fost numit legal în funcție. N-a reușit însă să menționeze și care sunt competențele care-l recomandă pentru acest post.

Laura Codruța Kovesi – la Timișoara. Premiile Societății Timișoara

La numai o zi după ce a obținut o mare victorie prin condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, șefa DNA, Laura Codruța Kovesi a ajuns la Timișoara. Ea va primi tradiționalul premiu “Speranța” acordat în fiecare an de Societatea Timișoara personalităților marcante care au contribuit la instaurarea democrației și menținerea speranței în România. Printre cei care au luat de-a lungul timpului acest premiu se numără Corneliu Coposu, Ticu Dumitrescu, Ana Blandiana, Monica Lovinescu etc.

Editorial de Ino Ardelean

Aminitiți-vă mereu cinci nume: Cucșa, Gavriliță, Pau, Simonis, Suciu

Dacă vreodată – lucru care nu vă doresc, dar după cum decurg lucrurile în România devine tot mai posibil – niște tâlhari o să vă spargă casa, îi aveți filmați, știți cine sunt, dar vi se va spune că acestea nu sunt probe suficiente pentru ca aceștia să fie închiși, iar lucrurile furate să fie recuperate, gândiți-vă la cinci nume. Este vorba de Marian Cucșa, Bianca Gavriliță, Adrian Pau, Alfred Simonis și Matei Suciu

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 22 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Armoniei, Gr. T. Popa (p), Aurora, T. Arghezi, Ion Barbu, Marginii nr. 2, orele 9 – 17, Bd. Liviu Rebreanu nr. 181, 175, orele 10 – 13; Bucovăț – Zona în spate la Pensiunea Celia, Giroc – str. Cucului si Bd.

Top