Stirile din ziua: 18 iunie 2018

centura de sud

Codul de Procedură Penală, adoptat noaptea în Camera Deputaților.

Codul de Procedură Penală, adoptat noaptea în Camera Deputaților.

Proiectul PSD de modificare a Codului de procedură penală a fost votat luni seară târziu, cu câteva minute înainte de ora 22, de plenul Camerei Deputaților, în calitate de cameră decizională. USR și PNL au anunțat că-l vor ataca la Curtea Constituțională.

Universitatea de Vest Timișoara

Copiii de la liceele din comunele din Timiș, ajutați să găsească facultatea care li se potrivește

Ce facultate li se potrivește și cât sunt de pregătiți pentru a începe viața de student? Sunt doar două dintre întrebările la care vor fi ajutați să găsească răspunsuri elevii de la mai multe licee din Timiș. Totul, pentru a găsi calea potrivită pentru a-și continua educația.

Pateu expirat de un an, la vanzare într-un hipermarket din Timișoara. Deschideți ochii când mergeți la cumpărături! / VIDEO

Când plecați la cumpărături, luați cu voi nu numai banii, ci și o doză însemnată de atenție! Deschideți bine ochii și analizați fiecare produs, fiindcă riscați nu doar să rămâneți cu o gaură în buget, ci și să ajungeți la spital. În rafturile marilor magazine din Timișoara ați putea găsi și produse expirate de un an!

Lectură în doi, în Piața Sf. Gheorghe! Cupluri cunoscute din Timișoara citesc poezii de solstițiul de vară

E una dintre serile magice ale anului, e solstițiul de vară și va fi marcat printr-un eveniment inedit. Cupluri faimoase din Timișoara își vor declara public dragostea, citindu-și poeme de dragoste din literatura română. Haideți să vedeți!

Încă 200 de locuri de parcare la Aeroportul Timișoara. Se schimbă și modul de acces / FOTO

Noua parcare amenajată în partea dreaptă a drumului județean de legătură cu aeroportul, o investiție de 300.000 de euro, va fi deschisă marți, 19 iunie. De acum, în parcarea AIT se va intra prin parcarea nouă, situată în partea dreaptă înainte de sensul giratoriu, și se va ieși prin cele trei bretele de acces din sensul giratoriu.

STPT, sub zodia PNL. Culiță Chiș, cel mai bun la transport în comun din Timișoara, Ioan Goia, făcut KO!

PNL va salva transportul în comun din Timișoara, după ce fostul director al STPT, Ioan Goia, a fost tras pe linie moartă. Înlocuit din funcție la finele lunii mai, el nu va prinde nici măcar un post în viitorul consiliu de administrație al societății, după ce nu a reușit să facă punctajul minim la interviul de selecție! 5 din cei 7 care au îndeplinit criteriile sunt membri PNL.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat luni, 18 iunie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Sânmihaiu Român – Zona Grădiniță, Moșnița Nouă nr. 363, Făget – str. Drumul Gladnei, Aleea CFR, Spitalului, Spital Făget, Bega Minerale, Făget FMP, Făget IF, Făget CRR, Bucovăț, Șandra (p), Saravale (p), orele 9 – 17; Sacoșu

Top