Stirile din ziua: 8 iunie 2018

Protest în 10 oameni pentru Roșia Montană, la Timișoara

Protest în 10 oameni pentru Roșia Montană, la Timișoara

Protestul anunțat pentru vineri seară, la Timișoara, în apărarea Roșiei Montane, a fost un fiasco. Deși Guvernul României a blocat procedura de includere a Roșiei Montane în lista siturilor UNESCO, activiștii de mediu nu s-au prea deranjat să-și spună nemulțumirile.

Poli merge mai departe! Dar ce-ați zice de o fuziune? Primarul Robu, la încă un sondaj controversat

20 de oameni de afaceri din Timișoara vor susține ACS Poli și în Liga a II-a. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu, care nu avansează sume, însă spune că toate contractele pot fi anulate înainte de începerea noului campionat, dacă nu e îndeplinită o condiție esențială. Edilul vrea să știe și dacă ar fi agreată o eventuală fuziune… ACS – ASU!

#nuparcapetrotuar: campanie pentru șoferi, de la persoanele cu dizabilități din Timișoara

Gândiți-vă de două ori înainte să vă parcați mașina pe trotuar. Gândiți-vă că pietonii nu pot trece, gândiți-vă că cei în scaun rulant și nevăzătorii se pot accidenta, neputând să treacă de autovehiculul pe care l-ați lăsat pe trotuar. V-ați gândit? Atunci ce ar fi să nu parcați pe trotuar? Asta vă cer și tineri cu dizabilități din Timișoara.

În Piața Mărăști s-a auzit drujba. S-a tăiat un copac, primăria spune că e singurul / VIDEO

Se lucrează intens în intersecția din Piața Mărăști. Vineri a fost tăiat copacul de lângă trecerea de pietoni dinspre Calea Al. I. Cuza. Cei din PMT spun că e singurul care a fost pus la pământ și că vor putea continua lucrările de lărgire a carosabilului fără să mai reteze vreun arbore.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 8 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Treboniu Laurean (p), Moților (p), Timotei Cipariu (p) Gh. Doja (p), General H. Berthelot, Piața Plevnei (p), Brașov (p), V. Madgearu (p), Torac (p), Batania (p), Apateu (p), orele 9 – 17; Tormac, Montare Smartmeter, orele 9 – 15; Surducu Mic,

Top