Stirile din ziua: 10 iunie 2018

Joc și voie bună la Festivalul Etniilor de la Muzeul Satului, cu nașii aromâni / FOTO

Joc și voie bună la Festivalul Etniilor de la Muzeul Satului, cu nașii aromâni / FOTO

Banatul e frumos, colorat și are o mulțime de tradiții ale numeroaselor etnii care îl populează. Grație unor oameni inimoși, aceste tradiții sunt păstrate și prezentate cu mândrie tuturor celor care vor să le primească. La Muzeul Satului Bănățean a fost, duminică, Ziua Etniilor, iar „naș” a fost comunitatea aromână din Dudeștii Vechi.

Sondajul lui Robu: Fanii lui ASU vor… fuziunea cu ACS! Primarul spune că nu ține cont de „venin” și va analiza situația

ACS Poli a retrogradat din nou. Cu datorii mari și rate lunare de zeci de mii de euro, clubul merge mai departe. Cel puțin așa susține primarul Nicolae Robu, care a făcut și un sondaj din care a rezultat, la mică diferență, că fanii ASU – evident, cei care mai au acces pe pagina acestuia – vor fuziunea cu ACS! Edilul spune că va acționa după ce se va edifica asupra mai multor aspecte.

Se caută șoferi de autobuz și vatmani. Salariile restante de la STPT, plătite probabil în această săptămână

Societatea de transport în comun caută, la Timișoara, șoferi de autobuz și troleibuz, respectiv vatmani. Anunțul este mai vechi, dar acum este promovat și pe rețelele de socializare, în ideea că vor mai mulți doritori. Salariile de la STPT nu sunt însă plătite la zi. Situația s-ar putea rezolva în această săptămână.

Primăria Timișoara nu știe ce face cu 100.000 lei. UVT a renunțat o parte din banii de pe agenda de tineret

Cea mai mare finanțare de pe agenda de tineret a Primăriei Timișoara a venit prea târziu și nu mai este necesară! Maratonul UVT, care avea alocați peste 100.000 lei, s-a desfășurat înainte să primească bani, așa că organizatorii au găsit alte surse de finanțare. E o situație în premieră pentru PMT, care nu știe cum va proceda acum.

Top