Stirile din ziua: 9 iunie 2018

Skatepark, în Parcul Central

Skatepark de peste 500.000 de euro. La 3 ani de când a ratat prima încercare, Primăria Timișoara pregătește din nou terenul

Ar fi trebuit să fie gata în 3 luni, dar abia acum, după mai bine de 3 ani, Primăria Timișoara vrea să se apuce din nou de treabă. Este vorba despre skatepark-ul mult promis tinerilor din oraș. În viitorul plen, consilierii locali trebuie să aprobe devizul actualizat, cu 300.000 de lei mai mare, pentru a putea fi lansată licitația de execuție.

Ne distrăm și reciclăm. Palmieri și căței, în cursa bărcilor trăsnite de pe Bega / FOTO

Pe Bega, la Timișoara, s-a dat, sâmbătă, o mare bătălie… navală! O nouă ediție a concursului de bărci din materiale reciclabile, organizată de EcoStuff România, a luat startul. Chiar dacă a fost o ploaie teribilă și tunetele încă se aud, cursa continuă. Doar startul a fost întârziat cu 45 de minute, iar o barcă din carton a ieșit din competiție, fiind afectată de ploaie.

PSD-iștii din Timiș au plecat la București: Vor prosperitate, nu securitate / FOTO+VIDEO

Cu stegulețe, pancarte pro-Tudorel Toader și anti-Monica Macovei și sandvișuri – așa au plecat, sâmbătă dimineață, PSD-iștii din Timiș către marele miting împotriva abuzurilor, organizat în Piața Victoriei din București. Oficial, sunt cam 1.700, din tot județul. De la Timișoara au plecat 3 autocare și 2 microbuze.

Ce mâncăm și de ce trebuie să ne spălăm pe mâini. Specialiștii de la Regina Maria învață copiii din Timiș să trăiască sănătos / FOTO

Elevii din clasele I-IV află mai multe despre alimentația sănătoasă și cum trebuie să se să spele corect pe mâini. Inspectoratul Școlar Județean Timiș, în parteneriat cu Rețeaua de sănătate Regina Maria, a demarat un program educațional adresat elevilor din ciclul primar din școlile din județ.

Top