Stirile din ziua: 15 iunie 2018

Un doctor din Timișoara vă provoacă: Fiți supereroi pentru copiii voștri!

Televizor, tabletă, celular, cam asta văd copiii în ziua de azi, în loc să se joace fără… „ecrane”. Un doctor din Timișoara, Ioana Vârtosu, cea care a pus pe picioare Asociația Școalei Mamei Junior, vă provoacă pe voi, părinții, să fiți supereroi pentru copiii voștri, iar aceștia să lase „ecranele” deoparte. Ce ziceți?

Primăria Timișoara vrea să-și facă liceu ortodox. Ar urma să preia elevii de la Școala Antim Ivireanul, care va fi desființată

Școala privată ortodoxă „Antim Ivireanul” a Arhiepiscopiei Timișoara va dispărea de la toamnă, cel puțin în actuala formulă! Primăria a făcut primul pas către reînființarea ei ca școală de stat, urmând ca elevii să fie transferați, însă procedura este inedită și complicată. Un lucru e cert: în regim privat, unitatea de învățământ nu va mai putea funcționa în clădirea de pe Bd. Rebreanu, pe care a primit-o gratis acum patru ani. Primarul Nicolae Robu admite că situația ar putea deveni critică.

credit bancar

Nu există niciun risc să intre Primăria Timișoara în colaps. Robu respinge categoric o astfel de variantă

Cu facturi neachitate și restanțe salariale la una dintre cele mai importante societăți, Primăria Timișoara operează… chirurgical în ceea ce privește plățile. Se calculează la fiecare leu, iar acum situația este sub control. Colterm și STPT, dar și impozitul pe venit ar fi cele care au dat peste cap calculele.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 15 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Corbului (p), C. Porumbescu (p), Romulus (p), orele 9 – 17; Botinești, Beba Veche, Recaș – Drumuri, Cărămidărie, Crame, Sânmihaiu Român (p), Bencecu de Jos nr. 136, Stanciova (p), orele 9 – 17; Sacoșu Turcesc (p), orele 8 – 16.

Top