Goge, singurul care a confirmat la Pancota

Valentin Velcea spunea, la finalul ruşinoasei înfrângeri de la Pâncota, că sunt unii jucători care nu au ce căuta în lotul lui ACS Poli Timişoara. Dacă ar fi aşa, atunci antrenorul timişorenilor ar trebui să procedeze la concedieri masive, după felul în care s-a prezentat echipa la jocul cu Şoimii Pâncota, o echipă nou promovată în Liga a III-a.

Singurul jucător de la ACS Poli Timişoara care a impresionat în întâlnirea cu Şoimii Pâncota a fost mijlocaşul Goge. O impresie cât de cât bună au mai lăsat Şeroni, Trandu şi Boldea. Ceilalţi însă au lăsat de înţeles că ACS Poli trebuie să mai transfere în regim de maximă urgenţă jucători, dacă promovarea rămâne în continuare obiectivul propus.

Poli a suferit cumplit la nivelul tuturor compartimentelor. În defensivă a dezamăgit sârbul Petrovici, un fundaş care ar fi trebuit să confere siguranţă, dar s-a remarcat prin câteva gafe impardonabile pentru un jucător cu experienţă. Aniţoiu, care a jucat fundaş stânga, are calităţi, dar s-a văzut că a fost forţat pe un post care nu i se potriveşte. Pe partea dreaptă a defensivei a evoluat Iovan, un fotbalist crescut la centrul de copii şi juniori al Politehnicii. La cei 19 ani, fundaşul este mult prea crud pentru o competiţie cum este liga secundă.

În linia mediană au evoluat Goge, Dobriceanu, Poparadu şi Trandu, pe parcursul jocului mai intrând Boldea şi Artean. De departe cel mai bun om de la mijlocul terenului a fost Goge, un fotbalist cu viteză şi tehnică foarte bune. Au dezamăgit crunt Dobriceanu şi, surprinzător, Poparadu. Dobrineanu s-a erijat încă din debutul jocului de la Pâncota în liderul echipei, el fiind executantul tuturor loviturilor libere. Au fost două lovituri libere din preajma careului celor de la Şoimii Pâncota care ar fi trebuit executate de Trandu, un jucător care loveşte foarte bine balonul cu piciorul stâng, dar Dobriceanu s-a încăpăţânat de fiecare dată. Ambele au fost două posibile faze periculoase, irosite aiurea. Acelaşi jucător nu a fost capabil, în rolul său de mijlocaş central, să limpezească jocul timişorenilor, la fel cum nu a făcut-o nici Poparadu.

O notă bună la acest capitol o primeşte Boldea, cel care a dat culoare jocului după ce a intrat pe teren. Atacul timişorenilor este la pământ. Boştină, un jucător care se exprima dificil şi la nivelul Ligii a III-a, nu are cum să fie o soluţie convenabilă pentru jocurile din eşalonul secund. Enciu, colegul din atac al lui Boştină, s-a zbătut mult, dar a reuşit puţine.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

ACS Poli a spus: (august 29th, 2012 at 10:50 )

Goge ii membru PSD 😀

Marius Paul a spus: (august 29th, 2012 at 11:16 )

Mie mi s-a parut ca si Enciu a jucat destul de bine tinand cont de faptul ca a fost destul de singur,Bostina si mijlocasii centrali au fost total pe langa!

Ce meci ai vazut? a spus: (august 29th, 2012 at 11:24 )

Bade Jurnarello, ce meci ai vazut? Seroni si Boldea da, DAR TRANDU? Pey, asta n-ai vazut ca nu stie sa ridice mingea de la pamant, mai mult de 50cm?Cum sa bata lovituri libere? Vorbind cinstit NOUA POLI a jucat cu CINCI titulari sub 21 de ani, pe parcurs intrand si al saselea! A avut puterea sa refaca dupa 0-2, dar s-a vazut ca nu prea au jucat impreuna! De asemenea, sincer portarul Coca a fost peste asteptarile mele! E drept ca, jucand cu ECHIPA DE TINERET POLI A PIERDUT acest meci, dar astia TOTI VOR CRESTE!……………………………………Am vazut ca exista O URA IMENSA POLITICA, sau DE PARTID, dar DIN FERICIRE „URATORII” habar nu au de fotbal, ca dovada ca se leaga numai de rezultat,in rest nu au inteles nimic! BAIETI , STATI LINISTITI, mMAI VORBIM pe la sfarsitul lui noiembrie, INAINTE DE ALEGERI, cand S – AR PUTEA SA AVETI SURPRIZE!!!………………………………………………..Dar, NU – I NICI O PROBLEMA, daca totul v-a merge bine, TOTI VA FACETI IMEDIAT POLISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CA ASA – I LA TIMISOARA = ORAS DE SPECIALISTI !

raul a spus: (august 29th, 2012 at 11:24 )

enciu a vrut dar nu a prea putut, poate si pentru ca nu a avut cu cine.

Ce meci ai vazut? a spus: (august 29th, 2012 at 11:26 )

Bade Jurnarello, ce meci ai vazut? Seroni si Boldea DA, dar TRANDU??? Pai ala nu stie sa ridice mingea de la pamant, mai mult de 50 cm, cum sa bata lovituri libere?

polistu violet a spus: (august 29th, 2012 at 11:27 )

Sa nu facem atâta caz acum, noi am jucat fără vreo 8 titulari, din echipa care a jucat în cupă doar Goge, Poparadu şi eventual Enciu vor juca titulari şi în campionat, să o lăsam baltă cu meciul ăsta de doi lei din cupă, noi trebuie să ne atingem ţelul în campionat unde trebuie să batem pe uta.

NOUA POLI = TINERET !!! a spus: (august 29th, 2012 at 11:28 )

Au jucat titulari TOTI CEI SASE SUB 21 de ANI! In plus vreo 2-3 de 22 de ani si nu am pierdut nici cu 31-0, sau 6-0 ca altii! Am pierdut cu 3-2, dupa ce am remontat de la 0-2!

un polist a spus: (august 29th, 2012 at 11:30 )

Pt. mine o surpriza placuta a fost si portarul Coca! Sincer, nu ma asteptam!

un polist a spus: (august 29th, 2012 at 11:34 )

enciu nu-i aradean, cum dezinformati!

ORBITOAREA URA POLITICA a spus: (august 29th, 2012 at 11:47 )

Se pare ca URA CRANCENA POLITICA le-a luat mintile la multi TIMISORENI ! Pana acum radeam cand vedeam imagini din Oltenia si Moldova! Dar, aia se bateau in biserica macar, NOI NE VOM BATE PE STADIOANE si pe terenurile de fotbal !

pentru penelisti a spus: (august 29th, 2012 at 11:51 )

bai rahatilor, nu mai vopsiti proiectul asta in roz ca nu va mai crede nimeni. cine naiba putea sa creada ca acs recas o sa piarda cu pancota? aia trebuiau batuti si daca jucai numai cu juniori de pana in 18 ani.

jonny a spus: (august 29th, 2012 at 11:54 )

jenant, nu trebuia sa pierdem in fata celkor de la pancota. oricum o luam, tot rezultat rusinios ramane.

cha-cha a spus: (august 29th, 2012 at 12:16 )

pt cel care-l critica pe Trandu…iti spun eu cateva lucruri despre el…
1. este mijlocas central…nicidecum mijlocas stanga cum se incapataneaza velcea sa-l joace
2. pe pozitia de mijlocas central anul trecut la Recas a fost de departe cel mai bun jucator de la Recas…avand 11 goluri si peste 15 pase de gol
3. din cele 11 goluri vreo 3 le-a dat din lovitura libera plus altele marcate din centrarile lui din faze fixe
4. tu nu mai vorbi despre fotbal ca nu te pricepi…

cha-cha a spus: (august 29th, 2012 at 12:25 )

si goge asta ..tare a impresionat…luand al doilea galben in min 114!!!!!!!!!!!….pt injurii repetate si aratarea degetului mijlociu tribunelor…astfel ratand prima etapa…cu uta…bv goge…ai impresionat…pe toata lumea….in afara de mine…..si mai ai si 20 de ani…injura-i frate ca doar esti de multi ani in fotbal…..

@cha-cha-cha a spus: (august 29th, 2012 at 14:20 )

1.autorul articolului l-a remarcat pe GOGE! Nu sunt eu ala!……………..2.Nu l-am vazut pe Trandu la Recas, l-am vazut cu Poli2(nesemnificativ..) si l-am vazut in vreo 5-6 jocuri acum la Timisoara. Ce pot sa spun, sa dea D-ZEU sa ai dreptate sa fie asa, caci va veni si randul lui!…………………………………………………………….Sa-ti dau un EXEMPLU : Gorobsov anul trecut, s-a antrenat, putini stiau ca exista si cand „A PRINS” echipa a aratat FOTBAL, nimeni nu a mai putut sa-l conteste! Asa-i?

prieten cu autorul a spus: (august 29th, 2012 at 14:25 )

goge a jucat cel mai bine la pancota. asta e radiografia evolutiei lui, nu faptul ca nu are creier si intra in clinciuri cu spectatorii si se lipeste de doua glabene, deci rosu, ceea ce inseamna ca nu mai joaca cu uta.

cha-cha a spus: (august 29th, 2012 at 14:52 )

pai da…dar pe trandu l-ai vazut mijlocas stanga…ceea ce nu poate…el e mijlocas central….si de asta nu joaca nimik….in fine…
referitor la goge nici nu am zis ca l-ai remarcat tu….dar daca remarcati un jucator…adica ziceti ca a fost cel mai bun…pai cu ce ma ajuta pe mine ca goge a fost cel mai bun cand echipa a pierdut si pe langa asta el ia rosu in ultimele minute si lipseste poate la cel mai important meci al anului? acum cateva zile ii spuneati „noul torje”…asta mai vedem…desi nici torje nu joaca afara desi nu e nici la barca nici la real…ci la o echipa f mica…sunt satul de comparatiile presei din bucale …”noul hagi”…”noul messi”…”noul gica popescu”…acum incepe si presa din timisoara cu prosti din astea…halal…

@cha-cha a spus: (august 29th, 2012 at 15:10 )

In principiu ai dreptate! Iar daca ai dreptate IN TOTALITATE, iti promit ca, DESI NU SUNT NICI „presar”, nici „ziarist”, voi fi PRIMUL, care prin toate mijloacele posibile am sa-l fac cunoscut pe TRANDU drept NOUL PIRLO, sau macar PIRLO de BANAT ! Dar, tre si oarece „fapte” pe teren!

@cha-cha a spus: (august 29th, 2012 at 15:21 )

tot asa am spus ca lui BOSTINA o sa-i spun BALOTELLI – ALB si Bostina cu toate fluctuatiile si criticile, e pe drumul cel bun, dupa parerea mea!

miau a spus: (august 29th, 2012 at 15:44 )

nu stiu pe ce drum il vezi tu pe bostina, dar eu cred ca in komntul de fata asta se descurca greu si la o echipa buna din campionatul judetean. are inaltime, care pare singurul lui atu. m-as bucura sa ma insel, dar nu prea cred.

cha-cha a spus: (august 29th, 2012 at 16:10 )

deci daca bostina e pe drumul bun inseamna ca nu are rost sa mai vorbim de fotbal….aaaa ca a progresat fata de acum 4 ani…e altceva…dar daca atacul echipei sta in bostina…sau se bazeaza pe el…atunci e f grav…in afara ca e mare si mai ia cate o minge pe piept…la care uni zic „wow ce preluare..fotbalist ce sa mai”…uita-te la el ca sta numai cu spatele la poarta….ori asta nu prea e un lucru bun la un atacant….greu o sa ajunga sa dea goluri asa…parerea mea
sa revin la Trandu…nu am nici-un interes cu el…nu incepe cu PIRLO…pt ca-ti simt ironia….dar l-am vazut pe Trandu jucand 1 an jumate mijlocas central…a fost decisiv in promovarea Recasului, alaturi de Nanu si Szekely…si Petruescu a incercat sa-l joace mijlocas stanga…dar a fost mai mult decat jenant…pur si simplu nu poate acolo….pt ca in banda daca nu ai viteza si dribling unu contra unu n-are rost…in schimb el are clarviziune si o pasa f buna in „gaura”…cum se spune…numai bine…

@cha-cha a spus: (august 29th, 2012 at 18:52 )

de ce crezi ca e vorba de ironie? Bineinteles ca, pastrand proportiile! Daca ai inteles ca cred ca poate ajunge la valoarea lui Pirlo, nu la asta m-am referit, totusi i-o doresc, insa la nivelul diviziei B, sau A, la noi, de ce n-ar putea fi, cum a fost Balace -Nedved din Banat? Crezi ca era ironie? Referitor la Bostina, pai varfurile de acest gen nu „explodeaza” chiar asa! Daca ai urmarit, cat de cat, evolutia lui Balotelli, in ultimii 3 ani, vei vedea ca DE MULTE ORI a fost „IMPINS” cam cu forta! Repet, nu sunt ironic si nu vreau sa zic cum ca Bostina va ajunge la Man.City!!! Desi, daca acum vreo trei ani as fi spus ca Pantilimon va ajunge la City, ce ziceai? Nu numai ca sunt nebun, dar si ca habar nu am de fotbal?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Campioana națională de fotbal fete a Școlii 24 confirmă și anul acesta prin calificarea la etapa finală a Cupei Tymbark Junior U12

Recent a avut loc etapa zonală de Fotbal fete – U 12 ani – ”Cupa Tymbark Junior”, competiţie desfăşurată în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Reprezentantele județelor Arad, Alba, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinţi și Timiș au oferit un adevărat spectacol fotbalistic, cu momente memorabile desfășurate pe terenurile de joc ale bazei sportive Euro Center Sport...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Campioana națională de fotbal fete a Școlii 24 confirmă și anul acesta prin calificarea la etapa finală a Cupei Tymbark Junior U12
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

UPT continuă să inoveze şi în domeniul cultural: vouchere speciale pentru studenţi

UPT nu înseamnă doar învăţământ de calitate, dimensiunea institului cu o istorie de peste 100 de ani fiind dată şi de programele inovative şi în alte domenii, cum ar fi de exemplu cultura. Dacă în 2023 Universitatea Politehnica Timișoara și-a deschis spațiile și a organizat cele mai multe evenimente în cadrul Capitalei Culturale Europene, dimensiunea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UPT continuă să inoveze şi în domeniul cultural: vouchere speciale pentru studenţi
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului de contestare a alocării banilor din bugetul de echilibrare, respectiv a sumelor allocate pentru drumurile locale, Mihai Ritivoiu, prefectul de Timiș, îi răspunde. El spune că procesul se putea judeca și în lipsa reprezentanților Prefecturii, problemele sunt cu totul altele....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”
Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta Unită, care îl susține pe Alin Nica la șefia Consiliului Județean, au avut luni zi plină. Acestea au depus dosarele de candidatură pentru liderii lor și pentru listele cu consilieri, la Biroul Electoral Municipal Timișoara și la Biroul Electoral Județean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș
Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și anunță că nu are niciun buletin de Germania sau vreun domiciliu secret acolo. În plus, după Paști își va depune dosarul pentru obținerea cetățeniei, a anunțat, luni, Fritz. Tocmai ce mi-a venit cartea de rezidență permanentă, spune cu mândrie primarul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara
Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este mai mult decât evidentă. De unde rezultă că la el minciuna este patologică. S-a întâmplat în urmă cu o zi, într-un – să-i spun aşa – război al stickerelor. În urmă cu o zi, primarul Dominic Fritz a prezentat pe...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos
Recent a avut loc etapa zonală de Fotbal fete – U 12 ani – ”Cupa Tymbark Junior”, competiţie desfăşurată în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Reprezentantele județelor Arad, Alba, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinţi și Timiș au oferit un adevărat spectacol fotbalistic, cu momente memorabile desfășurate pe terenurile de joc ale bazei sportive Euro Center Sport...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Campioana națională de fotbal fete a Școlii 24 confirmă și anul acesta prin calificarea la etapa finală a Cupei Tymbark Junior U12
Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul de alocare a banilor din fondurile de echilibrare, respectiv banii pentru drumuri de la Consiliul Județean.  În acest fel se dorește întârzierea alocării banilor, prilejul fiind folosit de PSD ca și formă de luptă politică.  “Săptămâna trecută am avut termen...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic
UPT nu înseamnă doar învăţământ de calitate, dimensiunea institului cu o istorie de peste 100 de ani fiind dată şi de programele inovative şi în alte domenii, cum ar fi de exemplu cultura. Dacă în 2023 Universitatea Politehnica Timișoara și-a deschis spațiile și a organizat cele mai multe evenimente în cadrul Capitalei Culturale Europene, dimensiunea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UPT continuă să inoveze şi în domeniul cultural: vouchere speciale pentru studenţi
Un domeniu în care am rămas din nou în urmă față de alte județe este cel al festivalurilor de muzică. Aici nu mai este vina ‘Bucureștiului care nu ne-a dat bani’, ci o problemă locală, de colaborare și organizare. Este frustrant ca timișorenii să fie nevoiți să meargă la Cluj pentru Untold și Electric Castle...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișoara merită un festival muzical de top
Primarul suspendat al comunei Checea, Daniel Florea, nu va mai putea candida pentru un nou mandat, potrivit unei decizii definitive din justiţie. Este al treilea primar, după Recaş şi Şandra, care are interzis la candidatură. După edilii PSD din Recaş şi Şandra (ultimul suspendat din funcţie) nici Daniel Florea, primarul suspendat al comunei Checea, nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Încă un primar din Timiş are interzis la candidatură. PNL-istul Daniel Florea nu va putea candida pentru Primăria Checea
Top