Claudia, intre Eminem si dans sportiv

Claudia Mitrea a împlinit, de curând, 19 ani şi este un Capricorn aşa cum scrie la carte: ambiţioasă, practică, dar şi încăpăţânată. Are 1,65 m înălţime şi 48 de kilograme, îi place să danseze şi să iasă în cluburi cu prietenii. Dacă e să aleagă un gen de muzică, acesta este, fără doar şi poate, hip-hop-ul, iar Eminem este, de departe, cântăreţul preferat. Sportul de care se simte cel mai legată este dansul sportiv, pe care îl şi practică în timpul liber.

Autor
Etichete , ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

30 comentarii pentru acest articol

mishu a spus: (februarie 18th, 2011 at 08:59 )

OMG! OMG! Dupa pozele de dinainte, care erau ok in mare parte, desi portretele nu-i faceau un mare serviciu modelului, fata frumoasa de altfel, va intoarceti la ceva indescriptibil. Iar nu-i de vina cea care a pozat. Dar… doamna sau domnisoara fotograf, fetita asta are 1,65m! E mica rau, ce cauta in botinele acelea, care ii scurteaza si mai mult picioarele? Si ea sta in niste pozitii care nu-i sunt comode si nu reuseste sa arate sexy deloc. Uite-te doar la poza care e numerotata 11… Plus ca pare sa aiba un fel de cicatrice pe piciorul drept, care zau ca nu e deloc atragatoare. Poate nu ar strica sa pui mana pe un manual de fotografie sau macar sa incerci sa iei legatura cu vreun fotograf care sa te invete niste lucruri. Nu e de ajuns sa ai un aparat. Uite ce iese daca nu stii the basic stuff. Si cred ca a mai spus cineva asta aici: nu uita de machiajul fetelor!

stancu a spus: (februarie 18th, 2011 at 09:17 )

nu toate fetele sunt la fel de frumoase… dar si cea de astazi e prezentabila

exagerat a spus: (februarie 18th, 2011 at 11:53 )

de ce ai facut pozele alb negru? ii ies in evidenta toate defectele. De la niste poze bune, de data trecuta, ai decazut din nou.

rubin a spus: (februarie 18th, 2011 at 12:17 )

eu nu privesc profesional treaba asta, ci altfel. sunt fete care imi plac si care nu imi plac. nici cea de azi nu e chiar asa de rea…

Flo a spus: (februarie 18th, 2011 at 12:36 )

Eu cred ca nu este atat de mult vina fotografului decat cea a modelului , trebuia fata sa se aranjeze putin .
Cred ca depinde foarte mult cat de frumoasa este fata sau nu, eu nu sunt fotograf in cur ma doare daca fata asta este pozata din nu stiu eu ce unghi dar nimeni nu poate sa faca din cacat bici si sa plesneasca .

exagerat a spus: (februarie 18th, 2011 at 13:36 )

si btw, pozitiile sunt fortate. e prea evident, din nou, ca tu ai regizat totul

alex a spus: (februarie 18th, 2011 at 13:46 )

o pozitie devine fortata numai in momentul in care cel care sta in fata aparatului este ca de piatra. astfel, indiferent de indicatiile fotografului, cel din fata aparatului este inhibat… aici nu cred ca vorbim de mega modela, mega nu stiu ce… asa cred.

max a spus: (februarie 18th, 2011 at 15:40 )

Andreea Putz loveste din nou ! 🙂

Mishu a spus: (februarie 18th, 2011 at 18:25 )

Flo draga, hai sa iti spun eu cum sta treaba ca evident habar n-ai. Nu este vina modelului ca pozara Andreea Adam este o incompetenta si nu stie ce inseamna photoshop, unghiuri care sa puna intr-o lumina buna modelul, tehnica si asa mai departe. Cu siguranta isi seteaza aparatul pe P [adica Prost mode] caci pozele sunt mai dezastru decat fotograful in sine.
Deci, domnisoara „Putz” din moment ce a bagat un model in studio, are datoria de a aranja/machia modelul dupa viziunea fotografului. Pt shootinguri de genul ai nevoie de make-up artist. Si doar pentru ca ea isi flutura tzatzucele in fata aparatului nemachiata [nu ca ar fii si interesat careva de fata ei], asta nu inseamna ca si modelele merita acelasi tratament.
Cat despre descrierea injositoare, sincer imi vine sa vomit. Asta este un site de stiri, sau matrimoniale?

0000000 a spus: (februarie 18th, 2011 at 18:57 )

Fotografo, ala care te lasa [din mila] sa-i folosesti studioul nu iti si explica cum sa folosesti luminile?

PS. cand fotografiezi pe cineva mai mic ca tine de inaltime, te apleci sa fie aparatul la nivelul lui, nu la nivelul tau.

Cu stima si respect,
Un fan

prea amuzant a spus: (februarie 19th, 2011 at 11:12 )

fata cred ca a vazut ce a facut putz cu ea….si nu cred ca s-a bucurat
reactia:
Andreea Adam
GATA!M-am hotarat , de azi inainte pozez numai tipe frumoase(again) nu de alta dar ele dupa ce ca sunt urate se cred vai de mine si cand se vad pana si ele se sperie :)))))))) so mai bine din start ca pana acum tipe frumoase ca la alea nu ai treaba :)))) I know I’m bad
14 hours ago · Like ·

OHO!!!! ZANA ZANELOR FRUMOASA FRUMOASELOR ia invata tu mai bine sa faci poze nu sa zici de fete ca nu is frumoase, ba muma padurii mazgalita si cu fatza de boxer

Flo a spus: (februarie 19th, 2011 at 15:35 )

Macar domnisoara Putz arata bine , ca am vazut-o intr-o seara in Le Cinema facand poze si ARATA BINE , eu zic sa nu faci comparatia intre uratenia asta de un metru jumate si Andreea , aia macar are niste craci de mori incet

blondu a spus: (februarie 19th, 2011 at 15:50 )

fete frumoase, fete mai putin frumoase… asta e oferta. ce vina are fotograful?

prea amuzant a spus: (februarie 19th, 2011 at 17:12 )

tu o stii pe fata aia? e superba! fotograful ar trebui sa aiba bunul simt sa nu o urateasca daca nu o poate face mei frumoasa desi la aia nu e cazul.
flo, esti andreea deghizata sub alt nume? nu de alta dar andreea cam schimba numele deci nu m-as mira…

Flo a spus: (februarie 19th, 2011 at 17:36 )

Nu sunt Andreea frate , in schimb cred ca tu esti chiar fata zilei deghizata sub alt nume , nu am de ce sa ma deghizez daca doresti iti pot da si link cu cine sunt ca spre deosebire de tine eu ma semnez cu numele meu nu cu pseudonim ca si tine

ralu a spus: (februarie 19th, 2011 at 17:39 )

fete si baieti… nu va mai certati ca e pacat. mai bine incercati sa va adresati vorbe frumoase

sasu a spus: (februarie 19th, 2011 at 17:41 )

in majortiatea fotografiilor mi se pare ca arata bine…

.... a spus: (februarie 19th, 2011 at 19:29 )

da link florico, sa te vedem, pfui ce te-ai ofticat, te-a simtit bine ca esti falsa? dar eu as vrea sa fie adevarat si nu o clona putz, chiar as vrea sa o cunosc pe unica pers care o simpatizeaza pe putz, o sa iti treaca oricum in curand

0000000 a spus: (februarie 20th, 2011 at 02:40 )

Florinele tu nu esti Royalty Boy, cumva? Hai lasa dumele ca nu e frumoasa, nici pe dinauntru, dar mai pe dinafara. E o ordinara frustrata care n-a stiut sa faca nimic cu viata ei si sufera de popularitate. Pacat ca reclama si reputatia pe care si-o face este de-a dreptul injositoare. Eu m-as muta in Tibet daca as avea reputatia ei. Se lauda ca se fute cu Chelu de la Parazitii si cu Connect-R, se da smechera cu pilele ei si cu taticu care habar n-are de reputatia ce face fiica’sa. Si mai incepe cu dume gen de acuma o sa pozez din nou modele frumoase??? In primul rand sa se uite la ea. Isi ascunde celulita si pielea lasata sub un strat de tatuaje, se lauda cu stafidele alea care ea le numeste sani si le expune pe tot internetul, pentru amuzamentul altora. Isi reconstruieste fata in photoshop ca natura si-a cam batut joc de ea si poarta peruci si extensii ca are probleme de personalitate si se rade in cap. Sa nu zica ea de altele care se vad in poze si se sperie, caci pe domn’soara asta nici macar photoshop-ul nu o mai salveaza. De aia s-a facut pozara, caci treaba de model nu prea ia adus bucurii. Depravare totala si ea este in masura sa comenteze de aspectul fizic al altor fete??? Fata asta din poze, este de 100000 de pro mai frumoasa din toate punctele de vedere decat domnisoara Putz.

Si hai ca va fac si o reclama sa nu ziceti ca sunt rau. Ete nene ce face florinica http://www.dailymotion.com/video/xfdwtr_fashion-night-in-club-youtopia_lifestyle si pe la minutu 10.30 o vedeti si pe don’soara Putz cum isi flutura stafidele prin cluburi. Tine-o tot asa! :))))

Loli a spus: (februarie 20th, 2011 at 06:51 )

Bai Florine, bine bine cracii ca cracii, dar ce-i intre craci? Dar fatza? Arata ca o scandura anorexica, atarna pielea si poarta peruci. Nu vad ce e asa bun la ea, dar daca tie iti place, da-i inainte cu tupeu :))
Esti cam singurul care ii cam pupa curu beshions.

ETC a spus: (februarie 22nd, 2011 at 18:26 )

Alt model nu ati gasit? Mi-e rau … dati-mi o pastila, va rog!

dani a spus: (februarie 22nd, 2011 at 22:26 )

:))))))))))))))))) :))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))
vai de capul meu….incerc sa fiu sincer….fata nu e asa nasoala..fotografu e de cacat..scuza-ti expresia…..hanbar n-are sa incadreze….sa aranjeze decorul….ce sa mai zic d modificat..serios acuma?!?!!? cine o angajat-o pe asta „:)))

dani a spus: (februarie 22nd, 2011 at 22:27 )

glumeam desigur…e urata rau fata…dar asta nu scuza faptul ca fotograful e de cacat

weedysays a spus: (februarie 24th, 2011 at 00:52 )

Ba voi astia care criticati fotografu..sunteti de la clau de la tara? Nu taceti in pula mea .. intrati sa vedeti pasarici si criticati fotografu,daca ea e nasoala in pula mea n`o mai ajuta nici Pimp My Ride :)) nici Xzibit dac1o vede..o trimite acasa!! .. eventual face o vaca dinea.. ce pula mea sa mai acopere.. daca ea e cat o pula si inca putin.. si e nasoala din toate punctele de vedere..aa da de fapt asta va place voua..sa vedeti poze frumoase.. da cum arata ea.. nu vedeti dracu cat e de fortata?? zici ca se screme..nu e !! i s-a explicat ca e scaun ia zici ca e in caruta.. ce pula mea cu picioarele alea tzapene.. de la sapat. ia mucles cin pula mea cca nu stiti cate tre sa inveeti pt fotorafie..futuva-n gura sa va fut. criticilor care sunteti voi critici..de la o vreme. . pe munca altora criticat futuva-n gura de feisbucisti.. cocosatilor..luati ziaru si angajati-va lasati lumea sa isi faca treaba!! sunteti de laaba .. nemultumitilor ca nu va excita.. na la pula!!!

weedysays a spus: (februarie 24th, 2011 at 01:08 )

Ba fata.. Claudia. sau caludia..cum ti-o zice,sunt un simplu cetatean de la oras care „mai citesc si eu ziaru asta”.Si nu m-au interesat pozele..m-a interesant a fost de unde ai venit tu sa faci pozele..si tot tu critici…deci:
Cum ar venii..aa..in locul tau,dupa sedinta asta foto,mi-as vinde lada cu zestre de la tine de la tara de acolo de unde estii.. fi’a dragului tu sa te alerg,numai sa-mi iau chirie la timisoara..cat m-or tine banii ca nu stiu cat ti-o face casa..aaa.. m-am uitat mmai atent la poza cu scaunul rosu,cand dadeai cu biciu`n cal in caruta tot asa te lasai pe spate???? in fine..scuza-ma daca te-am lovit la pipotzica.. nu am vrut.da asa se vede..nu te uiti dracu ca esti ca un leopard.la tara nu esti satula cu vaci,oi,capre..de ce critici fututi familia matii.tocmai tu? artabalo ..care esti tu artabala..in fine nu trebuia sa iti spun nici asta,ca te bag ins eama pe vrajeala asta si nu iti sta bine celebra,nu ai nicio treaba cu .asta.. poate .. poate..poate!:))=)) sa-mi bag pula! esti cea mai tare dintre miss teracote..fi-a dracu!sa te-alerg.. din deal in vale.
DA cu druga numai faci nimic??? acu critici fotogafii..mancami-ai toata pula..de saraca dracu.nu stii sa aapreciezi ceea ce ti-se da fututi familia matii.. zdreanto.ce talente am si nu ma baga nimeni in seama si tu ca mulgi vaca..asa.in plm..ajunsasi la sedinte foto si critici tu fotografu fututi gatu matii sa iti fut.tu stii cata scoala are fotografu sa te scoata pe tine atat de urata? cat ai iesit din poze..deci imagineazati cum arati n realitate..ce sa zic. nustiu..mult succes.poate treci de la bou la cal.:)) nu am ce sa urez.. eu iti urasc persoana.. Date-n gatu matii! Scuzati-ma pt injuraturi da nu pot sa ma abtin
P.S. Claudia mulge bou.. si in apa se vede invers.!

weedysays a spus: (februarie 24th, 2011 at 01:08 )

Genu says :))

@weedysays a spus: (februarie 24th, 2011 at 23:48 )

Alo Oltenia, mai usor cu limbajul. Unde te crezi? In campul prazului?
Hai termina cu ofticaciunile si insultele personale in public ca nu e frumos. Domnisoara nu pari sa fii avand in vedere ca esti cu pula-n gura, dar daca ai ceva de spus domnisoarei Claudia, spune-i in fata, nu iti varsa frustrarile in public.

Lol a spus: (februarie 27th, 2011 at 12:40 )

DUMNEZEULE MARE !!! ce’i cu asta? :)))

crym a spus: (februarie 28th, 2011 at 18:28 )

oameni buni…calmati’va…pozele nu sunt rele…unghiurile sunt bune…n’au fost editate prea mult cu un scop…sa se vada si naturalul…fata nu e cine stie ce printesa…are 1,65 e scunda si are picioare mai groase(la coapse ma refer)…poate hainele din poza(lenjeria) n’o avantajeaza..fotograful s’a descurcat destul de bine…fata era mai rigida…si acum ce vreti sa o umfle cu photoshop so faca de milioane…de parca i’ar fi fost greu sa’i scoata si niste cicatrici si mai stiu eu ce…deci mai usor cu comentarile ca unele sunt prea exagerate…

positive girl a spus: (ianuarie 28th, 2012 at 22:19 )

Dragilor Nu va mai consumati neuroni degetelele si gandurile nu are rost …fapta e consumata de mult:(…sa stiti ca claudia chiar este o fata dragutza de treaba si mereu cu zambetul pe buze…chiar daca pozele astea au deranjato foarte mult si i-au afectat imaginea! +Ca pozele au fost postate fara permisiunea acesteia ca sa va lamuresc…Andreea e o idoata pt ca habar nu are sa faca poze si + ca a pus fata intr-o lumina proasta si ea (claudia) nu arata deloc asa ca in pozele astea arata mult mai bine a mai facut sedinte foto dc la ceilalti fotigrafi a iesit asa cum e ea defapt poate si mai bine…eu consider ca, ca si „fotograf/a) trebuie sa faci modelul sa se simta bine si degajat de orce problema …claudia nu merita asta sa o faci sa arate asa…nu vreau sa te jignesc desi ai merita dar eu sunt o pers pozitiva si nu-mi consum energia si neuronii pe acest site ….tot ce te rog andreea desi nu ar trebui …Sterge pagina cu claudia…o zi buna….

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene

Visul luptei pentru titlu s-a încheiat prea repede pentru CSM Lugoj, care deşi a avut parte de un sezon regular foarte bun nu a putut trece de primul tur din play-off. CSO Voluntari 2005 s-a impus astfel cu 2-0 la general în duelul cu CSM Lugoj, după 3-1 în deplasare şi 3-0 (25-23, 26-24, 25-12)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Start campanie de admitere la UPT

Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Top