Horea Muresan a demonstrat ca viitorul arbitrajului timisean nu suna tocmai bine

Partida dintre CFR Timişoara şi AS Peciu Nou, din cadrul eşalonului cu numărul patru, a fost făcută praf de arbitrul Horea Mureşan, un protejat al Comisiei Judeţene de Arbitri Timiş.

Prestaţia jalnică a tânărului arbitru în vârstă de 21 de ani vine după ce, la propunerea CJA Timiş, a participat, în perioada 14-16 martie, la Călimăneşti-Căciulata, în judeţul Vâlcea, la un curs dedicat arbitrilor cu potenţial din toată ţara, care arbitrează în Liga IV. Din judeţul Timiş au fost selectaţi pentru acţiunea organizată de Comisia Centrală a Arbitrilor doi arbitri: Horea Mureşan şi Petru Miculaiciuc. Evenimentul s-a bucurat inclusiv de prezenţa lui Ion Crăciunescu, şeful arbitrajului românesc dorind să vadă care este potenţialul arbitrilor tineri ce arbitrează în Liga IV. Decizia CJA Timiş de a-l trimite pe Horea Mureşan la acest curs naţional nu a fost pe placul celor mai mulţi arbitrii de aceiaşi categorie, care nu au avut ce face însă, dată fiind deschiderea şefilor din arbitrajul judeţean faţă de acesta.

Delegaţia celor de la AS Peciu Nou a fost şocată la finalul jocului cu CFR Timişoara. Maniera de arbitraj a lui Horea Mureşan i-a lăsat cu gura căscată şi pe puţinii „leoparzi” care s-au încumetat să populeze tribunele arenei din cartierul Blaşcovici. Cele mai grave acuze au venit pe finalul jocului, când Mureşan a acordat o lovitură de pedeapsă pentru un presupus henţ al unui fundaş de la Peciu Nou în suprafaţa de pedeapsă. Până şi unii jucători de la CFR au observat că niciun jucător de la AS Peciu Nou nu a atins mingea cu mâna, singurul om de pe stadion care nu a fost de aceiaşi părere fiind Mureşan, care a indicat punctul cu var la modul cel mai categoric. Pentru a-şi desăvârşi „opera”, Mureşan a prelungit jocul cu aproximativ cinci minute mai mult decât s-a stabilit iniţial. În rest, pe tot parcursul jocului a permis echipei timişorene să joace extrem de agresiv, cartonaşele galbene şi roşii acordându-le doar în a doua jumătate a reprizei secunde.

Despre Horea Mureşan se ştie că este unul dintre copiii de suflet ai lui Cornel Avram, cel care este responsabil de pregătirea arbitrilor din judeţul nostru, din postura de membru al Comisiei Judeţene de Arbitri Timiş, condusă de Ioan Mureşan, un personaj îndoielnic. În calitate de arbitru, Ioan Mureşan, şeful CJA Timiş, a rămas în memoria tuturor iubitorilor de fotbal din România în momentul în care a fost surprins, în perioada în care era arbitru activ, în timp ce încărca autocarul echipei Dinamo Bucureşti cu mai multe sticle de vin, la ordinul lui Ionel Olari, fostul şef al Gărzii Financiare Timiş, un mare dinamovist. Acelaşi Ioan Mureşan a fost reţinut de către DNA cu aproximativ doi ani în urmă pentru şantaj în calitate de inspector al Gărzii Financiare.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

nicu a spus: (martie 25th, 2012 at 17:31 )

Acest Muresan este un nesimtit si jumatate,sia batut joc de munca unei echipe…dar de este copilul lui tata…..se stie cine este tatal lui,si cine trage sforile…..
Si ajf e plin de besinosi,vai de mama lor,ca iti vine sa le pui o bomba sa scapam odata de ei….

marius a spus: (martie 25th, 2012 at 18:35 )

e greu sa faci performanta in arbitraj cu indivizi ca muresan, lajos, avram si cu o conducere ajf care il are in frunte pe danut lata.

Avram Cornel a spus: (martie 26th, 2012 at 01:05 )

D-le Sabin Cara, daca ati participat la meciul CFR – Peciu Nou, n-ati fi avut o poza cu arbitrul Horia Muresan? Celor care au comandat articolul, Dumnezeu sa le ierte pacatele ca nu stiu ce fac.

corner a spus: (martie 26th, 2012 at 09:24 )

oare prin ce metode o fi fost promovat acest tanar in arbitraj? sa aiba vreo legatura cau taticul lui care este inspector la isj timis? sapati mai mult si veti mai gasi similitudini. de exemplu, domnul cornel avram este un mare cefrist. unde credeti ca lucreaza domnia sa? la cfr. hopa!!!!!!!!!!!!!

Corina a spus: (martie 26th, 2012 at 10:13 )

Documentativa dv. mai bine si vedeti rezultatele acestui baiat, a ajuns pe munca lui unea a ajuns, a trecut si examenele date de domnul Craciunescu. Si ca o paranteza biatul domnului Avram termina facultatea nu are nici o legatura cu Inspectoratul Scolar Judetean Timis, daca dv. nu faceti diferenta sa stiti ca aceasta Institutie reprezinta Clasele I – XII (XIII) nu are nici o legatura cu Facultatile. ” Ce are S…. cu Prefectura ” dar ce sa faci nu toti pot face diferenta intre Scoala si Facultate. De fapt ce sa mai vorbim la „Fotbal Politica si Medoicina se pricep si cei ramasi corigenti sau repetenti ” ESTE POSTUL SFINTELOR PASTI DUMNEZEU SA VA IRETE.

sorana a spus: (martie 26th, 2012 at 10:40 )

eu am vazut ca s-a vorbit despre copilul lui muresan d ela inspectoratul scolar judetean timis, nu despre fiul lui avram. horea muresan este copilul de suflet al domnului avram, dar se stie pe ce considerente. ar trebui sa o lasati mai moale cu divinitatea, tinand cont de smenurile pe care le faceti la ajf si cja. dumnezeu sa va ierte si pe voi!

postolache a spus: (martie 26th, 2012 at 13:33 )

e tinut in brate de o anumita clica din ajf plus cja baiatul asta. il faceti mai mare decat e, bagandu-l in seama.

NELU a spus: (martie 26th, 2012 at 16:45 )

Dar ati putea sa veniti si dumneavoastra cu ceva oferte,ce arbitrii de viitor cunoasteti?
Daca tot va pripeti asa de bine la toate,ca de dat in cap sunteti priceputi,dar constructiv nimic din parte dumneavoastra.
Oarece celelale puplicati care sunt de domeniul de ce nu sunt de aceiasi parere cu dumneavoastra.
Si articolul se vede de la o posta ca este comandat.

harcea parcea a spus: (martie 26th, 2012 at 17:18 )

cand o institutie, oricare din romania, are management defectuos, reprezentantii ei spun . pai nu e de datoria conducatorilor dragi din ajf si de la comisia de arbitri sa gaseasca arbitri talentati? cati arbitri are judetul timis in prezent la nivelul primului esalon, ha? ca nu aud. unul si ceva, ca doi nu pot spune. gaspar si putin botas. de fapt, amandoi putin. solutiile si ofertetele trebuie sa le gaseasca cei platiti pentru asta, dar nu le gasesc. asa ca, ma intreb si eu… nu ar trebui schimbata conducerea arbitrilor din judetul timis?

caius - un fost arbitru a spus: (martie 26th, 2012 at 17:42 )

actuala conducere a comisiei judetene de arbitraj timis este o rusine ordinara. pai nu va crapa obrazul de rusine lichelelor cand stiti cum se promoveaza arbitrii in judetul timis? am vrut sa ajung si eu arbitru dar m-am lasat una doua din cauza samsarilor din sistem. cu muresan si avram nu ai cum sa ajungi sa ai sanse ca arbitru.

ofsaid a spus: (martie 26th, 2012 at 17:43 )

agentul dvs. 007 a fost deconspirat: adi onica & company

NELU a spus: (martie 26th, 2012 at 20:43 )

Daca esti asa HARCEA PARCEA ia informeazate cand a venit comisia actuala cati arbitri avea in Liga 1.
Arbitri sunt oameni,acum se fac din copii si trebuie crescuti.
Daca va uitati asa se procedeaza si la primele nivele.

NELU a spus: (martie 26th, 2012 at 20:46 )

Caius daca esti gras ca un porc si nu poti sa iti iei testele cum vrei sa fi arbitru?

domide a spus: (martie 26th, 2012 at 21:49 )

Acest ”arbitru” a mai facut praf un meci in turul campinatului Dudesti – Dumbravitza in care a dat 6 rosiii si un penalty absolut gratuit dar…cineva acolo sus il iubeste si are grija de el

sany a spus: (martie 27th, 2012 at 07:38 )

arbitrul de fata are cea mai mica vina. aproape sigur nici macar nu e rau intentionat. vina o are sistemul din care face, sistem condus de muresan si slugile lui.

alt arbitru a spus: (martie 27th, 2012 at 08:16 )

@NELU
ce parere ai despre pupincuristi? iti poti da cu parerea pentru ca tu esti unul dintre ei. ce naiba a facut actuala conducere a arbitrajului judetean pentru performanta in acest domeniu? nimic, iti spun eu. cat de ipocrit poti sa fii cand afirmi ceea ce afirmi?

camil a spus: (martie 27th, 2012 at 09:45 )

mor de ras, cat tupeu puteti avea cei care comentati despre performantele din arbitrajul de la noi. pai voi ati ajuns sa va laudati cu aloman si samsudean, doua fete care e adevarat ca sunt talentate, dar e inadmisibil sa nu te poti lauda cu cativa baieti. daca nu am avea baieti talentati in arbitraj, nu as spune nimic, dar clica din conducerea ajf nu tine cont de aceste criterii. in plus, ce pretentii sa ai cand de arbitri se ocupa unul cornel avram.

Legea a spus: (martie 27th, 2012 at 21:29 )

Ce ma bucur ca ati pus botul toti botanisti, uni ataca iar oameni de bine isi fac datoria, nu ca pe vremea lui Ciev, Onica si compania.

bfta a spus: (martie 28th, 2012 at 10:18 )

@Legea
vezi ca se prind astia ca sunt doua tabere in domeniu asta si poate incep sa scormoneasca mai mult rahatul. nu ti-a spus muresan sa stai pe curul tau si sa nu faci valuri?

chimu a spus: (martie 29th, 2012 at 08:10 )

in arbitrajul judetean domina mafia!!! nepotismul este la fel de prezent in cja timis ca si la nivel national.

coco a spus: (martie 30th, 2012 at 01:08 )

Domnilor mai comentati aiurea daca nu stiti.. Toti va dati cu parerea ca sunteti mari fotbalisti,antrenori,arbitrii .Lasati arbitrii sa isi faca treaba, si da pot sa spun ca Horea e un arbitru foarte bun!! A-ti fost macar sa il vedeti la un meci si sa-i remarcati atitudine si seriozitatea si toate aspectele importante pe care trebuie sa le indeplineasca un arbitru?..Voi NUU aveti conceptia asta de romani mai ales la fotbal.. Arbitrul e de vina !! Apucati-va de gradinarit de alte sporturi mai usoare!!! Stima!

sima a spus: (martie 31st, 2012 at 09:21 )

@coco
nu cred ca ai vrea ca horea muresan sa fie luat in vizor si urmarit cum arbitreaza.

coco a spus: (aprilie 2nd, 2012 at 16:23 )

sima… de ce spuneti asta?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top