PP-DD arunca in lupta electorala doi fosti politisti

Dan Diaconescu a declarat, săptămâna trecută, că PP-DD câștigă și Primăria Timișoara, și Consiliul Județean Timiș. Candidații pentru cele două funcții au fost anunțați vineri: Ilie Bertea, la primărie, respectiv Adrian Diaconu, la CJ.

Ilie Bertea și Adrian Diaconu se află, în acest moment, la Bucureşti, cu listele finale pentru Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local Timişoara. Acestea trebuie aprobate peste câteva ore de Biroul Permanent Naţional al PP-DD, singurul for care poate decide dacă listele rămân aşa cum au venit din judeţ sau vor suferi modificări.

„Au fost patru-cinci variante pentru funcţia de primar al Timişoarei. Eu am fost una dintre ele. Nu vreau să mă entuziasmez până nu voi fi validat”, ne-a declarat Ilie Bertea, ajuns din şef de poliţie mediator.

Adrian Diaconu preşedintele PP-DD Timiş, și el fost polițist, are emoţii. „Eu şi domnul Bertea suntem propuneriule plecate din Timiş pentru CJT şi Primăria Timişoara. Listele vor fi validate de BPN, iar rezultatul sigur îl vom şti vineri seară”, a spus Diaconu.

PP-DD Timiş a avut, până acum, o groază de potenţiali candidaţi la Primăria Timişoara. Omul de televiziune Stelu Iordache, artistul Ştefan Popa Popa’s sau chiar Florin Călinescu au fost curtaţi de oamenii lui Diaconescu din teritoriu. Variantele au picat de fiecare dată.

Numele lui Ilie Bertea a fost vehiculat recent în dosarul DIICOT privind furtul de energie electrică, printre suspecţi figurând şi fiul său. În octombrie 2006, nepotul lui Bertea, angajat la o casă de schimb ce aparţinea familiei lui, a fost lovit cu un levier şi i s-au furat 1,5 miliarde lei vechi. Anchetatorii au mers pe varianta înscenării jafului, dar cazul a fost închis.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

12 comentarii pentru acest articol

matei a spus: (aprilie 27th, 2012 at 15:49 )

bravos !!!!! o mica erata… la puscarie nu la primarie

johnnz a spus: (aprilie 27th, 2012 at 16:07 )

Persoana care trebuia sa candideze era STELU IORDACHE singurul care ar fi pus probleme!!bafta

alintm a spus: (aprilie 27th, 2012 at 23:17 )

rusine

PP (povestea porcului) a spus: (aprilie 28th, 2012 at 14:19 )

Bravo, ati iesit din joc.Pe usa din dos conform ordinelor de la „tatucul”.Chiar nu aveti pic de rusine?

Un simpatizant a spus: (aprilie 28th, 2012 at 16:37 )

Mai copii de ce nu i-ati nominalizat pe Mircea Purceld sau pe Stelu Iordache ca oricum va aduce-au mai multe voturi.Asa va stricati singuri jucaria si va ia lumea la misto.Unde i-a fost capu lui DD ? Ca voi doi fosti politisti cu dosare amindoi,nu prea va cunosc timisorenii,si exoerienta de unde,ca in pulitie vax albina.

păi... a spus: (mai 1st, 2012 at 08:57 )

ai dreptate matei , La PUSCARIE cu ei , nu la primarie , pt ca astia tin cu infractorii ,nu cu noi ,

iolanda a spus: (mai 4th, 2012 at 10:39 )

D nul Militian a batut a furat si acum vrea la primarie saracu are o strada pe brincoveanu toata a fam lui din munca cinstita la fel ca si sefu lui DD asfel de oamenii ne trebuie Rusine Rusine

BERTEA ILIE a spus: (mai 6th, 2012 at 22:58 )

eu va astept mereu cu un dialog corect,concret nu cu baliverne…..pai daca era ceva nu ma termina iubitul vostru Ciuhandu?Ati uitat cand a zis el exact asa:Daca acest individ mai ramane in politie,imi dau demisia din functia de primar…..Ori eu ,ori el…..Atunci era omul nr 2 din PNTCD…..dupa o luna am fost avansat la gradul urmator,Lt.Colonel,ca eram maior.Stimati anonimi,eu nu va injur si nu va blestem,dar o sa ramaneti DOAR NISTE NIMENI,sau anonimi ,cum vreti sa ziceti.Atunci,din ordinul primarului Ciuhandu s-au facut comisii cercetari ,mi-au audiat sotia,copii,muncitori si m-au tracasat…..eu nu ma razbun pentru asta,dar Dumnezeu nu uita…..Iar cu puscaria…..ce sa zic,in 30 de ani de politie cateva sute i-am trimis,dar vad ca mai trebuie sa trimit cativa ca fura cu tupeu.Eu va cer public,aduceti un OM ,cu nume si prenume ……nu anonimi sa ma injure….si sa-mi zica public….EU i-am dat lui BERTEA…..k altfel…..intru tare in lupta si ajung primar….si atunci iar fugiti din tara ca pe vremea lui ….Nea Nicu…

BERTEA ILIE a spus: (mai 6th, 2012 at 23:05 )

pentru cei ce ma critica ….si ma injura…..se vede invidia,otrava,rautatea,frustrarea….dar eu ca mediator,zambesc,si ca bun crestin zic”iarta-i doamne k nu stiu ce fac”oricum atacurile voastre sunt dirijate,dar ma intaresc.PP DD are 16 la suta iar eu ca primar ceva mai mult…..daca masina de furat voturi din anii trecuti ce activa la partidele de pe scena politica s-a stricat,voi fi PRIMARUL vostru.Atunci sa vezi comedie…..

John a spus: (mai 12th, 2012 at 00:55 )

Domnule candidat.
Raspunsurile dumneavoastra nu sunt la inaltimea functiei pe care doriti sa o castigati prin vot,am impresia ca inca aveti apucaturi de militian care asteapta avansarea,raportat de ”rezultate”,raportat de AN-uri si alte criterii de promovare in militie si politie.Parca in ciuda celor care va critica va doriti sa ocupati aceasta functie, interesanta abordare,mai interesant rezultat.Observ ca sunt reactivati toti fostii militieni, acum in pensie, cu 2500-4000 lei/lunar ,care ar mai ciugulii cate ceva pe seama nemultumirii sociale prezente.Ma intreb daca stimabilii militieni reactivati de dumneavoastra mor de grija celor cu 300-700 lei venituri lunare din pensie sau munca efectiv?Au invartit pulanul de militian 25 de ani, aplicandu-l fregvent POPORULUI, fiind bratul armat al oricarui regim iar acum incearca sa rostogoleasca politica precum scroafa dovleacul, sperand sa mai apuce o ciozvarta.Halal onoare.Iar daca tara asta o duce rau, o duce si pentru ca multi asemenea dumneavoastra si subordonatilor dumneavoastra, acum pensionari si agenti electorali au aparat de popor regimurile ”tradatoare” care azi nu mai sunt bune.Sunteti penibili domnilor.Stiti bine ce se intampla cand creste apa pe un rau, rahatul pluteste, asa si onorabili militieni si-au tras un partid si se simt inca utili comunitatii si ies in fata,foarte bine, sau nu ar fi rau daca ar fi bine.Sa presupunem ca acum nu erati pensionari stimati tovarasi militieni/domni politisti postrevolutionari, pana ieri ati fi aparat guvernul de dreapta al lui BOC si MRU iar azi ati fi aparat guvernul de stanga Ponta,”chiar cu pretul vietii” iar POPORUL ce era pentru voi?Nimic. Un obiect al muncii,atat.Insa acum poporul este principala grija,pentru popor sunteti in stare sa muriti,sa luptati cu sistemul, sa cheltuiti frumoasa pensie in folosul poporului.Interesanta metamorfoza, chiar credeti ca tine vrajeala?NU. Va inselati domnilor militieni,amarnic va inselati.Cu fosile nu se face revolutie sociala,cu ultima garnitura de propagandisti ai comunismului treziti in democratie nu iese nicio branza si ve-ti fi de oaie intr-o luna.

BERTEA ILIE a spus: (mai 12th, 2012 at 15:19 )

Orice jigniri in democratie,mai ales sub anonimat sunt permise si pot fi contracarate doar cu dreptul la replica….asa ca,stimabile JOHN,sau cum te cheama deadevarate-lea iti zic sa ramai asa cum esti….un nimeni sau anonim prost-informat despre ce se intampla in jurul matale.Vino sa dialogam civilizat,pe fata ,nu „pe la colturi.anonim”si vei avea tot respectul meu.Chiar si pe cei ce i-am trimis dupa gratii i-am pastrat la sufletul meu pentru ca Dumnezeu pedepseste si uraste pacatul dar il iubeste pe pacatos.Eu ca si tine si altii oameni liberi,dupa ce 22 de ani am vazut ce ati facut cu tara mea am dreptul sa iau atitudine sa chem poporul meu sa schimbe aceste lucruri i sa instalam o lume si un sistem mai dret.Tu,un nimeni-anonim ,nu poti opri acest curent si stare de fapt care acopera intreaga Romanie…..va cer sa va dati la o parte daca ati fost la furatul banilor publici,ca nici nu visati ce va asteapta.Aveti dreptul sa fiti ingrijorati si sa incercati intimidarea mea…..dar ma faceti sa zambesc,pt ca nu stiti cu cine va puneti….va rog documentati-va…..

si a spus: (mai 13th, 2012 at 07:39 )

auzi Bertea Ilie , ia nu mai ameninta , ca stii bine ce -au facut politistii pana acum si ce fac si azi , Ei tin cu infractorii, sper ca nu vrei sa ramai cu hotii in tara , iar noi cinstitii sa plecam , haha, sper sa iei atitudine asupra hotilor si necinstitilor din toate domeniile , nu sa ai treaba cu oamenii care muncesc cinstit, apropo cand te-ai inscris in Partidul PP-DD , ia zii data ???

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top