Cristi Busoi, acest Alin Popoviciu al PNL Timis

De multe ori, spre vârful partidelor aflate la putere se cocoață și își fac cuib niște băieți extrem de descurcăreți. (Se întâmplă același lucru și la partidele din opoziție, dar acolo accesul la banul public e mai compacat.) Acești băieți se îndeletnicesc cu toate lucrurile mai puțin curate dintr-un partid sau filială de partid. Mai exact, se ocupă de tot felul de sforării, cu numirea unor oameni în instituții deconcentrate, fac trafic de influență, țin legături cu oameni de afaceri, sponsori, primari, chiar și interlopi etc. Au legături în poliție sau chiar au intermediat unele numiri acolo și de aceea se cred invulnerabili.

Au o anumită abilitate în a-și îndatora oameni din preajmă, cărora le-au găsit un job, o afacere, o intrare la vreun secretar de stat etc. În marea lor majoritate sunt tineri, până în 40 de ani. Au promovat în partid nu datorită unor calități, ci pentru expertiza colosală pe care o au în a culege scamele de pe hainele șefilor lor. Chiar dacă au o coloană extrem de flexibilă, nu sunt însă fideli, pot să schimbe imediat stăpânul dacă au de câștigat un profit din trădarea lor. Mielușei la început de carieră, aroganți pân’ la Dumnezeu mai târziu. Slugarnici cu șefii, pizdoși cu subalternii. Chestie de caracter, oricum.

La ei totul se învârte în jurul profitului și a parvenirii sub orice formă. Banii nu sunt însă scop, ci mijloc. Scopul este puterea, să conducă. Ei vor să ajungă șefi, după atâția ani de slugărnicie. De multe ori nu-i ajută însă nici măcar mecla pentru a fi lideri. Iar de carismă ce să mai spui, mai multă găsești la un butoi de bere gol.

În Timiș avem două exemple concrete de astfel de oameni: Alin Popoviciu (PDL) și Cristian Bușoi (PNL). Cine nu-i cunoaște? Amândoi vorbesc foarte tare precum fac muzicanții de doi lei care își ascund defectele cu o sonorizare dată la maximum. Au un tupeu care merge spre nesimțire. Afacerile lui Popoviciu sunt deja extrem de cunoscute, așa că nu le mai trec în revistă.

Acum e vremea lui Bușoi. El vrea să controleze întregul sistem sanitar din Timiș, cu tot ce înseamnă el. A numit mai mulți oameni în diverse funcții. Vrea să schimbe directorul de la aeroport că așa vrea mușchii lui. Se laudă că are la mâna sa tot felul de miniștri și poate rezolva orice. Are la mână miniștri, dar e cățeluș de casă al fraților Cristescu! Săptămâna trecută a primit însă un pumn în nas, după ce nu a prins nicio funcție în conducerea centrală a partidului, lucru pe care și l-a dorit foarte mult. Poate că Crin Antonescu n-a uitat că cel care îi ridică acum osanale a făcut la fel cu Tăriceanu, cel care l-a crescut la sânul său pe Bușoi.

De fapt, și saltul spectaculos al averii personale l-a înregistrat în timpul guvernării Tăriceanu, salt pe care l-a motivat prin darurile consistente pe care le-ar fi primit la nuntă. Adică terenuri, case, bani etc. Cum Timișoara e prea mică pentru el, joi și-a ținut ziua de naștere la București. I-o fi sărit iar averea prea mult în aer și acum vrea să și-o motioveze prin darurile primite la ziua de naștere? De aceea să-și fi ținut ziua la București? Ce nu înțeleg eu e de ce ne mai deranjează pe noi, amărâții de provinciali din Timișoara, cu aerele sale mitico-oltenești?

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

25 comentarii pentru acest articol

Marina a spus: (martie 1st, 2013 at 16:46 )

Comparatia cu Popoviciu este mai mult decat deplasata. Pedelistul este un clovn nesimtit, nu se va ridica niciodata la nivelul mehedinteanului! Nu am auziat sa fi facut vreo ilegalitate, tot ce scrieti sunt doar speculatii fara baza. Barfe de birt.

@Marina a spus: (martie 1st, 2013 at 17:11 )

dar de ce e deplasata comparatia?

miezu coji a spus: (martie 1st, 2013 at 20:36 )

Ba mai poti? Alte articole decat cu Busoi mai stii?

fatih taric a spus: (martie 1st, 2013 at 21:24 )

Dragii mosului…din pacate ceea ce se scrie in articol este purul adevar. Busoi era un biet nemancat prin 2003, studentas la medicina prin Timisoara. Apoi a hotarat ca la valoarea lui trebuie sa se mute la Bucuresti ca acolo e miezul. S-a milogit de o liberala de aici sa ia legatura cu o liberala de la Bucuresti din conducerea partidului ca sa-i gaseasca si lui un job ca sa se poata intretine in Bucuresti. Aceasta l-a recomandat lui Tariceanu si timp de vreo doi ani i-a purtat acestuia geanta. Tariceanu l-a facut deputat dar Busoi l-a tradat pe acesta in favoarea lui Crin Antonescu cu proxima ocazie. Caracter sub nivelul marii…:( Din pacate, comparatia cu Popoviciu este foarte potrivita.

Ino a spus: (martie 1st, 2013 at 21:45 )

Oare nu mai exista in presa nici un om serios, va transformati si voi in „pe bani” ,saracul idolu mai are bani sa plateasca , sau stati ca am uitat ca a mai facut un contract cu wmt si a mai angajat un opris la security. Atentie de banat cade foarte jos.succes

sultanul a spus: (martie 1st, 2013 at 21:47 )

Cum puteti compara insuportabilu popoviciu (special am scris asa) care dupa ce a facut la aeroport acum sfideaza populatia pe televiziuni ca nu i se intimpla nimic. In schimb BUSOI oltenul cu 24 de masele este un tip foarte bine crescut fat de popoviciu care saluta doar pe cei la care are interes.BUSOI MARE OM MARE CARACTER,

mimi a spus: (martie 2nd, 2013 at 08:29 )

in momentul de fata, lui busoi ii umple si ii poarta geanta supurica iepurica marele amorez, acest don juan de timis si cel mai mare mare spagar de la arr.

Judecatorul a spus: (martie 2nd, 2013 at 18:42 )

Bravo,Ino Ardelean !!!cu mici retusuri,mai exista inca un exemplar,mai redus totusi la neuroni,dePUTAtul samartinean cornel mircea,pdl-ard,dar care fata de cei 2 este cu un pas mare la bulau,faptele il recomanda:spionaj.fals,abuz,delapidare,din perioada 10.01.2010-18.06.2012 la aeroportul Timisoara !!!

Gasca lui Opris Macelarul a spus: (martie 2nd, 2013 at 18:47 )

Stii cum este cu avertismentul:prima in nas,a doua in gura,iar a treia in…alup !!!

Sniper a spus: (martie 2nd, 2013 at 19:00 )

Busoaieee !!!grija mare cu aeroportul Timisoara,abia am scapat de un cetatean de pe strada,adus de ostaficiuc care in perioada 10.01.2010-18.06.2012, a spart toate recordurile penale:spionaj,falsuri,delapidari,abuzuri-samartinean cornel mircea,paguba a atins suma de 4 milioane de euro !!!

busulica a spus: (martie 3rd, 2013 at 10:27 )

busulica piticot este in cadere libera!! ca l-a tradat pe tariceanu nu e o noutate are aceasta ,,gena a tradarii” in sange! ca l-a tradat si pe draganel cel care de fapt la promovat primul! ambii isi merita soarta! iar busulica se poate duce la noua rormanica langa pdl-reformatori=basisti ca tot vroia sa treaca la ei=pdl cand astia erau pe valll! successse busulica la cadere!!!

Buba a spus: (martie 3rd, 2013 at 11:53 )

Mare pacat ca lasati numai comentariile unei parti . De aici se vede clar spaga luata de la Fochistul de idolu . Aceast lucru nu se cheama presa ci SANTAJ.

Mihai Ghedu a spus: (martie 3rd, 2013 at 13:35 )

busoi = dinu paturica, parvenit, oltenas

ochelarica a spus: (martie 3rd, 2013 at 20:18 )

Acest mititica-ochelarica este un sarpe veninos, submediocru student la FFmedicina care prin papagalul sau mare a devenit un politruc notoriu, caracteristic oltenasilor ceausisti, ca in general oltenii lui T.Vladimirescu erau osteni bravi care au aparat tara de turci la Dunare, au venit in Banat sa parvina, nu sa munceasca/invete!! Da ce, ai nostrii care au plecat in Italia, Spania au devenit repede acolo sefi??? Iar banatenii sunt TM=tare mototoli ca le permit!!!

OCHII a spus: (martie 3rd, 2013 at 21:55 )

DE CE OARE CRED CA PENTRU ACEST ARTICOL SAU LUA BANI DL INO? OARE NU MAI AVEM COLOANA NIMENI IN ACEASTA TARA? NU CA ACEST BUSOI ESTE BETON CA ESTE CLAR SI EL UN SPAGAR, DAR SE VEDE CLAR RAZBOIUL DINTRE BSOI SI IDOLU PENTRU BANI , SI O PARTE AJUNG LA INO.POATE SERVICIILE ISI VOR FACE ODATA TREABA SI VOR OPRII ACESTE SANTAJE .

POPORUL TIMISEAN a spus: (martie 4th, 2013 at 12:58 )

eu nu cred deloc parerile unora precum acest articol ar fi fost comandat si anume Ino platit
il cunosc pe INO de la Prima Ora, ani multi etc.
mi se pare mai mult decat obiectiv
apropo ci ne este acest IDOLU de care unii faceti referire….?

POPORUL TIMISEAN a spus: (martie 4th, 2013 at 13:00 )

Sorry. am aflat, Dan Idolu, directorul aeroportului traian vuia TM
ok

james old a spus: (martie 4th, 2013 at 13:47 )

deci cristi gunoi ar fi popoviciu doi? da, foarte de acord.

Timisoara a spus: (martie 4th, 2013 at 15:19 )

Se pare ca presa inca scrie la comanda. Ar trebui sa fim mai atenti ca vom ajunge gunoaie toti. Dl Ino vreau mai mult de la experienta si valoarea dumneavoastra. Nu duceti o munca a unei echipe de la de banat intr-o zona neagra

procurorul a spus: (martie 5th, 2013 at 21:17 )

Busoi e un oltean cu alup beton cu singe in instalatie dar si un mare caracter. Intradevar busoi este net superior tuturor iar voi banateni va e teama ca va ia mauu, Ciocu mic suntem la putere iar noi olteniii. Nici nu se putea fara noi deaia tara nu mergea bine.

procuroru a spus: (martie 6th, 2013 at 12:23 )

tov. procuroru, daca sunteti asa destepti dece NU STATI in oltenica voastra, ca ati luat-o ca nomazii (rromii): boceluta in labute si finca fi s-a terminat prazul pe care il rodeati (vegetarienii) v-ati facut cortul langa Comtim si vreti sa fiti si gabory sefy!! valea acasa sa mai ridicati nivelul de subcultura/saracie ca numai papagalul/gura de voi!!

magistratul a spus: (martie 6th, 2013 at 14:03 )

ptr.cel care l-a apostrofat pe procuroru. Romania este a noastra deocamdata nu este granita si era mare nevoie de noi in banat sa va conducem .Nu sunteti buni de sefi ca atunci cind vedeti banii nu mai rezistati in fata lor. NOI nu. Si vezi ca portari la comtimul care l-a vindut tabara al vostru erau moldoveni…… Da noi suntem gabori. securisti sefi de banci etc, deci sefi

justitia-olteneaca a spus: (martie 6th, 2013 at 22:58 )

Pentru descteptaciune de oltenas (procuror, magistrat, militian..etc): banatenii au avut/au/vor avea bani din mos-stramosi (case de caramida, cu acoperis de tigla, cu baie si wc in casa, imprejmuite cu gard de carameda si porti de lemn sau fier, aur in salbe de galbeni, pamant cu hectarele, cu unelte si animale), ca si BRAVII OLTENI AI LUI T. VLADIMIRESCU (pogeane cu vie, case cu pridvor, cirezi de animale in ograda) dar sarantocii de olteni ai lui ceasca (vezi bordelul din scornicesti fara gard prin care sare potaia cand strigi la vecinul, case cu wc in aer liber (din tulei=stii cei aia, oltenasule???). acum aveti si voi palate ale gaborilor din strehaia cu care ati terorizat Europa ca de aceea nu ne iubesc nemtii ca voi le-ati fost bravi sefi securisti si i-at vandut alaturi de evrei la bucata pe lovele pe timpul lui ceasca al vostru. La noi in Banat am trait ca fratii: romani, nemti, unguri, sarbi, bulgari, voi va bateti ca chiorii prin strehaia/craiova/olt de destepti ce suntetii??? ca a-ti terorizat o tara si Europa cu clanurile vostre rromo-mafiote!!

magistratul a spus: (martie 7th, 2013 at 08:28 )

As fi curios sa-ti vad casa ta de la tara din banat aia abandonata de nemti.Tu daca ai vedeao le a mea din oltenia facuta de bunicul in 65…. numai gardul cred ca face acum citeva mii de euro bune binenteles din beton . Hectare multe de teren . Apropo porti de fier forjat si asta in mehedinti de unde este si Busoi ,asa ca nu toti au plecat de foame de acasa.Nu sun vorbe.

magistratul a spus: (martie 7th, 2013 at 08:30 )

As fi curios sa-ti vad casa ta de la tara din banat aia abandonata de nemti.Tu daca ai vedeao pe a mea din oltenia facuta de bunicul in 65…. numai gardul cred ca face acum citeva mii de euro bune binenteles din beton . Hectare multe de teren . Apropo porti de fier forjat si asta in mehedinti de unde este si Busoi ,asa ca nu toti au plecat de foame de acasa.Nu sun vorvorbe.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho.ro
isho.ro

Cele mai citite articole


gauss-topografie-timisoara_728x90px

Administratie vezi arhiva Administratie

Expoziție de reptile vii 13 - 22 mai
Expoziție de reptile vii 13 - 22 mai

Politica vezi arhiva Politica

dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

Cupa vine în Banat! Copiii din Dumbrăviţa, cei mai buni

Comuna Dumbrăvița din Timișoara este noua câștigătoare a Cupei Satelor, ediția 2021/2022! Formația timișoreană s-a impus în ultimul act în fața celor de la Șura Mare, scor 2-0! Ambele goluri au fost înscrise de David Szabo din penalty! Iată clasamentul final al competiției: Locul 1: Dumbrăvița (TM) Locul 2: Șura Mare (SB) Locul 3: Șanț...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cupa vine în Banat! Copiii din Dumbrăviţa, cei mai buni
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

De luni, la UVT are loc săptămâna sportivă UnisportVest

De luni, la Universitatea de Vest Timișoara vor avea loc numeroase competiții, din sporturi de echipă sau individuale, dar și evenimente conexe, organizate de Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS). Acestea vor fi reunite sub umbrella Săptămâni sportive „UnisportVest”. La fel ca în anii trecuți, UVT promovează sportul de timp liber în rândul studenților,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul De luni, la UVT are loc săptămâna sportivă UnisportVest

Economic vezi arhiva Economic

Consulul Germaniei la Timișoara a vizitat CCIA Timiș

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a fost vizitată de Regina Lochner, consul al Republicii Federale Germania la Timișoara. Oaspetele a avut o întâlnire de lucru cu președintele CCIAT Florica Chiriță, fiind discutate posibilitățile de a consolida relațiile de colaborare între cele două organizații. În debutul întrevederii, Președintele CCIAT a făcut o scurtă prezentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Consulul Germaniei la Timișoara a vizitat CCIA Timiș

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Rămas fără reabilitare totală, Parcul Copiilor din Timișoara suferă în aceste zile reparații la jocurile care mai pot fi salvate, anunță primarul Dominic Fritz. E nevoie doar de o mână pricepută, spune oficialul. De cealaltă parte, fostul viceprimar Dan Diaconu vede diferit problema și… perspectiva din parc. Facem ordine rând pe rând, reparăm ce se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz se pregătește de 1 Iunie. Se repară jocurile din Parcul Copiilor
Actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, reprezentantul USR Timiș, Cristian Moș, spune că nu știe în acest moment dacă va candida sau nu la funcția supremă din administrația județeană. Totodată, el susține că filiala Timiș a partidului este în continuare cea mai importantă din țară, chiar și după plecarea sa de pe postul de președinte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș nu a decis dacă vrea să fie președintele CJ Timiș. Competiția din USR va decide
PSD Timiş le-a dat o nouă “ţeapă” celor din PNL Timiş. Atfel, social-democraţii le-au oferit liberalilor funcţia de director al ITM Timiş, pentru ca apoi ministrul Muncii să-i prelungească mandatul PSD-istului Pavel Kasai. Liberalii timişeni conduşi Alin Nica au devenit pe zi ce trece un sac de box pentru cei din PSD Timiş. Nu trece...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Liderul PNL Timiş, Alin Nica, umilit (din nou) de omologul său PSD-ist, Alfred Simonis. Faza pe ITM Timiş
De luni, la Universitatea de Vest Timișoara vor avea loc numeroase competiții, din sporturi de echipă sau individuale, dar și evenimente conexe, organizate de Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS). Acestea vor fi reunite sub umbrella Săptămâni sportive „UnisportVest”. La fel ca în anii trecuți, UVT promovează sportul de timp liber în rândul studenților,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul De luni, la UVT are loc săptămâna sportivă UnisportVest
Copiii vor fi principalii clienți așteptați la Serviciul Pașapoarte pe data de 1 Iunie. De Ziua Copilului, ei vor avea la dispoziție două ghișee speciale unde vor putea să solicite pașapoartele electronice, acestea urmând să fie emise în cinci zile. La nivel național, această zi este declarată nelucrătoare. Serviciul care funcționează la Iulius Town va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Serviciul Pașapoarte sărbătorește 1 Iunie prin muncă, în favoarea copiilor
Duminică neagră pe şosele din Timiş. Un tragic eveniment rutier s-a soldat cu decesul unei persoane. Azi-dimineață, în jurul orei 07:30, un bărbat de 42 de ani a condus un autoturism pe A1 dinspre Arad spre Timișoara, iar în zona localității Orțișoara a intrat în coliziune cu un autocamion care se deplasa în fața sa....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Accident mortal lângă Orţişoara
Sala Constantin Jude este gazda Campionatelor Nationale de floretă. Steaua şi CSU Politehnica şi-au împărţit până acum medaliile, cele două cluburi fiind cu o clasă peste celelate formaţii prezente la competiţie. Benjamin Bodo (CSU Poli Timișoara) a cucerit titlul național al seniorilor la floretă masculin după ce l-a învins în finală pe Alexandru Sîrb (CSA...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 4 medalii pentru CSU Politehnica la naţionalele individuale de floretă
Aproximativ 500 de “bikeri” din întreaga ţară dar şi de peste hotare, şi-au dat sâmbătă întâlnire la Buziaş. Pe o vreme foarte frumoasă, acestora li s-au alăturat şi mulţi timişoreni şi, bineînţeles, localnici. Fiindcă fost a treia ediţie „Aero West Bike Fest”, cu multe motoare, avuioane, rock şi gulaş. Berea rece şi vinul/şpriţul nu se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sărbătoare faină la  Buziaş, cu bikeri, avioane, rock şi… gulaş. A fost „Aero West Bike Fest” la a treia ediţie/Foto
Top