Viitorul Politehnicii Timisoara sta in mana lui Muia

Participarea în Liga a IV-a rămâne momentan la stadiul de dorinţă pentru Politehnica Timişoara. Visul frumoşilor suporteri care şi-au încurajat echipa în campionatul judeţean timp de un an ar putea deveni realitate numai dacă cel căruia i se mai spune şi „porno-primarul” va fi de acord.

asu poli

Ecuaţia prin care Politehnica Timişoara poate primi o invitaţie din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş este complicată, dar şansele să evolueze într-un eşalon superior celui în care a jucat sezonul trecut sunt destul de mari. În primul rând se aşteaptă ca o echipă cu drept de joc în Liga a IV-a să se retragă din competitive.

Conform regulamentelor AJF, trei echipe au prioritate să primească invitaţie. În ordine, este vorba despre Real Dragşina, Avântul Bobda şi FC Deta, echipe care au retrogradat din Liga a IV-a la sfârşitul sezonului trecut. Reprezentanţi ai Politehnicii Timişoara au discutat deja cu omologi ai două echipe, FC Deta şi Avântul Bobda, care au fost rugaţi să refuze invitaţia AJF. Urmează Real Dragşina, echipă susţinută de un sponsor, dar şi de Primăria Chevereşu Mare, comună de care aparţine localitatea în care evoluează această echipă.

Real Dragşina nu ar spune „nu” unei viitoare participări în Liga a IV-a, dacă o echipă se va retrage. În caz contrar, reprezentanţii formaţiei din Dragşina ar agrea o participare în campionatul „Promoţie”, dorind să evite campionatul judeţean. În prezent se aşteaptă ca una din participantele Ligii a IV-a să spună pas. Dacă se va întâmpla aşa, Real Dragşina este echipa ce va evolua în acest eşalon. Cu continuarea în Liga IV-a va trebui să fie de acord şi Marcel Muia, primarul comunei Chevereşu Mare. Dacă Muia nu va fi de acord, Realul din Dragşina îşi va continua activitatea două eşaloane mai jos, în timp ce Politehnica Timişoara va avea drumul netezit spre al patrulea eşalon printr-o invitaţie din partea AJF Timiş.

Echipa despre care se discută cel mai mult că se va retrage este Flacăra Timişoara. Formaţia transferată din Făget a retrogradat din Liga a III-a, iar finanţatorul Marian Trăiculescu pare indecis. În ultima vreme se vorbeşte despre o eventuală neparticipare în acest eşalon şi a Progresului Racoviţa,care şi-a câştigat acest drept pe terenul de joc tocmai în faţa Politehnicii Timişoara.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

Anonim a spus: (iulie 24th, 2013 at 14:49 )

Ia uite-i cum se milogesc sa ajunga ei in liga a4-a….trist foarte trist….Brancovaneee vino si rezolva situatia…Upss…stai asa,ca tu esti plecat in vacantze pe banii altora care contribuie cu cotizatia… :))))

ce 300 de la leucusesti a spus: (iulie 24th, 2013 at 15:17 )

o promovare frumoasa si muncita in afara terenului. asta-i fotbalul adevrat si sincer. asu, forta asu! la anul mergem in C dupa ce batem palma cu caransebesu. asta-i poli ce-am pohtit!

Dani a spus: (iulie 24th, 2013 at 16:00 )

sa fuzioneze cu AC Recas si se rezolva toate problemele

HERZOGHISTUdelirant a spus: (iulie 24th, 2013 at 16:08 )

DANUT LATA!!! DANUT LATA!!! DANUT LATA!!!

recas a spus: (iulie 24th, 2013 at 16:38 )

Forza viola Recas!

SANKY a spus: (iulie 24th, 2013 at 16:47 )

Cu sau fara comentariile voastre belicoase, chiar daca nu va convine, ASU POLI merge inainte. Avem o echipa frumoasa si o galerie pe masura. FORZA VIOLA!

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE a spus: (iulie 24th, 2013 at 17:27 )

ASU PU LI SE VA DESFIINTA SI DEPENDENTA DE MUIA O SPUNE NIMIC MAI RIDICULOS SA DEPINZI DE MUIA.VEDETI SA NU VA DEA MUIA!!!!MAI BINE VA DESFIINTATI SI ASA NU MERGETI MAI DEPARTE!!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!!

Fan AlbViolet a spus: (iulie 24th, 2013 at 17:35 )

desi anul tercut proiectul ASU parea interesant si simpatic acum dupa ce am vazut ca suporteri ASU au cintat pt Dinamo nu voi mai merge in viata mea la meciurile lor.Nu pot sa cant alaturi de simpatizanti lui Dinamo.Fortza Timisoara.

Pt ASU-isti a spus: (iulie 24th, 2013 at 17:37 )

de ce nu ati sustinut ASU si in 2011?de ce AEK era Poli?Unde este „Impotriva fotbalului modern” daca doriti promovarea pe miloaga asa cum se face in fotbalul modern?
Ce rusine sa fi caine sa se p..e toti pe tine.

Muia lu Herzog a spus: (iulie 24th, 2013 at 17:56 )

Si totusi suntem cea mai curat echipa de pe mapamond, chit ca mai trebuia sa luam cate o Muia.

la firu ierbii a spus: (iulie 24th, 2013 at 18:02 )

parca astia de la asu vorbeau despre moralitate. ce legatura are treaba asta cu moralitatea?

Sabin Cara a spus: (iulie 24th, 2013 at 19:00 )

un adevarat ASU nu are treaba cu cei ce scriu pe acest site si parerea lor e oricum neinportanta. ca si Top Commenterul vostru Brancovan declarati pe toti postaci politici, va milogiti pina ajungeti in div.IV, cintati pentru Dinamo si va bucurati pentru orice infrigere a lui ACS. cam asta e „echipa cea mai curata de pe mapamond”.

cei mai curati a spus: (iulie 24th, 2013 at 22:25 )

cei mai curati erau intotdeauna manjiti pe la coor-uri, dar au dat cu mana pe la bot si acum sunt manjiti si pe la boturi.

asu +ss = ASS...:))) a spus: (iulie 24th, 2013 at 22:39 )

CEI 3 MUSKETARI HERZOG BONCEA , BONCEA SI CEI 300 DE BICICLISTI

debanat.ro a spus: (iulie 25th, 2013 at 11:21 )

Putem confirma, ca toate mesajele de mai sus provin de pe acelasi IP.

Cristi Brancovan a spus: (iulie 25th, 2013 at 14:41 )

ASU nu e Poli ! ASU e doar o echipa fondata de Robu, inscrisa de el in liga 6 si promovata de el in liga 5. Derbedeii de la druckeria nici macar din liga 5 in liga 4 nu au reusit sa o promoveze! Asta pentru ca ei sunt mult mai preocupati sa mazgaleasca peretii si sunt preocupati cu ce face ACS-ul decat de echipa pe care pretind ca o sustin! Druckeria nu e demna de ASU! Pentru drukeria ar trebui o echipa in liga a 6-a!

racovita a spus: (iulie 26th, 2013 at 11:54 )

Cosmine…nu stiu unde se vorbeste despre o retragere a Progresului Racovita…probabil in cercurile in care te invarti tu…e total gresit….eu zic sa mai interactionezi si cu alti oameni…nu de alta dar iti umpli capul de prostii..nu e normal sa scrii lucruri in presa pe care le auzi tu prin vreun birt de cartier…hai pa.

timisorean.bucovina a spus: (iulie 26th, 2013 at 15:02 )

Astia de la ASU se cred United of Manchester. Diferenta e ca suporterii englezi au FONDAT clubul si raman semi-profesionisti dar in acelasi timp merg pe Old Trafford.

ASU-isti se cred in schimb cei mai importanti, ei sunt vedetele, daca nu ii baga cineva in seama se simt rau si ataca ACS pt ca ii roade invidia ca echipa merge bine dar mai ales ca nu o sa mai poata sa vina pe Paltinisanu. Sunteti penibili Drojdierii, Masseria et co.!

SANKY a spus: (iulie 31st, 2013 at 13:50 )

Hahahaha, un pampalau gen INO a scris toate mesajele de mai sus de pe acelasi IP, confirmat chiar de redactia DeBanat.
FORZA VIOLA ! ACS merge pe drumul lui, noi sustinem ASU.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Top