Stirile din ziua: 15 august 2013

Ultimul cuvant al lui Robu bate semnatura lui Stoia: cluburile se redeschid

Ultimul cuvant al lui Robu bate semnatura lui Stoia: cluburile se redeschid

Cele patru cluburi închise săptămâna trecută de Traian Stoia vor fi redeschise. Primarul Nicolae Robu a decis că nu se impune o sancțiune atât de drastică, întrucât trebuie analizat cu atenție fiecare caz. Nu de alta, dar s-ar putea ca, la un moment dat, unii timișoreni să ceară interzicerea clopotelor catedralei, pentru că îi deranjează bătaia acestora!

De Sf. Maria, Robu a vizitat santierele unde muncitorii lucreaza in zilele libere / FOTO

Și-a întrerupt pentru o zi concediul și a făcut turul celor 17 şantiere deschise în Timişoara. Previzibil, primarul Nicolae Robu e mulțumit de felul în care se desfășoară lucrările și susține nu le-a cerut muncitorilor să lucreze într-o zi liberă. A fost opțiunea acestora să nu profite de minivacanța de patru zile de Sfânta Maria!

Pelicula Culturala a dat filme la schimb cu rechizite pentru copiii saraci / FOTO

Curtea Observatorului Astronomic n-a mai cunoscut demult așa o efervescență. Mici și mari, timișorenii au venit să întindă o mână de ajutor unor copii cu care soarta n-a fost foarte generoasă. Pretextul a fost un „picnic” organizat de Pelicula Culturală, care a pregătit, în schimb, două proiecții documentare despre Univers.

Top