Stirile din ziua: 7 august 2013

In Piata Unirii, protest studentesc cu… vaci! / FOTO

In Piata Unirii, protest studentesc cu… vaci! / FOTO

Au anunțat un protest cu o vacă, dar au venit, până la urmă, cu două! Câteva sute de studenți din toată țara au protestat, miercuri seară, la Timișoara, nemulţumiţi de creşterea taxelor de cămin şi de finanţarea necorespunzătoare a educaţiei.

Stoia, despre Garboni: „N-am nimic de impartit cu el, ne invartim in lumi diferite”

Viceprimarul Traian Stoia nu e deloc îngrijorat că Ioan Coriolan Gârboni vrea să mute în instanță disputa pe care o are cu municipalitatea, pentru spațiul din Piața 700. Asta, pentru că nimănui nu i se poate permite să prejudicieze primăria. Social-democratul susține că Nicolae Robu știa că FACT urmează să fie evacuată.

E oficial: avem guvern de manelisti!

Că Guvernul USL conduce manelistic țara se vede și de pe Marte, nu e o problemă. Că unii membri ai Executivului au mecle elocvente, care parcă strigă „maneaua e viața mea!”, iar nu e un fapt de tăgăduit. Dar, măcar până acum, relația guvernanților cu maneliștii a fost cât de cât escamotată, a avut loc în viața privată. Acolo unde guvernații și maneliștii au putut să-și arunce reciproc în cap cu maldăre de bani.

Ioan Coriolan Garboni da in judecata primaria lui Robu!

Declarațiile viceprimarului Traian Stoia l-au enervat pe directorul Filarmonicii „Banatul”, Ioan Coriolan Gârboni, totodată președintele Fundaţiei Academice Culturale Timişoara. Acesta, un apropiat al lui Nicolae Robu, a anunțat că va da în judecată municipalitatea. Gârboni susține că a investit mulți bani în barul din Bastionul Eugen și, în plus, chiria i-a fost mărită, deși… nu mai avea contract.

Mare drama: incep nuntile tiganesti fara stabor!

Au trecut și evenimentele prilejuite de ziua orașului, iar Timișoara se pregătește de un alt „festival”, care se repetă, an de an, în luna august. Este vorba, evident, de celebrele nunți țigănești, evenimente care vor aduce din nou Timișoara în prime time-ul știrilor naționale. Parcă ne și lipsea această „onoare”, nemafiind băgați în seamă de la plaja Munky Funky, amenajată cu ajutorul primarului Nicolae Robu la umbra deja celebrilor palmieri.

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Albinelor, Olanda, R. Koch, Ștefan Stâncă nr. 105, sc.A, orele 9 – 15; Topolovățul Mare, Lucareț, Teș, Cralovăț, Brestovăț, Hodoș, orele 8 – 22; Grăniceri (+SP Grăniceri), orele 8 – 16; Jimbolia (p) , orele 10 – 15; Buziaș (cartier F6, Ovinex Import-Export

Top