Stirile din ziua: 25 august 2013

Descoperitorul de proprietati Stoia s-a impiedicat de un lacat

Descoperitorul de proprietati Stoia s-a impiedicat de un lacat

Renovat și închis cu lacătul. Așa este, în acest moment, fostul spațiu al Grădiniței nr. 23, de pe strada Țebea, aflat în proprietatea municipalității E ultima descoperire a viceprimarului Traian Stoia, care n-a găsit însă și cheia potrivită pentru a intra în imobil.

Robu ii forteaza mana lui Velcea pentru Kirev

Primarul Nicolae Robu a avut prima ieşire nervoasă vizavi de Poli Timişoara, după înfrângerea de la Braşov. El a scris, pe Facebook, că este inadmisibil să se renunţe la unii jucători care au dus greul promovării. Dincolo de nervi, Robu face o referire mai mult decât transparentă la portarul bulgar Mario Kirev, titular incontestabil în jocurile din Liga a II-a.

Mister Vali

Lui Vali Velcea nu-i pot spune încă dom’ profesor, cum probabil că i-ar plăcea, însă nici nu pot să-i găsesc pricină pentru eșecul de la Brașov, 1-2 în recenta etapă a ligii 1. Da, lipsa unui leac pentru neputința din meciul cu Botoșaniul poate fi un motiv de supărare pe antrenorul care, totuși, a crescut frumos de la an la an. Vali Velcea a depășit faza de Marian Rada la Rapid.

Top